Hiç yazmıyor bir haftadır ben yazmasam
2 ay
Flörtüm bir haftadır yazmıyor sizce kandil bahanesiyle mesaj atayım mı?

Hiç yazmıyor bir haftadır ben yazmasam
flörte kandil mesajı :D dam üstünde saksağan vur beline kazmayı. bence bırak sen o işi belliki çocukta sana karşı ilgi yok. zorlama fazla bak işine. yeni birini bul kendine...
Ben yaz kandilini kutla ve nedenini sor derim. Çünkü zihninin geri planında yazmadıkça hep ne zaman yazacak diye soru olur. Yaz ve bahane sunarsa ben belirsizlik istemiyorum artık de ve ayrıl.
genelde hep sen mi yaziyorsun o mu
Hep ben yazıyorum o hiç yazmıyor. Ama herkese öyle arkadaşlarına da. Buluşalım dediğimde hemen tamam diyor buluşuyoruz gayet samimi saatlerce birlikte zaman geçirelim eve dönmeyeyim istiyor. Ama mesaj atmaya gelince yok. Buluştuktan sonra eve geliyorum bir mesaj bekliyorum yok
anladim sıkıntı o zaman bence yazma
Öyle birini tanıdım yıllar önce. Buluşmadan buluşmaya yazardik birbirimize. O da 2 3 ayda bir. 1 sene içinde toplam 6 kere buluştuk. Öylesine yedık gezdik. Son Buluşmada görüşürüz ıyi akşamlar diye ayrıldık. Aradan 2 yıl geçti hiç aramadı. Tesadüfen facesini buldum baktım evlenmiş. O dönem WhatsApp instagram yoktu.
Cevap
27Cevap
Bir haftadır yazmıyorsa geçerli bir sebeb yoksa yazma
Saçmalama lütfen😅
Adam bir haftadır yazmıyorsa konuşmak istemiyordur. Sen belirsizliği netleştirmek için kandili bahane edip mesaj atacağım diyorsan o da yanlış. Belirsizliğin bitmesini istiyorsan açıkça konuş. " Neden mesaj atmıyorsun? Konuşmak istemiyorsan netleştirelim ki ben de önüme bakayım" tarzında sorabilirsin...
Kandil mesajı atmak karşı taraf tarafından da komik algılanabilir.
@Heavenman sizlere de.. teşekkürler🌿
Tabiki yaz canım. Bu kandil kendim için hayatımda iyi şeyler olsun istemişdim ,1 haftadır yoksun hayatımda. Mesaji okuyunca engelle cevap verme bidaha. Seni her kandil hatırlar o yaramaz kuzu 😂😂😂😂
Ayrılmış olsan
Yazmasan Eyvallah
Veya o terkedilse yazmasa eyvallah anlarım
Ama hiç bir şey yokken
1 haftada bir mesaj arama yapmıyorsa
Bırak Gerek yok bence
Hayır atma sakın böyle bir bahaneyle daha yaratıcı ol
Tıpkısinin aynısıni yaşadım. ilk 2 ay yazıyordu sürekli. sonra 3.4 günde bir yazmaya başladı. Artık ben yazmadan yazmıyordu 10 gün yazmasam merak etmiyordu. Görüşelim deyince görüşüyorduk sadece. Flört uygulamasi gördüm telinde. İndirdim yakaladım ciddi ilişki arıyorum yazıyor birde kızlara. Instagraminda sürekli tanımadığı kızları ekledigini farkettim. Bunlar ne dedim. Evlilik planları kuran adam ne var ki sende konuş başkalarıyla dedi bana
Çıkardığınız bir ders oldu mu peki çok merak ettim
@DaddyShark kendimden başka hickimseye güvenmiyorum artik
Attın tuttumu ki :)
@DaddyShark ne gibi ders çıkarmalı böyle birseyden
@Emro986ortasida s ozelime mesaj atarmisin ben atamiyorum
Tam ismi soylermisin? Taniyormjsun acaba 🍂
Kaanlara güven olmaz
Sakın yazma erkekler iyice havalandı artık her adımı kadından bekliyorlar şımarttık iyice kadın gibi nazlı oldular
Flört döneminde bile kimsenin kimseye tahammülü de heveside kalmamış bence amaç yalnız kalmamak olunca sonuç bu
Flörtünün yeni flörtünün kandilini de kutlamayı unutma canım
Erkek yazmiyor sebepsiz yere kizda yazmak icin bahane ariyor. Iste kizlarin geldigi nokta bu. Icler acisi
neye göre yazmıyor ama bu önemli gerçekten işi mi var yoksa seni tınlamadığı için mi buna emin olduktan sonra yazmak istiyorsan yaz bence
Bir haftadır atmıyorsa bu işin içinde bir şey vardır, belki de bitmiştir o yüzden gerek yok.
Beni bir hafta merak etmeyen birine niye mesaj atacağım? Gerek yok.
Başkalarına yaziyordur ya da iyi bir. ihtimal ölmüştür:)
Hayır tabii ki bir haftadır bana yazmayan kişiye yazmam ben
İsterseniz atın.. ben atmazdım bana yazmayana
Bewn de diyordum bu kandiller niye var :D :D
1 hafta mı? Bana 3 gün yazmayan kim varsa engelliyorum ben 😂
Bence yazma aynısını yaşıyorum boş insanlar numaramı sildi istagramdan takip ediyor 🤦🏻♀️
Yav ne gerek var yok birde bayramda seyranda at bence gerekmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevap