Bu şarkıda akşamınıza eşlik etsin, ciğer söker ona göre dinleyin.😄☕🚬✌
Hiç birini sevdiğinize pişman oldunuz mu?
Bu şarkıda akşamınıza eşlik etsin, ciğer söker ona göre dinleyin.😄☕🚬✌
Selâmlar!!
Hiç birini sevdiğinize pişman ettiler mi...✔

#Acid_Qeenn.🌺
#selamgençlik 🍀🍀🧚🧚
⭐ Açık ve net söylüyorum 23 yıldır pişman ettiler. Kimin sevgimi hakettiğini zannettiysem sonu tam bir hüsranla ve iflasla bitti. Bundan böyle artık karar aldım cidden kimsenin beni pişman etmesine müsaade etmeyeceğim. Geçen günkü sorumda da dediğim gibi, aşkla iddiaya girdim, bundan sonra âşık olmayacağım diyorum. Aşka inancım yüzde yüz tam. İddialıyım bence. Âşık olmayacağım bundan sonra.⭐😃😃😃😃
#tubasueda 🍀🍀🧚🧚
Evet oldum beni aldattığını öğrendim bir arkadaşım bir flört sitesinde sevgilimi görmüş bana söyledi arkadasimin hesabindaki fotoğrafları değiştirerek sevgilimle konuştum tam uc ay boyunca bu şekilde konustum buluşmak istediğinde bir arkadaşımdan rica ettim o gitti buluşmaya hatta bu wpden konuşalım dedi diye gittim yeni bir numara alıp konuştum üç ay içinde o konuştuğu kişiyle evlenme kararı aldı ama bu arada hala bn sevgilisiyim kız arkadaşımı ailesiyle tanistirmaya gönderdim orada onlarla tanıştıktan sonra arkadaşım ben aldatan bir erkekle beraber olmam sen x kisisin sevgilisisin onunla hala sevgiliyken utanmadan kalktin benimle evlenmeyi mi düşünüyorsun diye tanışma buluşmasında rezil etti tabiki hepsi benim fikrimdi az bile yaptım şimdi sürünüyor sürünmeye de devam eder inşallah
40 yılda bir sevdiğim için aksine çok mutlu oluyorum, bendeki aşk duygusunu uyandıran da nasıl olursa olsun ekstra değerlidir benim için. Herkes sıradan iken milyarlar arasından kalbime dokunuyor, düşünsene. Mucize gibi bir şey değil mi ya. Bence sevmek çok ama çok güzel bir şey.
Her insanın hayatında 3 tip ilişki olur sırasında genel olarak değişmez
1 ilk ilişkilerindendir salya sümük ağlarsın
2 toksik ilişkidir. Harcadığın zamana yazıktır karşılıklı hayatı zindan edersiniz ama bırakamazsınız
3 ideal ilişkidir çok mutlu olursun
ilk ikisi için keşke olmasaydı dersin ama o iki tip ilişki olmazsa üçüncünün kıymetini bilemezsin
👏👏👏👏
Cevap
40Cevap
Evet ama seven kalbime kızmak istemiyorum ki kalbimin suçu ne.
Hayır kimseye aşık olmadım.
Seversin zaten illaki günün birinde bir noktada pismanlik yaratacaktır bunlari tatmazsak ta olmaz.. galiba ölçüsünde yaşamak lazım herşeyi.. sadeleştirerek yani ve irade hakimiyeti lazim.. kendimizi çok sevmezsek olan bize oluyor. Sadece duygularimzla sevdiğimiz zaman karismizdakini kaybetme olasılığımiz yüksek..
evet cok cok sevdıgım bır kadın oldu eskıden kıskanc ve ınatcıydı herseye karısırdı :) cok sevıyordum ama bıraktım cunku kalbını kırmamak ıcın onu uzmemek ıcın sımdı baskasıyla evlı ve ben cok mutluyum ona karsı sonucta sevmek karsı tarafın mutlu olmasını ıstemektır :) olmuyorsa zorlamaya gerek yok :)
Pişman olacağım sevgiyi kimseye vermem. Sadece sonucu iyi değilse bu benim kararımdır ve kendim çözmek zorunda olurum.
Off bu ara herkeste bi atarlı giderli:)))
Cidden atar gider değildi. :)
Atarlı yorum olmuş gibi duruyor. 😁
Taam taam sıkıntı yok accık atarlı gibi yorum olunca söyleyiverdim.😄
Haklısın. 😃
Haklı olmaktanda nefret ederim ha.😄
Bu da bak atarlı giderli oldu. 🤣🤣🤣 Ne diyeceğimi bilemedim. 😃
Yaa gözüne ışık tutulmuş tavşan gibi kala kalıyo insan dimi.😄
Aynen öyle oldum. 😃
Zaten zor seven biriyim, sevdiğim zaman da asla pişman olmadım çok sevilesi olduğu zamanlar da tabi nefretlik anlarını baz almıyorum. :)
Çok sevdiğin birinden nefret edilirmi ki gerçekten.
Edilmez tabi ki o sözde nefret bile sevgi kokar.
Ben misal kimseden nefret etmiyorum ama haketmişse güzel silerim. Sevgimi zıkım ederim. 😄
Sevmek iradi bir mesele
En iyi tellak ol, istersen beyni kesele
Akmaz kirli duygu, masum esene
Pişmanlık olmazmış düzgün sevene
Ağızlarda sakız olmuş seven sevene
Enderse sevdiğin yük olmazmış bedene...
Yani burada şair demek istiyor ki pişmanlık duymak iradesizce sevenlerin işidir..
