İlişkinde bitti dediğinde bitiren misin yoksa tekrar tekrar başa saran mısın?

Sevgilinden ayrılırsın ama bir bahane ile tekrar o ilişkiye bir şans verir misin yoksa bitti dediğinde biter mi?
25 EYLÜL 2023
İlişkinde bitti dediğinde bitiren misin yoksa tekrar tekrar başa saran mısın?

Sevgilinden ayrılırsın ama bir bahane ile tekrar o ilişkiye bir şans verir misin yoksa bitti dediğinde biter mi?
25 EYLÜL 2023
Benim hayatımda hiç sevgilim ya da flörtüm olmadı.. ama olsaydı da bitti dediysem bitmiştir.. yani ben bir filmi iki kez izlemekten zevk almam.. bu yüzden de sevgilimle ayrıldıysam zaten her şey bitmiş ve sevgimiz de çoktan bitmiş demektir.. tekrar aynı hataları yapmanın anlamı yok benim için çünkü insanlar maalesef ki değişmiyorlar bu yüzden de zorlamak yerine ayrılmak ve geçmişi silmek yapılacak en doğru şey benim için... zaten kaldı ki günümüzde kimse gerçekten aşkı da bilmiyor hiç bir şekilde..
Taşıdığımız duygu yoğunluğuyla ilgili.
Öfkeyle veya farklı koşullar neticesinde bitti diyerek bir süre sonra bitiremediğini farkına varmakta aşka dahil.
Bu aralar çok tekrara düşüyorum
Bitiririm ben ya
Cevap
18Cevap
Bitti dediğimde duygularım da bittiyse, başlamam. Bitmediyse tekrar tekrar başlatabilirim, biz tükenene kadar
Çok tanıdık geldi😅
Burçdaş olduğumuzdandır 😂
Onunla bitmesini istediğim tek şey huzursuzluk
Sevgilim olmadı ama git diyen biri olursa giderim kotu hossedersem giderim kirilirsam giderim arkadaslarima kirilinca da gitmek istoyroim birakmiyolad
Seviyorsam bitirmek isterse bitiririm. Âşıksam çizgimi bozmadan bitirmemek için elimden geleni yaparım.
Bitti dediysem bitmiştir. Öyle laf olsun diye ayrıl barışlar benlik değil. Zaten öyle laçka bir ilişki de ilişki değil bence.
zor bir soru olmuş. gerçek sevgi varsa arada bazen bitti desende bitmeyebiliyor ama öylesine bir ilişkiyse bitti dedim mi cidden biter...
Direk bitiririm ama neden bitti dediğime bağlı şimdi ufak bir olaydan ötürü ise bitirmem büyük bir olay ise evet
Bitti diyorum sonra kiyamiyorum bende az öküz degilim o konuda hani
Duygularim bitmediyse tek seferde bitmez o iş.
Bitti diyorsam çok düşünüp ve yorulup demişimdir ve dönmem geriye asla
Olmuyorsa oldurmak için boş yere çaba sarf etmenin gereksiz olduğuna inananlardanım
Sevdim mi tam seve ama bitirirsem de tam anlamıyla bitiren bir insanın ya hep ya hiç
Bitiririm birşeyi. Eğer bitti dersem. Veya karşı taraf bitti derse.
Öyle dediyse sorun degil herkes yoluna gider
O lafı çok zor söylerim. Bitti dediğimde, gerçekten bitmiştir.
Daha iyi şartlar oluşana kadar susup oturan olabilirim ben.
Bitti denildiği an hayatımdan çıkarır daha da iletişim halinde olmam.
Kabullenmem zor oluyor
Anlık bir sinirle söylenip stepnenin boş olduğu zamanlar..
Bitti'ye giden yollara göre değişir.
Bitti dedi ise bitmiştir tek kelime dahi etmem
Bazen verilecek bütün şansların biter.
Bitti derse artık hayır gelmez o işten
Bitiririm istemiyosa niye darliyim aq
Patron ne derse o.😊
Bazen sarar, bazen çeker giderim.
biten bitmistir bittigi gün bitmistir
Bitti denmişse bitmiştir
Bitiririm, yolcu yolunda gerek.
O anki duyguma bağli ikilmde. kalirim
Bitti dediyse bitmiştir bir daha düşünmem bile onu
Bitti dediğimde son kararımı vermişimdir. Bitirdiğim bir çok partnerimin adını bile unuttum😊
Bittiyse bitmiştir
Biter
* at
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?