Onsuzluga zar zor alışan kadın, sevdiği adam dayanamayıp döndüğünde ilk günkü acıyı içinde yaşarsa... Artık onu sevmiyormus gibi yapmaktan yorulduysa, aşkını ona haykırsa yenilmiş olur mu?

Onsuzluga zar zor alışan kadın, sevdiği adam dayanamayıp döndüğünde ilk günkü acıyı içinde yaşarsa... Artık onu sevmiyormus gibi yapmaktan yorulduysa, aşkını ona haykırsa yenilmiş olur mu?

Bunlar hep Türk dizilerinden oluyor ah Murat Soner ah harbi haklısın be abi. Soruna gelirsek, olayları dramatize edip karman çorman hale getirme eğer seviyorsan sevdiğini söylemelisin. Olurda kabul etmezse benim tavsiyem onsuz devam etmen ama en kötü durumda bile kafanda ihtimalleri basitleştirip rahatlarsın.
Murat Soner abimizi severiz 🤣 şimdi şöyle soyleyim kardeşim, biz bununla severek ayrıldık yani çocuk son çare beni kaçırmayı felan bile düşünüyordu ama ayrıldık. Uzun zaman dayandım alışmıştım, ama gelince kalbim dayanamaz oldu, ayrıldığımız gün bile bu kadar zorlanmadım belki. Uzak dur benden dedim, ama biraz zaman geçsin yine gelecek ve yine beni bu duruma sokacak. Ben bu yüzden onsuzluga tekrar alışmak istemiyorum çünkü yine bu duruma gelcem onun yüzünden. Barışma ihtimali yok bu arada mantıklı bulmuyorum ama çok da seviyorum onu. Bu yüzden, içim rahatlasin diye ve gelmesin diye içimdekileri bilsin istiyorum. Arafta kaldım çok fena.
Bence barışıp şansını denemeli ve kafandaki ihtimalleri basitleştirmelisin. Bu esnada iyi bir psikiyatriste gidip bir muayene olmanı öneririm çünkü bana biraz fazla kaygılı birisisin gibi geldi.
Kanka kaygılı biri değilim, onun yanlış kişi olduğuna eminim sadece. İleriyi göremeyiz ama tahmin edebiliriz, Allah akıl fikir vermiş. Olayları dramatize etme, icinde kalanları basit şekilde dök ve kafanda çok büyütme diyorsun. Mantıklı geldi hemde çok.
Eğer kaygılı birisi olmasaydın bu durumda ne yapacağını bu kadar uzun süre düşünmez ve burada bunu uzun uzun anlatmazdın zira kendimden biliyorum bende de kaygı bozukluğu var. Sadece öneri olarak sundum yapıp yapmamak senin tercihin.
Yorumun benim için çok değerli öncelikle teşekkür ederim empatili yaklaşıp beni anladığın için. Uzun süre düşündüm evet, kalbim çok zorluyor. Mantık mi kalp mi dinlenmeli bunu bilmiyorum sadece. Mantıksal bir insanım çünkü ama insan aşık olunca böyle oluyor.
Ona sen karar vereceksin ben fikrimi söyledim yukarıda
Şimdi sen ihtimalleri basitlestir derken onunla olamama ihtimalini mi basitlestir anlamında söyledin onu tam anlamadım. Yani sorunlarj çok takma anlamında mi
Hayır, güçlü ve gururlu bir kızın içindekileri haykırması, zayıf veya yenik olduğunu göstermez. Kendini ifade etmek ve duygularını paylaşmak, aslında güçlü ve cesur bir davranıştır. İnsanlar duygusal ve zihinsel olarak sağlıklı kalmak için duygularını ifade etmelidirler. Duygularınızı açıkça ifade etmek, sizi daha iyi anlaşılabilir hale getirir ve problemleri çözmek için daha iyi bir başlangıç yapmanızı sağlar. Eğer içindekileri haykırmak, kavuşamadığı adamına duygularını açıklamak için en doğru yol gibi görünüyorsa, o zaman bu konuda dürüst olmak ve kendini ifade etmek, güçlü ve gururlu bir kızın yapabileceği en cesur şeylerden biridir. Ancak, karşınızdaki kişinin tepkisini öngörmek mümkün olmayabilir, bu nedenle her zaman kendinizi korumak için hazırlıklı olunması önemlidir.
Baştan sona ihtiyacım olan yazıyı yazmışsın. Çok sağol KS' nin reisi. Sadece sen bileceksin kim olduğumu, motorcu kız :)
Teşekkürler tabi ki de motor denince aklıma ilk sen geliyorsun :)
💓🙏
Cevap
2Cevap
Tut içinde kızım sakın öyle bir yanlış yapma..🤦♀️
Rahatlatıcaksa evet ama tersi ise gerek yok
Yapmasam rahatlayamiycam gibime geliyor. Ne kadar süre geçmezse söylemeliyim sence?
Sevmek de gurur olmaz içinde ne varsa dokmese hata olur
Aman güçlü ve gururlu durayım havasina kapılmayip içindekileri döksün diyorsun
Tabi ki de gurur sevdiğin insana yaptığın zaman boş pişman olursun hep
Ama bizim barışma ihtimalimiz yok onu belirtmemisim. Sadece bilsin istiyorum, yani olamayız biz :/
Aranızda ne fark var ki
Mutlu olamayız kardesim ya, hani dersin ya daha sevgiliyken boyleysek evlenince hiç yapamayız o mesele. Sevgi yetmiyor, güçlü bı adam değil. Mutlu ettiği kadar istemeden üzüyordu beni.
O zaman uzak dur kanka Şu an kırıyorsa ilerde de kırar Kanka en iyisi ayrı yollara ayri adımlar atmak
Kanka yeminle aylardır bende böyle düşünüp uzak durdum bundan, ama geldi 1 ay felan ittirdikce geldi durmadı benim kalbimi mahvetti. Şimdi ayrıyız bak yine onsuzluga alistirayim kendimi yine gelecek biliyorum yine böyle olacağım. Hani bunu istemiyorum, gelmesine de engel olamıyorum. Ne b*k bir işe düştüm ya
Öyle kanka ama bir yolunu bulmak gerekiyor böyle devam etmez
Haklısın kardeşim, yorum için çok teşekkürler 🙏
Rica ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?