Anlaşamadığınız ama sevdiğiniz biriyle ilişki devam edebilir mi?

Anlaşamadığınız ama sevdiğiniz biriyle ilişki devam edebilir mi?

Günaydın ben kendim için konuşursam zaten aşık olduğum kadınla anlaşamama gibi durumum olmaz.. çünkü zaten anlaştığıma aşık olurum ama genel bakarsak Bu, kişinin bireysel değerlerine ve önceliklerine bağlı olarak değişen bir sorudur. Bazı insanlar, aşkın her şeyi telafi edebileceğine inanırken, diğerleri uyumlu bir ilişki için iletişim ve anlayışın daha önemli olduğuna inanır. Çok aşık olduğunuz ama anlaşamadığınız biriyle bir ilişki sürdürmek, zor ve yorucu olabilir. Sürekli çatışma ve tartışma, ilişkinin kalitesini ve iki kişinin de mutluluğunu olumsuz etkileyebilir. Ayrıca, ilişkide ilerleme kaydedememek, hayal kırıklığı ve hayal kırıklığına yol açabilir. Ancak, bazı durumlarda, iki kişi arasındaki sevgi ve bağlılık, anlaşmazlıklara rağmen bir ilişkiyi sürdürmek için yeterli olabilir. Bu durumda, her iki kişinin de ilişkiyi sürdürmek için istekli olması ve çatışmaları çözmek için çaba göstermesi önemlidir. İki kişi arasındaki anlaşmazlıkların temel nedeninin ne olduğu da önemlidir. Bazı anlaşmazlıklar, kişilik farklılıklarından kaynaklanabilirken, diğerleri değer veya inanç farklılıklarından kaynaklanabilir. Temel neden ne olursa olsun, iki kişinin de anlaşmazlıklarını sağlıklı bir şekilde çözmek için istekli olması önemlidir.
Günaydın Barış bazen insan aşık olacağı kişiyi seçemiyor anlaştığına aşık olamayabilirsin
Teşekkür ederim. ama ben anlaşamadığıma aşık olamam.
Aşık olduğum kişiyi seçmiyorum o yüzden bu durumun yaşanma olabilitesi yüksek.
oldu ki aşık olduk ardından karşılık buldu, beraber olduk ve anlaşamıyoruz
Çok sevsem de benim canımı sıkan, asabımı bozan şeyler o ipi zedeler.
O ip koptuktan sonra zaten, çok aşık olmam bir şeyi değiştirmez.
İş işten geçer, herkes yoluna gider
sevmek yetmez anlaşabilmekte lazım. anlaşmazlığa çözüm ararım ama baktım olmuyor sevsem bile mesafe koyarım çünkü anlaşmazlıklar iki tarafı da ilişkiyi de yıpratır
Benim aşık olmam için karakteriyle de anlaşabiliyor olmam lazım kişinin. Öyle dış görünüşüne bakıp aşık olmak hiç bana göre değil. Ayrıca maddiyata bakarak da. Yani kısacası bu aşık olduğunuz ama anlaşamadığınız kişi dediğiniz kişi dış görünüşüne aşık olunan kişidir bu da benim yapmayacağım bir şeydir.
Cevap
23Cevap
Karşılıklı sevgi varsa anlaşma da olur ama karşılıgı yoksa artık yürümüyormuş
Ahlaksızlık olmadığı sürece yapabilirim
Yapıyorsun ama seni çok yorar
Benimle anlaşamıyorsa kesin onda bir problem vardır derim ve kalbime gömerim o zaman unutupta silerim o zaman.
Bana göre tanıdıkça oluşmalı aşk veya sevgi, sürekli ego savaştıracak birini istemem.
