Arabalar Nişanlım evlenince bilezikleri bozdurup araba alalım diyor. Pişman olur muyuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Aileelrimizden uzak başka bir şehirde yasicaz araba iyi olur bizim için ama sizce bilezikleri vermem normal mi Güncellemeler+1 yıl Araba benim üstüme olucak Nişanlım evlenince bilezikleri bozdurup araba alalım diyor. Pişman olur muyuz? Cevapla Nişan Soruları Evlilik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Erkeğin_ellitonu Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Bilezikler araba ev için var zaten vermeyip te turşusunu mu kuracaksin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Şahsen ben vermem. Evliyim kafama göre yazmiyorum bir bildigim var 0 0 Yorumla
selinayistee Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Benim arkadaşım da öyle yaptı kocasi altin satti araba aldılar arabada kizin üstünne bnce mantıklı 0 0 Yorumla
Mehmette855 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 +1 yıl Senin bileziğinle alıcaksa araba senin zaten öyle düşün karar ver 0 0 Yorumla
sedomania2 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 403 cevap paylaştı. bozdur ama araba senin üzerine olsun. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Benim üstüme olucak evet Yorumla sedomania2 +1 yıl öyle olursa sıkıntı olmaz. Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Bileziği kendi alacaksa istediğini yapar 0 0 Yorumla
viopiaylin2 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Allah'ım bunları neden yaratıyorsun 0 1 Yorumla Gizli Soran +1 yıl Kimleri Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ver önce arabayı sonra seni değiştirsin 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O bilezikler senin hakkın bu adamın daha evlenmeden senden böyle şeyler istemesi senin ileride yaşayacağın sıkıntıları açık açık gösteriyor ama sen kör olmayı seçmişsin Yorumla Soran +1 yıl İlerde ne yasicakmisim mesela anlatabilirmisin Yorumla Soran +1 yıl Araba üstüme olucak Yorumla
kizilcadisena Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Araba senin üstüne olacaksa hiç durma bence 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Benim üstüme Yorumla
Memur34 Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 87% +1 yıl Vay çakal😅 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Niye öyle dediniz Yorumla Memur34 +1 yıl Uyanık😅 zeka küpü, masallah Yorumla Soran +1 yıl Haha Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bilezikler araba ev için var zaten vermeyip te turşusunu mu kuracaksin
Şahsen ben vermem. Evliyim kafama göre yazmiyorum bir bildigim var
Benim arkadaşım da öyle yaptı kocasi altin satti araba aldılar arabada kizin üstünne bnce mantıklı
Senin bileziğinle alıcaksa araba senin zaten öyle düşün karar ver
bozdur ama araba senin üzerine olsun.
Benim üstüme olucak evet
öyle olursa sıkıntı olmaz.
Bileziği kendi alacaksa istediğini yapar
Yani mantikli aslında
Allah'ım bunları neden yaratıyorsun
Kimleri
Ver önce arabayı sonra seni değiştirsin
Ne alaka ya
O bilezikler senin hakkın bu adamın daha evlenmeden senden böyle şeyler istemesi senin ileride yaşayacağın sıkıntıları açık açık gösteriyor ama sen kör olmayı seçmişsin
İlerde ne yasicakmisim mesela anlatabilirmisin
Araba üstüme olucak
Ev kira mı değil mi
Araba senin üstüne olacaksa hiç durma bence
Benim üstüme
Vay çakal😅
Niye öyle dediniz
Uyanık😅 zeka küpü, masallah
Haha
Araba daha iyi
Verme
Yatırım olarak düşünülebilir