Türk kızlarının aşık olacağını da düşünmüyorum çünkü alternatifleri çok doğru mu?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Alternatifle aşık olmanın ne ilgisi var Allah aşkına aşk bu yani ; ay dur onamı aşık olsam yoksa bunamı ooo piti piti mi yapıyoruz sanıyorsun ne sanıyorsun sen aşkı
Hayır günde onlarc erkek yazıyor kendinizi bir şey zannediyorsunuz durum öyle bir şey olduki yakışıklı erkeğin normal tipli kızdan daha az değeri var
Bu çoğul kısmına girmiyorum hatta bu konu benimde canımı sıkıyor ama bu siz erkeklerin hatası kızları bu hale getiren sizlersiniz onlarda kendilerini bişe sanıyorlar işte
zaten hangi kıza sorsak o çoğul kısma değil de tekil kısma giiryor ilginç bir şekilde
@oskii hahaha aynen
alternatif ile aşık olmanın da çok alakası var. insanın ister istemez kafası karışabiliyor. diyelim hoşlandığın kişide negatif özellik var, başka kişide o negatif özellik yok ama o da muhakkak başka yerden fire veriyor. sonra başka arayış içine girersin bla bla... kızların alternatifi çok olduğu için onu gerçekten seven kişileri bile ciddiye almıyor. adam ondan hoşlandığını söylüyor kız kalkıp adamı süründürüyo. adam da s*ke s*ke sürünüyo çünkü rakibi epey fazla. erkek bir noktadan sonra kızdan ümidi kesip başını öne eğiyor ve gidiyor. kız bu erkeğin ciddiliğini yıllar sonra anlıyor. anladığında her şey için büyük ihtimal çok geç olmuş oluyor. bu yazdığımı yaşayan o kadar çok kız olacak ki. bu mesaj da kalsın burada.
@oskii aşk öyle bir şey değil
Ve birde soruyu sorma şeklin ayrı bir olay klasik TC kızı bu nedemek madem bu kadar şikayetcisin git başka ülkede yaşa oradaki kızlarda açtı kollarını sizleri bekliyor zaten 👊👊👊
biz bu sitede sorulan soruları 30-40 yaşındaki kadın olmuş, tecrübeli kişileri baz alarak cevap vermiyoruz. Bu sitede zaten öyleleri de az. Soru soran kişiler neredeyse hep genç. şimdi sen düşün genç biri aşkın nolduğunu nerden bilebilir tam olarak. evet tanımını yapar, hatta bunu dibine kadar yaşar ama ayrılıklar kaçınılmaz olarak olabilir. eee hani çok aşıktı. demek ki bir yerde bir sıkıntı var. aşk öyle bir şey değil diyorsun. hadi ordan ya. artık kimsenin kimseye tahammülü kalmamış. en ufak şeylerde ayrılık başlıyor. ama siz o çoğul kısma girmediğiniz için sıkıntı yok tabiki
@oskii bu kadar fazla ön yargili olmana sebebiyet neyin verdiğini bilemiyorum ama ciddi büyük problemlerin vede hırsın var bunun faturasını insanlara kesmen yanlış önce kendi içinde muhasebe etmelisin
@hatunsorruyor kardeşim sen o çoğul içinde değilsen eğer kesilen fatura sana değil. Sendeki bu inat nedir?
@oskii kandan geliyor damardan laz damarı 🤣
egoları 30 una doğru sönüyor merak etme. albenileri düşünce kafaları dank ediyor ama artık çare yok. ee yapcak bişey yok bugün yediğin hurmalar yarın gtünü tırmalar. 20 likler aklını başlarına almazlarsa onların olacagı da aynısı
akıllı kızlar tc erkeği seçmez en iyisini yapıyordur bütün tc erkekleri kötü berbat kaba tipsiz
Siz böyle tiplere ölüp bitmiyor musunuz?
annen ölüp bitiyor demek ki seni yapmış öyle adamdan
zevksiz işte
O eskidendi. Şimdi kızlar erkeklerin içine düşüyor.
Ben yakışıklı olduğum halde hiç sevgilim bile olmadı düşen kızda yok neden?
Oda varda sonuçta ego özgüven değil Bunlar ayrı şeyler Cesaretleri yok
Hayır ben seviyorsam atarım attım da
Yalanınız batsın atmazsınız çünkü alternatifiniz çok günde 50 erkek yazıyor zaten
Puhahahaha benim sanalla manalla işim yok iki tane abazaya kanacak olan da kendine saygısını sorgulasın
Sanalla işin yok reelde bir erkek bulursun ilk adımı atmaz Peşinden koşmaz diye onu da reddedersin böylesiniz işte 😂
Hayatımda 1 kere aşık oldum ona da açıldım zaten ama bir şekilde olmadı ondan sonra da zaten başka bir erkeğe aynı duyguyu besleyemedim anlayacağın ayran gönüllülerden değilim herkesi kendin gibi sanma
Herkesi kendim gibi sansaydım 25 yaşıma kadar sevgilim olurdu
Çevrendekiler gibi sanma o zaman