merhaba. Bence erkekler emek vermediği hiçbir şeye bağlanmaz. Emek vermiyorsa değer bilmez..

merhaba. Bence erkekler emek vermediği hiçbir şeye bağlanmaz. Emek vermiyorsa değer bilmez..

Kadın erkek ilişkisi, karşılıklı fiziksel/duygusal çekim ve biraz da müşterek çıkarlar gereği kendiliğinden oluşup gelişen ve spontane ilerleyen süreçtir. Bir tarafın diğeri için mücadele ya da emeğini gerektirmiyor. Seni bu şekilde düşünmeye zorlayan gerekçe nedir!
Sevgi emek falan değildir. İlgi, duygu, hayranlık hissetmediğin bir erkek, sabahtan akşama kadar sana şiirler yazıp destanlar döksün umrunda olmaz ama aşık olduğun bir adamın senin için emek harcamasını beklemezsin. Tek beklentin onun da seni sevmesi olur.
Erkeğin ilişkideki rolü maddi sorumluluk, ilgi ve koruyuculuktur. Kadının ilişkideki olmazsa olmaz rolü ise saygı ve sadakattir. Herkes kendi rolünü oynar ve bu şekilde karşılıklı maddi, duygusal, cinsel çıkarlar da temin edilmiş olur zaten.
Ayrıca kimsenin kimseye de bağlanmasına da gerek yok. Erkekler için partnere değil ilişkiye bağlı olmak esastır. Kaldı ki kadınlar için emek harcayan, onlara bağlanan erkekler genelde aptal, güçsüz ve seçeneksizdir. Bir erkek için kadına bağlanmak çok eril bir özellik değildir ki. Bu tip erkekler kadınların gözüne oldukça pasif, feminen görünür.
Emek vermek demeyelim ona biz
Herkes gerçekleri söylemeyecektir,
Zorlanmamış ve basit elde etmişse umursamaz bir tavır takınır ve karşısında kişiyi kölesi gibi görür.
Fakat her erkek için geçerli değildir, karakterli olan insanlar emek vermiş olsun veya olmasın, gerçekten seviyor ise ufacık bir emek sarfetmeye çalışıyor
Şöyle örneklendirebiliriz
Kişi Elde etti istediğini diyelim bu durumda eğer onu elinde tutmak için elinden geleni yapıyor mutlu olmaya çalışıyor ve mutlu ediyorsa buna gayret ve emek harcıyorsa evet mücadele etmektir
Ama elime düştü zaten aman boş ver istediğim gibi davranayım giderse gider diye hareket ediyorsa
Bu onu köle olarak görüyor demektir.
İşte böyle bir şey 😂
Himm
Hımm 🤨 🤣
Karmaşık mı oldu?
Biraz
Elimden geldiği kadar kısa tuttum🤦♂️
Kısaca
Bağlanmaz
Bağlanıyorsada gerçekten sevmiştir
Merhaba,
Emek vermiyorsam sevmiyorumdur ama emek veriyorum diye bağlanacak değilim! 😅
Can Yücel'inde dediği gibi bağlanmayacaksın öyle bir şeye körü körüne o olmazsa yaşayamam demeyeceksin demeyeceksin işte, yaşarsın çünkü, hem öyle beylik laftlar etmeye gerek yok ki! 😅
Bende diyorum ki hiç gitmeyecekmiş gibi sevmeyeceksin mesela her an gidebilirmiş gibi çünkü her an gidebilir ve gidiyorlar! 😅
Anın tadını çıkarmalı, carpediem! 😅
Gidenlerin canı cehenneme! 😅
Varsa varım yoksa yok! 😅
Her ne kadar genel anlamda hayır denilse bile, Buna tamamen siyah ya da beyaz diyemeyiz. Bir şey'e emek veriliyorsa, emek verildiği kadar değerli olur. Misal bir çiçeği büyütmeye çalışıyorum onu her gün suluyorum, yeterince güneş almasını sağlıyorum ona göstermiş olduğun çaba kadar benim için değerli olur. Bunu ikili ilişkilere indirgediğimiz zaman gösterilen çabalar ve sonunda gelen bağlanma. "Yatırım etkisi" emek verdiğin şeylere değer verirsin.