Tam bir kangren ilişki. Ne onunla ne onsuz. Birbirinizi paramparça edene kadar kopamazsınız sonra da bir araya gelemezsiniz. En gıcık aşk
En iyisi baştan yol vermek
Çok aşık olsaydım eğer denerdim, oldurmaya çalışırdım ya kendimi ya da onu değiştirmeye çalışırdım ama baktım olmadı bırakırdım kendimi yıpratacak değilim.🙂💜
İnsan kafaca uyuştuğu kişiye, yaşam tarzına benzer tercihleri olana âşık olur zaten. Âşık olduysam anlaşıyorumdur. Anlaşamadıklarım engelli listemde daimi olarak 😎
Yapamadık... Alttan almak bi yere kadar. Salaga yatmak bi yere kadar. Tavuguna kış dedik kümesten kaçtı 😄
Ya böyle bir durum yaşamam anlaşamadığım insana tutulmam. Velev ki oldu kalbime gömerim sjsjshs soğurum zaten
Ne kadar aşık olursam olayım anlaşabilmek benim için çok önemlidir. Çok yüksek ihtimalle yapamazdım ben.
Öyle birine aşık oldum çooook alttan aldım herseyini Allahım düşmanımın başına vermesin
Anlaşamadıktan sonra sıkıntı. Dağların dumani, yok yarin imani...
Anlaşamıyorsam nasıl aşık olacağım ki? İlginç😅 aşkın gözü kördür gerçi.. olabilir diyorum.
Anlaşamadığınız birisiyle sürekli kavga çıkar bu hem kişiyi hem ilişkiyi yıpratır.
Kalbime gömerim o zamaaan unutup da giderim o zaaamaan 😂
Ben aşık olduğumda telepatik güçlerim devreye giriyor bu da daha iyi anlaşmaya sebep oluyor.
Biraz zor olur anlaşmak önemli de sürekli kavga olur
Hayır aşk da bir yere kadar. Anlaşmak önemli
Aşk anlaşamadığın zaman acıya dönüşür. O, böyle bir şey olmamalı.
Aşk herşeyin üstesinden geliyor. Sevgilimle hiç anlaşamıyoruz 2 yıla yaklaştık kavga dövüş ilerliyoruz.
hergün kavga ile geçecek bir aşk olmaz
Yapamam imkanı yok
Birbirimizi seviyorsak nasıl anlaşamıyoruz 🤷♂️
Bi süre evet ama ilerleyen zamanlarda doluyorsun ve canına tak ediyor yani bir yıl vs ama evlilik asla
Hayır yapamam, yapamadım da..
Yok yok ne olursa olsun eğer karsineaki ile sohbet edemiceksen sevginin 5 kurus degeri yok
Resimdeki herif yakisikliymis ahababagavav
Yüzü görünmüyor nasıl anladın yafss kfjdjdjd
Hayır asla yürümüyo. Anlaşmak çok çok önemli.
Yapamam çünkü aşk tek başına yetemez
Canım kavga istiyosa devam ederiz
Anlaşamıyorsam o aşk yok olur gider ben de 😃
Yapamam anlaşamıyorsak direnmez zaten
Yapsan sa yapamazsın yani olmaz çok zor yorucu
Aşık olmuşsam anlaşırım.
Yapamam. Aşk falan yalan dolan şeyler.
Kırıp dökmeye ne gerek var 😁
Yapamam ben 😁
olmaz olmaz o iş olamaz
Kalbime gömerim 🥲
asla yapamazsın. sevgili ol ama evlenme
Anlasamadigim birine cok asik olmam
Yapamayız. Anlaşmak daha önemli
deneyebilinir bence neden olmasın illa ortak noktalar vardir
O noktada kalbimi değil mantığımın sesini dinlerim
Yapamam iletişim çok önemli.
Evlilik düşünmem
Ayırr
Zor olur hep çekişmeli gecer
Hayır devam etmez zor geçer
Yapamam
Yapabilirum anlayış göstermek yeterli olur.
Uzun sürmez yapılmaz bence
Hayır yapamam
Hayir
yapamadım...
Hayır yurumez
Zor iş
Yapamam.
asla
Yapamadım bitti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?