Evlendiğim kişinin arabası olmayabilir ama çocuğumuz olacağı zaman arabamız da olmalı. Haksız mıyım?

Çocuk Arabası vs. ile otobüslerde gitmek çok zor bence. Bir de çocuk sürekli ağlıyor extra zorlaşıyor.

Çocuk hasta olsa otobüsle mi goturecegiz mesela. Ya da 2-3 gün kalmalı bir akraba ziyaretine gittiğimizde otobüste millet sessizce otururken çocuk sürekli aglayacak.

Arabasız rahat olmaz bence. Ama çocuğum yoksa pek sorun değil araba var ya da yok

Güncellemeler
1 yıl
Şu konuya açıklık getireyim

Öncelikle erkek olmanın, aile babası olmanın farkına varamamış erkekCİKler soyadinizi verdiğiniz kadın ve çocuğunuz için elinizi taşın altına koymalısınız. Kocanın parası karısına ana sütü kadar helaldir. Ben de kocamın parasını afiyetle yiyecegim. Bunu söylemem ZORUNUZA GİTMESİN.

2. olarak bu çakma erkeklere yaranmak için "arabayı kendin al" diyen pick me'ler siz zaten hayattan tokadı yiyeceksiniz. İlerde de çok pişman olacaksınız
Evlendiğim kişinin arabası olmayabilir ama çocuğumuz olacağı zaman arabamız da olmalı. Haksız mıyım?
Cevapla