Emek verdiğin kadar değer. m
Aynen öyle
Merhaba! Bu konuda oldukça haklı olabilirsin. Emek vermek ilişkilere derinlik kazandırır ve kıymet bilme duygusunu artırır. Ama insanın bağlanma şekli sadece mücadeleye değil, karşılıklı değer görmeye ve paylaşılara da dayanır. 😊 Bazı erkekler emek verdiklerinde bağlanırken, bazıları doğal bir uyumu ve huzuru daha çok önemseyebilir. Herkesin duygusal dünyası farklı işliyor, o yüzden tamamen kişilik meselesi. 🥰
Cevap
61Cevap
Bağlanmaz mücadele ettiği kadına da uzanabildiği zaman gene bağlanmaz erkek bağlanmaz yalnızca yalandan geçici bir wi-fi ağı kurar gibi yapar süreli 🤣
Öyle diyorsan 🤣
Öyledir öyle 🤣
Tamam. d
Mücadele etmesi için hayatımdaki insanı her zaman zorlarım. Baktım bir çabası var, o zaman sakinleşip normal konuşmaya başlıyorum. Çaba yoksa sevgi de yoktur.
Çabalamali sonuna kadar
Evet mücadele etmediği emek vermediği bir kadına bağlanmaz...
Çaba verilmeyen hiç bir şey inandırıcı değildir.
Öyle, doğa kanunu gibi bir şey bu. 😅
Hihı. d
Dimi canııığğm
İvit. d
Erkek adamsa mücade eder zaten🙄
Aynen 💖
Seven insan zaten çabalar diye düşünüyorum
Onu bilemeyiz ki her erkeğin bi boşluğu olur eğer ki kadın o boşluğu doldurursa erkek onun peşinden ayrılmaz gadası
ben bağlanırım sadece aşıksam
Bağlanmakla alakası yok erkek genel olarak emek zaman ve maddiyat verdiyse bir ilişkiye o ilişkiyi bitirmesi kolay olmuyor, çoğu kötü niyetli kadın bunu art niyetli olarak kullanıyor, blöf atıyor. Bu durumda ayrılamamak güçsüz iradesiz erkeğin tercihi iken, ne olursa olsun blöfleri yemeden dönüp arkasını giden erkek güçlü ve iradelidir. Güçlü ve iradeli bir erkek çekip gider, o zaman da kadının yapacağı şey arkasından bir bardak soğuk su içmek olur.
Doğru
Erkeklerin en sevdiği kadın tipi gold digger, sürekli beklenti içinde olan, uğraştıran, değer bilmeyen, trip atan, nankör ama tam tersi sevdiği adam için her şeyi yapan kadın için mücadele etmezler. Neden? Emek vermeye gerekmiyormuş. Çanta da keklikmiş zaten. İşte erkeklerin bakış açısı bu. Doğru kadına yanlış yapmak, yanlış kadınlara da bağlanmak.
Bunu çok deneyimledim. O kadar doğru ki..
Maalesef.
Erkek genellikle mücadele etmediği kadına bağlanmaz çünkü ilişkiye emek vermek, çaba göstermek ve zorlukları birlikte aşmak duygusal bağın oluşmasını sağlar. Mücadele edilmediğinde ise ilişki derinleşmez ve bağlanma duygusu zayıflar. Bu yüzden çoğu erkek için bağlanma, karşılıklı çaba ve fedakarlıkla gelişir...
İşte bu
O zaman çok merak ediyorum :
" Tacizci" ile " Emek vermeyi" nasıl ayırt ediyorsunuz?
Şu ana kadar hangi kadına yakınlık hissedip söylediysem " Biz sadece arkadaşız" dedi, arkamı dönüp gidince de " Bu kadar basit miydi?" oldu.
TCK mevzuatı çok net...
İrade beyanına aykırı davrandığınız her hareket " Taciz" e girer ve 6 aya kadar hapis cezası var.
Şimdi ben " Hayır" diyene saygı duyunca
" Emek vermeyen" mi oluyorum?
Evet, doğru bağlanmaz. Erkekler bize kıyasla daha az duygusal canlılar oldukları için biz daha kolay bağlanıyoruz ama onların bağlanması için biraz zaman geçmeli. Bu zaman içerisinde de bol bol görüşülmeli, yeni aktiviteler denenmeli kısacası verimli bir paylaşım olmalı arada.
