Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmazmış. Ayazı bol bir şekilde bittiyse, sövdürür kendine. Zaten o kadar zaman sensiz yapıyorsa seni sevmemiştir;seven dayanamaz. Bir de üstüne evlenecek... Bu nedenle cevap: HAYIR. 👌
Hiç sevgilim olmadı ama olsaydı ve sorudaki gibi bir durumla karşılaşsaydım vereceğim cevap "hayır asla evlenmezdim" olurdu. Başka bir kadınla evlenip birlikte olan erkeği eski sevgilim bile olsa kabul edemezdim.
Ya 5 sene gecirmis biri evet aldatti ama seviyorum bunu red edemem evet affetmiyorum onu asla ama yine de seviyorum mu evet... aldatti diye hemen silemiyorsunki anilar var bikere
Çevrelerinde hep kalın bellilerin olması benim suçum değil 😀 hem reelde de arkadaşlarımın da dikkatini çekiyor gerçekte de sorarlar bana hep belin nasıl öyle ince diye
Yani seviyor isem. Yani ayrılmamız başka olaylar üzerinden oldu ise. Sevgimize birsey olmadi ise evlenirdim.. ama o beni kırıp yerden yere vuracak. Sonra ben onunla konuşup evleneyim. Yok öyle dunya
Bilmediğim bir şey kabul etmezdim herhalde aryrıl sonra başka biri ile evlensin sonra ayrılsın seninle evlensin olmazdı sanırım ne kadar da sevmeş olsam gittiği gün bitmiştir demek benim için
Evlenmezdim, eski sevgililerime dönen bir yapım yok.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Evlenmem!!! Madem beni evliliğe layık görmemiş başka bir kadınla benim hayalim olan o düğünü yapmış. O zaman bi zahmet az ötede oynasın benimle işi olmasın. Artık uzaktan izlesin ne için kimden vazgeçtiğini.
Kararsız kalsam bile eğer evlenmeyi düşünecek küçük bir ihtimalim varsa sevmişim demektir. Tabi neden ayrıldığını sorgularım ilk etapta ama büyük bir sıkıntı yoksa onunla ilgili (yüz kızartıcı herhangi bir sebep) muhtemelen evlenirdim..
Var bi akrabam inat uğruna eşinden ayrılıp başkasıyla evlenmiş sonra ayrılıp tekrar eskisiyle evlenmiş. Bence bilmiyorum zor bi soru ama yine de seven ne yapmaz diyorum. ..
yasadık kralını yasadık olmuyor eski nisanlim baskasıyla evlendi sonra 8 ay sonra boşandı sonra helallik istemek icin evimize kadar geldi ama olmadı zor