Aslında o sizin için doğru insan olabilir size aşık ve düzgün biri. Belki de kimsenin sizi bir daha sevemeyeceği kadar seviyor. Sizi bir ömür mutlu etmek için elinden geleni yapacağını biliyorsunuz ama işte gönül bu siz ona aşık değilsiniz ne yaparsınız? Yine de dener miydiniz? Yoksa en başından hayır olmaz mı derdiniz?
Hayır derdim
Her şeye rağmen denerdim
Kararsızım
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Biri size çok aşık ama siz ona değilsiniz ne yaparsınız?
Bu durumun tersini yaşıyorum şu an. Ben deli gibi aşığım o değil. İlk başta belli etmedim ama onun bana aşık olmaması beni günden güne çok yıprattı. Ama 3. ayın ortalarında sanki o da beni sevmeye başladı gibi 8 aydır birlikteyiz şu an, bana karşı çok düşünceli, nazik, tatlı birlikteyken mutluyuz, görüşmediğimiz günlerde 1 günümüz bile mesajlaşmadan geçmez ama aynı ortamda olmadığımızda özellikle de uyumaya çalışırken düşünceler beynimi esir alıyor. Başlıyorum düşünmeye o beni benim onu sevdiğim kadar seviyo mu, aklı hâlâ eski sevgililerinde mi vs. Her 3 haftada bir bu konuda nutuk çekiyorum ona, kavga çıkarıyorum sabırla konuşuyor benimle aramız kötüyken bile hiç kötüymüş gibi davranmıyor. Bir kere bile ayrılalım falan demedi, bir süre konuşmayalım dese bile 1-2 gün sonra dönüyor bana. Şimdilerde gözlerine bakıyorum da benim ona baktığım gibi bakmasa da o da bir güzel bakıyor bana. :)
benı bır daha kımsenın sevemeyecegı kadar sevdıgını o düşünüyordur ancak , bu onun gorusudur. bilemez kim beni ne kadar sever. sırf su dusuncesı yuzunden muhattap olmazdım onunla. gereksız ozguven cok itici cunku.
Yani hissetseydiniz soru bu bir senaryo üzerine kurulu zaten soru. Bence siz soruyu tam olarak anlamadınız. Yoksa orası öyle takılınacak bir yer değil yani ego içermiyor soru.
sorunda ego sezseydım vakıt ayırmazdım kesınlıkle. oyle bişey demedim ima da etmedim. birlikte olmadıgın sans tanımadıgın birinin seni ne kadar sevecegını bilemezsin. seviyodur sadece bunu gorursun. sınırları nedır zırvesı neresıdır bunu gormek ıcın yasamak lazım diyorum.
Ben katılmıyorum buna ben mesela bir kızı biliyorum o kadar yaşanmışlığım var o kız kadar sevmedi kimse beni. Çünkü size bakışından bile belli oluyor bazen insanın nasıl sevdiği. Bilmiyorum benim düşüncem bu ama size de saygı duyarım
bak ne dıyosun kızla okadar yasanmıslıgım var? bende aynısını diyorum, yasamadan sadece adama bakarak benı ondan baska kımse sevemez demem diyemem denmez diyorum?
Orada benim yazım hatam olmuş. Kızla bir yaşanmışlığım yok. Başka insanlarla yaşanmışlığım var anlamında yazmıştım "O kadar yaşanmışlığım var"ı. Sevgilim olan insnalardan çok anlamında yani. Çünkü o kız gerçekten sevmesini bilen biriydi ama ben onu beni sevdiği gibi sevemiyordum ve kimsenin yapmadığı şeyleri çok rahat yapardı benim için bunu biliyorum.
Çünkü ben ona aşık değildim. Ona haksızlık olurdu bu. Belki ilk gün sevincinden görmezdi ama bir gün benim ona, onun bana baktığı gibi aşkla bakmadığını gördüğünde her gün daha da üzülürdü. Belki de yanlış yaptım bilemiyorum
Ben sonradan aşık olunabileceğine inanmıyorum pek. Belki severdim zaman içinde ama aşk başka bir şey sanki. Anlık bir durum gibi 2 yıl sonra aşık olmuyorsun birine ya oluyorsun ya olmuyorsun galiba. Bilmiyorum ama ne geldiyse başıma zaten bu tarz düşüncelerden geldi. Belki de dediğim de çok büyük hataydı.
Benim için şart. Arkadaş olduğum kızlar da var onları da çok seviyorum ama ilişki seviyesine taşıyan bir üst duygu olmalı onlardan ayıran. Ben bir kere yaşadığım o duyguyu belki de o yüzden diretiyorum
benim içinde sart. sanırım en dogrusu da bu. cunku dedigin gibi sevebiliriz ama o askın verdıgı heyecan sevgıden daha ustun. gecici mi? evet gecici. ama yasamaya deger. yani bu konusmamızdan su sonucu cıkarabilir miyiz? asık olmadıgımız ınsanla sevgılı dahı olsak sevgı bir yerde yetmeyecek ve ask sonradan olacak bir sey degil?
Evet ben öyle düşünüyorum. Bence bir ilişkide sorun olmaması mümkün değil özellikle de iki insanın birbirine alışana kadar olan o zorlu ve inişli çıkışlı süreçte eğer arada aşk yoksa direkt sevgiden tüketmeye başlıyorsun ama aşk varsa o böyle inişli çıkışlı süreçte seni hep ona çekiyor çünkü aşkta öyle bir duygu bir gün çok mutluyken ertesi gün dünyanın en mutsuzu yapabilir.
En İyi Cevaplar