Selâmlar!
Erkek kaybetmekten korktuğu kadınla gerçekten tartışmaz mı, tartışanlar kaybetmek istediği için mi tartışıyor yani...😄✔

#Acid_Qeenn.🌺
Selâmlar!
Erkek kaybetmekten korktuğu kadınla gerçekten tartışmaz mı, tartışanlar kaybetmek istediği için mi tartışıyor yani...😄✔

#Acid_Qeenn.🌺
Ben yaşadım bunu sözde tartışmıyor evet 😅 tamam diyor herşeye falan aşırı güzel olduğunu sanıyor bir de. Kaybetmekten korkmak bana göre çok komik bir davranış şekli
Bir kadın gitmek isterse yoluna gül döksen yine gider. Kalmaya niyetli olan da tartışma olsa da kalır
Ben onu kaybetmemek için çok uğraştım ama bana bir şans verdi mi hayır, hatta bir gün benimle dalga bile geçmişti asansör yoktu elektrikler gitmişti ne yukarı gidebiliyordum ne aşağı
Bir engelli, işte böyle artık aşık olmaktan bu yüzden soğudum değer veriyorum ilgi veriyorum ama ne oluyor hoop çöpe baskett bitti
Evet tartismaz çünkü ona o kadar bağlanmıştır ki hayatının merkezine koymuştur o kadını, giderse dünyası yıkılacagini bilir erkek oyuncak olur kadının elinde sonunda kendisi gibi olamayan erkegi kadın bırakır çünkü bu hareketleri tiksindirir kadını beylerrrrrr size sesleniyorum içinizdeki sesi dinleyin
Cevap
45Cevap
Evet ben buna kesinlikle katılıyorum.. kaybetmekten korkan insan ne olursa olsun karşısında ki kişiyi kırmaktan çekinir.. bazı erkekler var ki mesela tam serseri.. kadına kötü şeyler söyler kırar üzer bir de üstüne başkasını bulur aldatırlar işte böylelerine insan bile demem.. ama gerçekten seven kişi kırmaktan çekinir her zaman ben de aynı şekilde sevdiğim kadın üzülmesin diye kaybetmekten korktuğum için haklı bile olsam alttan alırdım...
Tepem atarsa isterse daha sevmesin isterse gitsin hatta başkasıyla olsun yine de tartışır kavga ederim kimseyi kaybetmekten korktuğum için doğru bildiğim şeyi söylemekten ya da karşımdakiyle tartışmaktan çekinmem asla zaten bu hayatta şöyle bir şey vardır kalmak isteyene kalmak için gitmek isteyene gitmek için bahane çoktur bir tartışma yaşandı diye gidecekse yolu bahtı açık olsun s*kimde bile olmazz..
Aşırı saçma bir tez herkesle tartışmaz insan zaten değer verdiğin insana zaman ayrırısın kavga etmek, tartışmak zaman ister... sabır ister... Gün yüzü görmemiş küfür ister bazen... Yani kaybetmekten korkuyor diye değildi bence pısırık, içten pazarlıklı, samimiyetsiz kişiler kavga etmez.
Tartışanlar dürüst olduğu için fikrini savunuyor. Tartismayan herşeye tamam sensin diyenler nikahtan sonra 580 derece dönüş yapıp bambaşka biri oluyor. Ve evlilikler bitiyor. Dürüst adam tartıştığı için tercih edilmiyor ama aslında bu adamı tercih etseniz evlendikten sonra da hiç değişmeyecek kişi budur
Kendi adıma katılmıyorum. Çünkü korkarak yaşamak bana göre. Değer korkarsan, ses çıkartmazsan ve görmezden gelirsen. İşte o zaman kaybedersin.
Hayır, genelde boş olan olaylar uzamasın diye tartışmıyoruz.
Bunu düşünüp geri adım atanlar vardır mutlaka.. Benim için geçerli olmaması, bu kaidenin bozulduğu anlamına gelmese de herkes için geçerli değil.. Bir iki örnekle bunu genele yayamaz kimse..
Bı yere kadar... bir eski sevgilimden bu sekilde ayrıldım. Sevdiğim halde.. bir yerden sonra sürekli üste çıkmaya çalışıp heyheylerini getiren tipler var.. sevdiğim halde basarım tekmeyi valla. Herkes ayağını denk alacak 😄
Kadınlar bu inceliği anlayamıyor çoğu.. Kendısıyle Tartışmaktan kacan erkegı bu benı cıddıye almıyor dıyerekten terkederler.. Nerden mı bılıyorum? Gecmıste bu kadar basıt bır nedenle benı terkeden bır flortum olmustu.