Orti bu ara şiire mi fazlamı sardın.😄
Yok be arada karalamak gelince içimden karalıyom işte
Karalama diyerek haksızlık etme gayet güzel.
teşekkür ederim, ilham kaçmıştı uzun süredir yazamıyordum aslında da bu ara ilham perileri sık yoklar oldu sanırım.
Duygusal moddaysan normal.
Nefret modundan çıktım ondandır:))
Nefret iyi bir duygu değil orti uzaklaş hemen nefretin olduğu yerden.😄
Peki ☺️
Evet bana çok büyük hayal kırıklığı yaşattı ondan sonra kimseyi böyle sevmeme kararı aldım
Ciğerim zaten sökülüyor şu an enfeksiyondan😆
Şarkıda destekleyici olsun işte.:)
Hmm şarkı bumu bende korktum bir an😆
Şarkı bu napaydım müslüm paylaşıpta kimseyi derbeder yapmim diye düşündüm.:))
Kıyamadım kimseye diyorsun 😊
Olmuş idim evet. Başımın gözümün sadakası olsun dedim 😄
Zıkım olsun der gibi.😄
Sadaka olsun sadaka. Sevgiye aç insan çok ortalıkta 😄
Sevgiye aç olan çok ama kuyruğu dik tutan daha çok.😄
Ben daha kadın görmedim diyeceğim de çok mu aykırı olacak?
Abartı olacağı kesin.:))
Olmaz olur mu hiç... Bi daha da sevmedim kimseyi sevmem de.
Olmaz olasıcalar.😄
Aman olmasınlar mümkünse daha iyi boşver😁
Ettirdi karaktersiz.
Bende akılsızlık. B. ok var senden 12 yaş büyüğüne ne diye hoşlanır aşık olursun.
Oda gelir seni rezil eder.
Bak aklıma geldi yine sinirlendim 😡
İçimden bu şarkıyla cevap vermek geldi
Yo olmadim beni sevdiğine pişman ettiklerim oldu jsjsjs oda pişmanlık hissini bana ne kadar yaşatmış ise o kadar tatsin kafi 💃 fite fit olunca pişmanlık da olmuyor
Hayır olmadım sevgi ve aşkı içinde barındıran hiçbir olguya böyle bakmıyorum. Bunlar benim için birer tecrübe tecrübelerimden pişman olmam. Bunlar bana ya da - olarak yansır o kadar.
Birini sevdiğime pişman olmadım ama birini hakettiğinden çok sevip vazgeçilmez hissetmesine neden olduğum için oldum
Evet ettiler çok güzel duygularla başlayan bir şey nasıl böyle ortasında nefret ve sonunda pişmanlığa dönüştü asla bilemedim ama ettiler
Pişman olmak istemezdim ama sağolsun pişman etti😭😔😔
Bir kere pişman oldum. Birkere de nerden tanıdım ki dedim ama pişman olmadım
Karsı cinsle pısman olacak kadar muhatap olmadım
Hayır hiç olmadım Hepsiylede güzel bir şekilde ve helallik alarak ayrıldım
Yoo pişman olmadım hiç. İyi ya da kötü yaşandı bitti derim her zaman.
seni canım diye yüreğime nakış diye sevdiğime hiç pişman olmadım
Hiç pişmanlık yaşamadım Allah da yaşatmasın kimseye
Olmadım, ne yaşandıysa yaşandı oldu ve bitti
Oldum evet.. Sevgi ile pişmanlık ikiz kardeş gibidir. Birinin gittiği yere öbürü de peşinden gider..
Pişman olunmamalı da olmadım da... Sonuçta bir deneyim oluyor her yaşanan...
Olmadım. Birini severken acı vereceği ihtimalini bilerek yola çıkıyorum. Her aşk yeni bir tecrübe oluyor bana.
Hem sevdim hem nefret ettim
Evet oldum
Sevmez olaydım oldum evet :/
keşke sevmeseydim diyoruz bazen ama o zaman da içimizde ukte kalırdı
Sevdim diye asla pişman olmadım😌 Pişman da ettirmediler. Yine olsa yine aynı adamı severdim😌Ama...
Başkası olsa pişman olurdu 2 kez aldatıldım sevdiğime pişmanda değilim yaşanmasaydı şu an olduğum kişi olmazdım
Pişmanlık değil de uzulmuslugum olmuştur sevipde sonradan hiç bir şey hissetmeyio hatta nefret ettiğim oldu ama sevdiğime pişman olmadım hic
Geçen arkadaşlarla buluştuk şeyi söylüyoruz "Sana nerden rastladım, oldum derbeder"😂😂
2 kisi haric hepsinden pişmanim Allah bildigi gibi yapsın hepsini
hayır olmadım bir kez aşık oldum şimdi onunla evliyim
Pişman olacağım kişiyi sevmem
Yinede büyük kpnuşmamakta fayda var.
tabiki hayır asla pişman olmadım iyi ki sevmişim dediğim oldu
Oluyor insan da kaybettiği zamana
Bu mevzulara hiç girmedim.
Maalesef
Sevgim pişmanlık içermez iyiliklerle dolu
Yaşanması gerekiyordu yaşandı bitti
Evet pişman oldum
Oldum hemde çok, bana kendimi ezik hissettiren hep peşinden kosuyormuşum gibi hissettiren birisiydi
Oldum..
Pişman oldum
Evet eski karim
Evet çok ama en acısı oydu
olmadim cok sukur
Sevdiğim her insandan oldu ya öyle bir pişmanlık.
Genelde ilk aşklar hep pişmanlıkla sonuçlanıyor
Evet oldum
Tabiii
Olmadım
Evet maalesef
Ettiler
Oldum
Olmadım
Oldum..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?