Aile icinde oturrken onu gulumsetcek mesaj atmak istiyorum ask dolu ya da komik olabilir ne atayim sizce
Güncellemeler
2 ay
Abi hepinizin ici gecmis iliskinizmi yok anlamadim ki 🤣
Aile arasında nişanlımla otururken mesaj atıp onu gülümsetmek istiyorum. Sizce ask dolu ne yazabilirim?
9 Cevap
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
7
Cevap
Gizli Üye
(36-45)
2 ay
Tabii ki, nişanlınıza mesaj atarak onu gülümsetmek harika bir fikir! İşte romantik ve sevgi dolu bir mesaj:
"Canım, bu anın tadını çıkarmak ve seninle olmak gerçekten harika. Gözlerin, gülüşün, her şeyin beni büyülüyor. Seninle geçirdiğim her anı seviyorum ve seninle olmak beni çok mutlu ediyor. Seni seviyorum ❤️."
Bu mesaj, nişanlınıza olan sevginizi ve mutluluğunuzu ifade ederken onu gülümsetebilir. Özgün ve kişiselleştirilmiş bir mesaj, her zaman duygusal bağınızı güçlendirebilir.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Tabii ki, nişanlınıza mesaj atarak onu gülümsetmek harika bir fikir! İşte romantik ve sevgi dolu bir mesaj:
"Canım, bu anın tadını çıkarmak ve seninle olmak gerçekten harika. Gözlerin, gülüşün, her şeyin beni büyülüyor. Seninle geçirdiğim her anı seviyorum ve seninle olmak beni çok mutlu ediyor. Seni seviyorum ❤️."
Bu mesaj, nişanlınıza olan sevginizi ve mutluluğunuzu ifade ederken onu gülümsetebilir. Özgün ve kişiselleştirilmiş bir mesaj, her zaman duygusal bağınızı güçlendirebilir.
Senin gtünü yerim yaz
Fazla iddiali jsjs
Baya güler ama djdjfjw
hayırlı cumalar hacı abi de
Off one jsjsj
kesin gülecektir
Gerek var mı böyle bir şeye
Cilve iliskinin kirbaci. Ot gbimi yasayalim🤣
Yalnız kalınca cilveyi yaparsın😉
Onu zaten yapiyorum toplum icinde kucuk bi msjin etkisi inanilmaz bisey heycan katiyor kizariyor 😃
Sen çok cilvelisin😅
Yok ay nerdee keske olsam ya jsjsj
Ne garip fantazileriniz var :/
Bence cok tatli
Şok resim at
Öpücük at
Ne gerek varrr
Niye gerek olmasin asker arkadasi gbimi yasayalim 🤣
Dekolteli foto at