Degıstım ama artık bende.. Onuda yazayım dıbıne kadar tartısıp kalp kırmaktan cekınmem..
Ben tartışmak istemeyen bir erkek görmedim hiç. Ses tonuna, kelimelerine dikkat ederler en fazla, bu daha hoş bir detay. Düşünsene ortalığı dağıtma potansiyeli var ama karşında seni kırmamak için çabalıyor, bunu görüyorsun yani onda. Gel de düşme.
Sorunları erteledikçe volkan olur patlar. Çözüm odaklı seviyeli tartışmalar ilişkinin ve evliliğin ömrünü uzatır.
Kadına hop desen boşanma davası açıyor hemen çok kırılganlar çok normal kaybetme korkusu ile tartışmıyor olması
Bu hayatta hiç kimseyi kaybetmekten korkacak kadar değerli görmedim.
Kişi zamanla, farkında olmadan kaybetmekten korktuğu kişinin kölesi olur.
Kaybetmekten korktuğum için geri durmam hiçbir şeyden.
Giden gider, kalan kalır.
Kaybetmekten korktuğu ile daha çok tartışır esas. Korku panikletir ve hatalar yaptırır. Sonucunda sürekli bi tartışma döngüsü.
Erkekleri anlamak zor bazen, gerçi dost dediğimiz hem cinsleri de anlamakta güçlük çekiyorum 😏
Alakası yok, olgun kişiler tartışmaz. Olgun bir erkek bir kadınla laf dalaşına hiç girmez zaten.
Hayır bence tartışır önem verdiği kadınla kavga eder aslında
tartışır ama gönül almasını da bilir. Akıllıca tartışır hakaretle vs ile dğeil
Tartışır zaten olumsuz düşünmeye neden olan herhangi bir duygu yeter tartışmaya
İnsanoğlu kaybetmekten korktuğu hiç kimseyle tartışmaz. Böyle demek daha doğru olur.
Evet insanlar da öyle değil mi zaten. Kaybetmekten korkmamak lazım. Gün gelir herkes gider
Tartışma yoksa tutku yoktur. Tutku yoksa da ilişki niye olsun 🤔
Hayır genelde kafa ütülemesinler diye uzatmıyoruz kafa kaldırmıyor Çünkü
Herhangi bir kadın için taviz vermem. Hiçbiri değmez.
Kaybetmekten korktuğu için değil, kıyamadığı veya kırmak istemediği için tartışmak istemez...
Gidecek olan her türlü gider bir yolunu bulur kaybetmek korkan bu hayatta kazanamaz
Tepem atarsa tartışırım tabi
tahammül duvarımı yıkarsa kaybetmek istemesem de elveda
Kaybetme korkusu çok boş bir duygu. İnsanın kendisinden önemli olan bir şey yok.
ya giderse korkusu
Evet katılıyorum.. Ben de tartışmam
ilk defa duydum dogrudur
katılmıyorum ben.
Giden gitsin kafasındayım...
Kutup ayıları çok yanlız
Çok doğru hanımefendi. Onu kaybetmekten o kadar korkar ki tartışmayı bırakın ona yol açabilecek düşünceleri bile düşünmez
Bence alakası yok
Kaybetme korkusu olmucak bu hayatta
alakasi yok
Tartışırım.
Kayılmıyorum
Katılmıyorum
Alakası bile yok
Alakasiz
doğru
Nispeten öyleydi
Ama artık adamı katil edecek laflar ağzından çıkmaya başlamıştı, "sana anlayış göstereceğime gider başkasının dördüncü karısı olur yatakta sıramı beklerim" gibi gibi çok daha ağırı laflar eeee bende dersini verdim bilmediği bir dersi dahada çok sürmeden görecek
Evet olabilir
Olabilir
Tartışma bı ilişkiyi ayakta tutandir
Yav he he:)
Katılıyorum
Çok severse evet
Mantıklı
Ewet
Yani bu insandan insana değişir kimi öyledir kimiyse kendinden dolayı denginden çok sevdığine zarar veya bir kötülük gelmesin diye sevdiğini herkezden her şeyden üstün tuttuğu için kimseye ne gösterir ne söyler herkezden saklar çünkü onun saçının teline zarar gelse dünyayı tersine çevirir yani
Evt katılıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?