Hiç birini sevdiğiniz için pişman oldunuz mu?
Oldum
Olmadım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Hiç birini sevdiğiniz için pişman oldunuz mu?
Sevmişsem muhakkak haklı bir sebebim vardır olmadım. Olmaması gereken ilişkim için bile bence insanlar pişman olmamalı hiç aşık olmamış insanlar var bence aşk her hali ile bir şanstır
Cevap
6Cevap
Hayır sevmedim ve sevilmedim de
Oldum, benim için büyük hayal kırıklığından ibaret kendisi.
Yani illa herkesin hayatında sevdiğine pişman olduğu biri muhakkak olmuştur diye düşünüyorum ben. İnşallah bundan sonra hayatınıza birini alırken pişman olmayız.
Sevdiğme olmadım olmam da sevmek güzel bi duygu çünkü. Ama onun için yaptıklarım için pişmanım.
Aynen öyle sevmek sevilmek çok güzel duygular. Ama ne yazık ki bu duyguları haketmeyen insanlarda var. Yani bazen ne kadar çabalarsan çabala asla değmez.
Pişman olmadım. Hayatıma gelen bana mutlaka bir şeyler kattı
olmadım çünkü birini gerçekten sevdiğim konusunda şüpheliyim :D
Hem de köpekler gibi pişman oldum
Aynen insan sonradan pişman oluyor. Ben böyle bir insanı nasıl sevdim nasıl hayatıma falan aldım diye. O yüzden hayatına almadan önce uzun süre tanıyacaksın sonra hayatına alacaksın bence.
Oldum maalesef
İlla herkes olmuştur olmayan yoktur bence. Bazen insan anlamıyor aşık olunca karşındaki insanı o şekilde kabul ediyor aslında bu çok yanlış bir durum. Doğru insan değilse ayrık gitsin.
Çok oldum
Evet çok pişman oldum
Aynen bence herkes illa pişman olmuştur. Bazen bazı insanlar sevgimizi ve hiçbirşeyimizi haketmez işte öyle insanlar için insan sonradan pişman oluyor.
Evett
Olmadım
Olmadım çok şükür
hemde nasıl..
Evettt
Kimseyi sevmedim.
@Johnmack sevilmeye değer pek insan yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?