Bir şekilde sevgili oldunuz diyelim, aradan hatta birkaç ay geçti fakat siz onun daha önceden evlenip ayrıldığını bilmiyordunuz.
Daha sonra bir şekilde bunu öğrendiniz. O zaman bunu sorun eder misiniz?
Ayrılırım
Sorun etmem
Duruma göre düşünürüm
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sevgili olmadan önce sadece sıradan bir arkadaş gibi takılıyorsanız söylememiş olması normal
İnsanlar size özel hayatını dökecek diye bir şey yok
Heeağ ama sevgili oldunuz bu süreçten sonra hayatına dair önemli şeyleri söylemesi gerek
Ya da duruma göre bakıyor ki bu iş sevgili olmaya gidecek bir yemekte söyleyebilir
Xyz sen benimle ciddi bir şeyler düşünüyorsun ama benim başimdan bir evlilik geçti durum böyle bu şartlar altında hala sevgili olmak istiyor musun şeklinde sormalı
Karşi taraf da buna göre yol belirler
Mesele evlenip ayrılması değil, mesele bu kadar büyük bir olayı gizlemesi.. gizemli insanlar ile işim olmaz. Yalan söyleyenle hiç olmaz. Yoksa açık ve net olduktan sonra sorun yok.
İlk başta söylemeli ve ben başkasından duymamaliyim kendisi söylemeli söylerse sorun olmaz
Hayır daha önce evlilik yapmış boşanmış olabilir sorun etmem.. ben geçmişine bakmam sevdiğim kadının
Yalan söylemiş olması gözümden düşürür uzn süre hazmetmem gerekir bunu ama yinede ayrılmam. Duygularım öyle kolay bitmez benim.
geçmiş evliliğini sırf söylemedi diye ayrılmazdım ama ortada bir yalan varsa ayrılırdım
Olabilir ama kendisinden duysam daha iyi olur benden önceki hayatı beni ilgilendirmez