Oldum tabi keşke tanımasaydım dediğim çok oldu 😃 çünkü üzüldüm kırıldım ağlama krizlerine girdim millet uyurken 😃 birkaç kere dedim allah tanıdığım günün belasını versin deyiii
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Evet keşke hiç tanışmasaydım dedim 3 hafta önce. Ailesini öne sürerek mezhep farkı yüzünden ayrılmak istedi bende tamam dedim uzatmadım öncesinde de aynı şekilde ayrılmak istemişti yanımdayken yapamamıştı ama memlekete gittiğinde hep değişiyor ayrılmak istiyor birkaç kez konuşup ikna etmiştim en sonunda daha uğraşmadım onunla alakalı hiçbir paylaşım hiçbir gönderme yapmadım öyle devam ediyor.
Bunu söylediğimde ben o kadar karaktersiz değilim vs demişti dkjsksk. Ama biliyorumki sırf ben onu kısıtladığım için ayrılmak istedi yoksa ailesi olaaydı bi şekilde devam ediyorduk başka bişey vardı yani
Hayır olmadım.. Her şeye rağmen bitse bile bazı şeyler, insan o zamanki yaşanmışlıklara saygı duymalı diye düşünüyorum.. Yaşanmış ve bitmiştir netice olarak ve pişmanlık duymak yersizdir.. Keyifli günler..
Sevgim sonsuzdur ve sevmek benim için özgürlüktür pişman olmam bu yüzden. Ama değer verip vakit ayırdığım için çok pişman olduğum insanlar oldu ne yazık ki :) Sağlık olsun ne diyelim...
Bende tüm kalbimle sevdim çok emek verdim mesafe diye aile diye bıraktı. Verdiğim sevgiyi enayilik olarak görüyorum kanıma dokunuyor başkasıyla olacak diye
Maalesef bir çok kez saf kalpli olmuşumdan karşıma çıkan bayanlar hanımlar kadınlar nedense benim kadar duygusal ve merhametli değiller içlerinde bir şeyleri öldürmüşler ben onlara göre bir erkek olarak daha şevkatli ve merhametliydim 🙏🏻🦋😇😞
Küçüktüm ve ilk sevgilim diye ona karşı olan hislerimi daha önce hiç tatmadığımdan dolayı sevgi sandım. Oysaki sevgi değil alışkanlıkmış. O kişiye zaman ayırdığım için evet pişmanım.
Hanımefendilerin benden daha iyisini bulup beni terkedebileceklerini bildiğimden onlara en ideal eşi, kendime de en huzurlu yalnızlığı dileyip, kimseyi sevmiyorum. 😊
Oldum ve baktım ki ondan vazgeçemiyorum onu seven vazgeçemeyen kendimden vazgeçtim ve o kişi bu durumu fark ettiğinde işte şimdi senden korkuyorum dedi...
Sevmeyin arkadaş pişman ediyolar sevecekseniz de çok iyi düşünün doğru insanı seçerseniz size dünyayı cennete çevirir ama yanlış insanı seçerseniz bu dünyada cehenneminizi yaşar çok üzülürsünüz