Sizce ne yapmam lazım, ilgimi üzerinden çekince soğuk veya resmi davranınca düzelir mi bana bı fikir verin lütfen?
2 ay
İlgisini kaybettiğini, ilk zamanlardaki gibi sevmediğini söylüyor ama ayrılmak da istemiyor. Ne yapmam gerek?

Sizce ne yapmam lazım, ilgimi üzerinden çekince soğuk veya resmi davranınca düzelir mi bana bı fikir verin lütfen?
Sana değer veriyorsa seni hayatından çıkarmak istemez. Senin yapman gereken şey mesafe koymak ve onsuz da bir hayatin oldugunu ona göstermek. Arkadaslarinla takil gez toz ve ona asla ilgini gösterme iliskinize ara vermek istedigini söyle. Belli ki kafasi karismis. Senden uzak kalinca düşünmeys fırsatı olur ve değerine anlamak için zaman doğar. Değerini bilmiyorsa da seni haketmiyordur
O ara verelim dedi çok tartisiyorduk çok sürmez dedik anlaştık sonra ben dayanamadım üçüncü gün aradım konuştuk gecesine bana dedi ilk günkü gibi sevgim kalmadı seviyordum ama şu an hoslantiya döndü dedi bundan sonra onun aramasını bekleyip soğuk mu yapmalıyım yoksa aradıktan sonra ayrılalım mi demeliyim
Beni sevip sevmediğinden emin değilsen ilişki yaşamanın bir anlamı yok de. Sen kafanda benden emin olmadığın sürece bana yazma de. Sen de bahsettigim şekilde hayatına devam et. Tabii ki özleyeceksin ve aramak yazmak isteyeceksin ama senin kararli olman onu etkileyecktir. Sen sabirli ol ve onunla iletisime gecmek icin cabalama. Dedigim gibi sana deger veriyorsa bir süre sonra kendi gelir. Ha deger vermiyorsa ve gercekten sevmiyorsa seni oyalamasinin da bir anlami yok. Sen de sevilmeyi hakediyorsun
Cevap
4Cevap
Ayrılman gerekiyor. Özür dilerim yazdıklarım için üzülme ama büyük ihtimal şu an yeni birini bulamamış o yüzden seni yedekte tutuyor ayrılmama sebebi büyük büyük ihtimal budur.
Ama benimle öyle ilgilenmiyor ki yani yedekte tutması için ilgilenmesi de gerek değil mi
Kişiden kişiye değişir bazı insanlara ters gidersen daha çok yanında olmak ister bazı insanlarda ben gibi soğuk yaparsan bir daha umut bekleme
Yeni birini bulana kadar sen elimin altında dur hesabı onun ki..
Ve sen hâlâ onunla birlikte olmayı mı düşünüyorsun?
Öyle düşünüyorsa dile getirdiyse sinyal vermiş sana yani zaman kaybetme artık onunla böyle konusmalara giren kişi düzelmez
Ayrıl gitsin ya ergen resmen
Sen de aynısını yap çünkü tek taraflı çaba harcama
Akışına bırak
Yalnız kalmaktan korkuyor büyük ihtimalle
Yedekte tutuyorr
Cebinde goruyo seni
Hiç bekleme bitir ilişkiyi.
Bir daha kazanmak zor
En İyi Cevaplar