İlişkinizi bitirdiğinizde duruşunuzu bozar mısınız?

İlişkinizi bitirdiğinizde duruşunuzu bozar mısınız?
Bir ilişkinin başlaması kadar bitişininde normal bir süreç olduğu hakkında bilinçlenmemiz gerekiyor.
Ailemiz dahil hiç kimse bizim hayatımızın sonuna kadar yanımızda durmayacak duramaz da.
Bu böyleyken hayatımızdan çıkan birisinin arkasından kötü konuşmak, çirkefleşip toksik bir yapıya bürünmek son derece gereksiz. Bu da böyle bir tecrübeydi diyip defteri kapatıp o kafanın rahatlığıyla uyumak kadar da güzel bir şey yok mesela.
.
Benim duruşum ilişki başlarkende biterkende aynı o yüzden kırıp dökmenin bir anlamı yok nasıl başlarken sevgi saygı varsa bitince de öyle olmalı..
maalesef bazı insanlar sevgiyi saygıyla bitirmiyor keşke insanlar bu konuda biraz daha anlayışlı olsa biraz kıymetli kalmayı becere bilse neyse her kim ne yaparsa kendine yapar..
Tebrikler 🍾
Beddualar yağdırdığım birisi olmuştu. Öyle canım yanmıştı ki. O içimdeki acının hiç geçmeyeceğini sanıyordum. Ha sonra belasını buldu tabi. Onun dışında ne duruşumu bozdum, ne kendimi bozdum.
Bozmam duruş öyle kolay kolay bozulabilir bir şey değil.. başından beri o duruş varken ilişki biterken neden bozulsun başında da aynı ben sonunda da aynı ben
Cevap
13Cevap
Çirkinleşmem fakat karşımdaki oynamaya başlarsa eşlik ederim :D
Hayır ben bozmam her zaman olduğum gibi dururum.
Bozmamak lazım her ilişkinin evlilikle sonuçlanmayacağı kesin. Evlilik bile bitebiliyorken özellikle.
Ama insan üzülüyo yine de soruyo kendine bi sürü Neden olmadı? Neden beni istemedi? Neden? Neden? Neden? Pff
Normal bir bitişse sineye çekeriz ama kırana da sessiz kalmayız..
Duruşum, bir ilişkim olmadan önce de var olan bir şeydi. İlişkim bittiğinde de bozulacak bir yapıda değil şükür ki.
Ben içimde birşeyleri bitirdiysem, benden bile gittiğimde arkama bakmayan biriyim.
Prensiplerim ve ayrılma esnasındaki davranışım çok keskindir.
Kadınların oyunlarına gelemiyorum.
Bozdum ya allah affetsin ama altında kalamazdım 🙄
Bir insanın kalitesi ayrılırken belli olur zaten
Bozarım. Arkama yaslanır bacak bacak üstüne atar sigara yakarım.
Karakter olarak hayır
Karşı taraf anlayışla karşılarsa hayır bozmam.
Ama zorluk çıkarırsa pislikleşirim
Kesinlikle bozmam kötü de konuşmam konusamlarafa had bildiririm
Böyle bir şey mümkün değil
İlişki bittikten sonra kinim nefretim olmaz ama bu konuda karşı cins çok acımasız
Hayır asla bozmam neden bozayım ki
2 buçuk 3 senemi aldatilarak geçirmek ne demek bilirmisin 😔
Hakaret bile etse cevap vermem. Beni o hale düşürecek kadar manipule edemez.
her şekilde saygımı korurum çirkinleşmeye gerek yok yaşandı ve bitti
Nothing else matters
Hayır, duruşum hiçbir zaman değişmez.
yokmuş gibi davranırım
Hayır sessizce uzalaşarak yok olurum hayatından.
Nasıl bittiği çok önemli.
İlişkim olmadı bilmiyorum açıkçası
Çirkinleşmeyi kendime yakıştıramam.
Kalitemden ödün vermem
kolay bitirilmez, bitince geri donulmez
Bozmam kimseye hakaret etmem engel bile atmam
Hayır cizgimi bozmam kabullenirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?