Alırız demiyor üzerime yap diyor. Babamın emek ettiği çalışıp aldığı arabayı niçin neden onun üzerine yapayım? Sizce mantıksız değil mi?
Çalışıp kendi almalı hazıra konmamalı.
Olabilir aslında.
Böyle biri ile evlenmezdim.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ne kadar saçma bir durum bir erkeğin böyle bir şey demesi. Yani onun derdi senin malın mülkünmüş bence. Bunu diyen adamın seni sevdiğine bu saatten sonra inanma bence. Onun seninle olma sebebi bence malın mülkün diye düşünüyorum ben. Birde erkeksin sen ya bir kadının parasına veya malına mülküne nasıl olurda göz dikersin.
İnsanlari tanıdıkça, sadece yanliz kalmak istediğim için bana anormalmişim gibi davraniyorlar. Şimdi kendimi senin yerine koydum o sevgili ile evlensem bile asla iyi niyetli ve menfaatsiz bir insan olduğuna kimse beni inandiramaz. Bence ayril ve arkana bakma. Böyle tipler çok büyük bir kazik atmadan rahatlamazlar
Bununla evlenerek hayatının hatasını yaparsın.
Okuduğum kadarıyla senin de ailenin de parasını yiyecek kapasiteye sahip aç gözlünün teki.
Biraz hazırcı gibi geldi. şimdi aynı durumda ben olsam evini arabanı üstüme yap dese ret ederdim :)
O yüzden annem asla mal varlığınızı kimseye söylemeyin der. Karşıdakinin ne için yaklaştığını bilemezsin. Bu devirde millet o kadar güzel oynuyor ki. Allah korusun hepimizi cidden.
Malında gözü kötü bir durum hayır gelmez her türlü ihanet beklenir
Iyyyykk ne kadar gurursuz böyle bi şey denir mi ya sirtlan ayrıl bundan sen neleri düşünüyor
Yapilmasi degil bunu soylemesi sacma evet sogutur insani
Öyle bir şey istemeye utanırım ki istemem zaten
ya bu paragöz sakın evlenme hayatını karartırsın. Gurursuza bak arabayı üstüne istiyormuş ogggkk midem bulandı
Benim Sevgilim 8 yıllık böyle bişey olsa direk tiksinme gelir ve biter
Uzaaakkk duuuuurrrrrr bende var bitane aldattı beni elini avucunu yer ancak sonrada tekmeyi koyar sktr et gitsin
İç güveysi olursan neden olmasın de.
Böyle bir kişiyle evlenmezdim
Para avcılığının cinsiyeti yoktur
Yüzsüzlük bunu söylemesi
Ver yolu geç ablacım bi de soruyon mu
Ne iğrenç muhabbetler ulan miras için evleniyorsun
Yapma sakın
adamın evlenme sebebi ortada sen düsüneceksin