Bir erkek kendisinden vazgeçen, umursamayan bir kadının peşinden gidiyorsa bu hırs mı, yoksa ego mu?

Flört dönemindeydik sevgili olmamıştık hoşlanıyorduk birbirimizden güzel sohbet vardı aramızda ben sonradan hayatında başka birisi olduğunu öğrendim kendisi bunu öğrendigimi bilmiyor ve uzaklaştım umursamamaya başladım. Şimdi ise o peşimden ayrılmıyor hareketlerine anlam veremiyorum bazende ben nasıl davranıyorsam aynı davranışı bana sergiliyor umursamıyormuş gibi yapıyor sonra beni öyle görüncede tekar normal konuşmaya geliyor veya iltifat ediyor bana. Bikeresinde hiç gülümsemeden uzun uzun gözlerimin içind baktı olduğu yerden gitmedi değişikti bakışı cok ciddiydi. Şimdide arkadaşım var bitane onunla samimi konuşarak beni kıskandırmaya calışıyor hareketleri bilerek yapıyor bariz belli. Hem egolu hem cok gururlu birisi hırslıda cokta zeki ama anlamıyorum amaçını hayatında birisi var benden ne istiyor neden bukadar ısrarcı kafasında ne dolandığını anlamıyorum

Bir erkek kendisinden vazgeçen, umursamayan bir kadının peşinden gidiyorsa bu hırs mı, yoksa ego mu?