Özene bözene yaptığın yemek gün sonunda dibi de tutsa tuzlu da olsa, o yemeği oturur yersin. Bu yüzden, mücadeleden ziyade emek verilen sevgi, aşk dallanır ve kökleri sağlam olur diyebilirim. Çünkü sevmek mücadeleden ziyade emek vermektir.
Kişi emek verdiği, zaman ayırdığı insana bağlanır.
Nankör insan, asla kıymet bilmez isterse 5 yıl emek versin bir anda siler atar..
Vefalı insan her zaman kıymet bilir isterse 5 yıl görmesin..
Tamamen karaktere bağlı bence..
Doğru
Keşke doğru olmasaydı da bunları yazmak zorunda kalmasaydım..
🥹
Allah ruhu ve kalbi iyi olan insanlarla karşılaştırsın her iyi insanı..
Ne uğruna peki? Kadın sürekli naz yapacak, absürt absürt davranışlar gösterecek, ne istediğini bilmeyecek ben de mücadele mi edicem? Yerimiz belli işimiz gücümüz belli.
Söz mükemmel varlıklarsınız doru
Olay mükemmellik değil ki. Mesela mücadeleden kastınız nedir? Bir anlatır mısınız? Sadakatli olmak, ilgilenmek dışında.
Açıklayayim. İlk buluşmaya gidiyorlar kız kendine bağlamak için birlikte oluyor. Bağlayacak sanıyor ama adam onu cepte görüyor. Bazen uğraşmak mücadele etmek gerekiyor.
Yani ilk buluşmada da birlikte olan da kafasını duvarlara vursun bence otursun şikayet edeceğine, bi düşünce yapısını sorgulasın. İki taraf için geçerli. İlk buluşmada oturulur sohbet edilir bi yüz yüze ölçer tartarsın sonuçta. Ekran ardından konuşmak ile yüz yüze konuşmak bambaşka
O sadece bir örnek. Ben genel anlamda erkeklerin daha çok emek verdiği şeylere, uğraştığı şeylere daha değer verdiği kanaatindeyim. İş hayatı olur aşk hayatı olur.. emel verdiği şeylere bağlanırlar
Nelerden vazgeçenleri gördüm. Biri de benim. Öyle olsaydı emek verdiğim her şeyi şu an elimde tutuyor olurdum. Değişir, hayat tazeliğini korumuyor maalesef
Erkekler gerçekten mücadele edince bağlanıyor.
Ama bazısı kolayca vazgeçip gider önemli olan gerçekten ister mi o ilişkiyi.
Mücadele etmek sevgiyi gösterir yoksa boş laf kalır.
Katılıyorum
Seni seviyorum dedikten sonra kaça erkek olayına dönmüş soru 😅. Erkolar kapatılsın
Kapatılsın mddhd
Mücadele etmek nedir yahu, düşman mı var karşımızda?
Hoşlandığımı belli eder yakınlaşmaya başlarım, kız redderse bir daha ilgilenmem, görüşmem, hayatıma devam ederim, istemeyen insana yakınlaşmak taciz etmektir.
Kimi erkekler uğraşmadan bir kadının kalbini çalmaya çalışabilir.
Kimisi de emek verdim o kadar niye sevmiyorsun tribine de girebilir.
Şahsi bir meseledir bu. Ali bağlanabilirken Mehmet bağlanamayabilir.
Erkekler baglanabiliyormuymuş ya alla alla çok garip 🤔
Evet. d
Kesin bilgi mi ona göre yayıcam :d
Yayabilirsin hocam kesin bilgi. djdjd
Bak hocam emin misin sonra bi yerde kıstırıp dövmesinler, 🤓
Kesin Bilgi sen güven güven ya. d
Ahh soryy güvenmemek alışkanlık olmuş 😜💋💞
Olur öyle şeyler. d
Emek dediğin şeyinde kadının aşırı naz kapris yapıp erkeğin sürünmesi değil
İki tarafta birbirine ilgilidir karşılıklı emek gösteriliyordur, bu en sağlıklı olanıdır
“Ne de olsa bana bakmaz, baksa da sonu hüsran olacak.” düşüncesiyle mücadeleden hep kaçtım, bağlanamadım.
Net olarak hayir. Erkek ruhen avcı. Hazir olan şeylere ilgisi olmuyor. Ha erkek derken gercek erkekleri kastediyorum :) kimliği erkek olup dişil olanlar değil ha 😀
Agahaga
ilişki tahta revali gibidir , yük erkekte ise kadın çabalamıyorsa , erkek karşılık görmezse terk eder düşen kadın olur kalkamaz
Erkek mücadele ettiği için bağlanır buna sebep olacak şeyler ise kadının davranışları erkeğin hoşuna gidiyorsa gerçekleşir.
Mücadele etse de sıkılabilir. Bu biraz duygu yoğunluğuna, adamın ilişki anlayışına, kalitesine de bağlı bence.
Erkek, emek verdiğine daha çok bağlanır; ama gerçek bağ, sadece mücadeleden değil, ruhun uyumundan doğar.
Erkek değer vermediği kadına emek vermez, emek vermesi için o kadında diğer kadınlarda bulamadığı bir şey bulmalı
Detayı okudum ve erkekleri tanımadığını anladım : )) Erkeklerin bir kadına bağlanmasının mücadele etmesiyle bir alakası yok : ))
Erkek dediklerimiz gay gibi davranıyor farkında degiller
İlişki de her iki tarafta birbiri için mücadele etmeli.
@ycihan00 😕😕
Kadın. İçinde geçerli o.
Bkz. Süründürmek.
Mücadele etmiyosa hayatından çıkaracaktır zaten niye baglansin
Bir erkek zaten bağlanmaz. Emek verse de vermese de bağlanmaz.
Kesinlikle mücadele edicek ve etmeye de devam edicek bağlı kalması için
bizde tam tersi valla, avam kamarasının uğraştığı nbasit meselelerde olmadık hiç.
Bu kadın için de geçerli bana göre. Biraz ter akacak ki kıymeti olsun.
Bunlar son derece genel ve önyargılı yanlış ifadeler... Önyargılar geride kalsın.
Gerekirse bağlanır karşı cinsin çekiş gücüne bağlıdır..
Erkek erkektir. Mücadele etse bile bağlanacağı yine meçhul ldld
emek verdıgı çaba gösterdiği kadına daha çok baglanır
Yo ben benim için mücadele eden bir kadini da sevebilirim.
Beni isteyen kadinlara baglanirim tabi ama yok
Bağlanır ama sadece cinsellik için emek gerekir bana göre
alakası yok biraz kadın çabalası her şey tamamdır
Kadını kazanmak için neden mücadele vermeliyim. Tanışma döneminde gram naz kapris çekemem
Emek yoksa aşkta yoktur en başta burdan çıkarımda bulunabiliriz. Seven, sevmek için ➡ çareler ararken sevmeyenin bahanesi çoktur. 👽
Erkek mücadele eder ama bağlanma konusu pat diye olmaz ben mücadele verirken mücadele verdiğim kadının tavrına da bakarım o ilgi mucizesine 5 dk mola verip değer mi değer
Bu her şey ve herkes için geçerlidir.
Yok öyle
Basbaya öyle.
Emek vermedikleri birini cepte görürler
Ben aksi bir şey demedim. Katıldığımı ve bu durumun her insan için ve her konuda geçerli olduğunu dile getirdim
Geçerli değil diye okumuşum. d
Muhalefet olayım diye karşı görüş yazayım diye düşünmeden kaynaklıdır
Senle mi? Güldürme beni. d yanlış okudum insanlık hali
Gülme
🫤🫤iyi geceler
Beni mod yapsana ya canım sıkıldı
Birinin yapmasına gerek yok kendin çalışıcan.
İyi ben yardım edecek başka birini bulurum
Erkekler sadece emek verince bağlanır ve peşinden koşar. Bir erkek emek vermiyorsa, hiçbir zaman sizi sevmemiştir; sadece kullanıyordur.
Yok ya ne alakası var 🤦🏻♂️
Cokk var
Evet öyle çok doğru
Çok ayıp🙄 takip edip çıkıyon bari beni de çıkartsaydin. Ben takıp ediyor görünüyordum. f
Meselenin emekle ilgisi yok seviyorsa bağlanır.
Çok bilmiş
Erkek emek vermediği uğraşmadıği hiçbir kadına bağlanmaz.
Tamam işte çaba göstereceksin
Hihı ondan
bağlanmaz anlayın artık şunu sonra shtrdi gitti diyonuz
Erkek sevildiğini hissettiği kadına bağlanır.
İki tarafta mücadele etmeli
Neyi sevip neye bağlandıkları belli değil.
Emek vermeye değer biri yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?