Selammss
peşinden koşar koşar koşar sonra şans vereyim dersin R yapmaya başlar, neden¿ Ölene kadar koştursak peşimizden, bıkmazlar djdj

Selammss
peşinden koşar koşar koşar sonra şans vereyim dersin R yapmaya başlar, neden¿ Ölene kadar koştursak peşimizden, bıkmazlar djdj

Çünkü genellikle amaçları gerçek sevgi değildir yani kadınları elde etmek ve sonra da gitmektir.. zaten takıntılı oldukları için mesela önce efendi gibi davranırlar kadınları elde edene kadar onlara karşı iyi olurlar kazanmak için ellerinden geleni yaparlar.. ama elde ettikten sonra ise birden soğurlar çünkü gerçekten sevdikleri için elde etmediler. bu yüzden de aldatır ya da başka kadına giderler her zaman.. kadınlar da üzülür ve acı çeker böyleleri için.
Aslında bazı erkekler için bir hedeftir bu. Zor olduğunu düşündüğümüz şeyleri amaç haline getiririz. O hedefe ulaşınca da amaç kalmıyor. Navigasyon gibi diyebiliriz. "Rota yeniden hesaplanıyor".
Sonra o filmi yeniden izliyoruz ama 🙄
😒 tatmin etmedi bu cevap.
O rotayı haritadan sileriz, memleketi size labirent yaparız istesek haberiniz yok 😀
@Sosyetic_SheqiiL hastayım çok detaya giremiyorum :D
Geçmiş olsun narkoss 🥳 ay pardon 🥹
Erkek kendini çekmez, baktı ümit yok, daha fazla ısrar edip rahatsız etmeyeyim demiştir. Gerçekten seven erkek sevdiğini rahatsız etmek istemez.
Bunlara sevgi göstersen bir türlü, göstermesen suç!
Ne istiyorlar ben de bilmiyorum ki.
Egolarının üstüne çıkıp tekmelemek gerek galiba.
Djdjs çiçeğim ölene kadar süründüreceksin 😃
https://youtu.be/yJsedYLQIaI?si=nn0GFH-wYioqrR7U
Şöyle bir video canlandı gözümde asjasjasjasj
@perlamare hahsah hak edene hak ettiğini vereceksin
@perlamare bir de madalyonun arka yüzü var sizin oralardan haberiniz yok tabi.
Çiçeğime teşekkürler ✌️😘
Rica ederim papatyam ♥️
Cevap
37Cevap
Seçenekleri çok ve onları değerlendirmek istiyorlar. Ve zoru seviyorlar zor kolaylaşınca değer görmüyor ve cepte olunca gözleri başka kadınlara kayıyor.
Onu yapanın amacı sevmek falan değil. Bu konuda ispat yapmaya çalışmak. İşte başardım demeye getiriyor. Yoksa sevgisinde falan değil.
O Kadar gayrete olmuyorsa olmaz tohumuna para mı saydık
Hayır işte o kadar gayrete bi döneyim bir şans vereyim diyorsun, kaçıyor djsk
Seçeneğiniz çok diye tabii 😄
Daldan dala hoppp djsk
😒😮💨 zorsun
Gözünde fazla büyüttüğü birinin aslında sıradan biri olduğunu gördüğünde hayal kırıklığı yaşar aslında kadınlar için de geçerli olabilir bu durum
Çünkü sevmeyi sevilmeyi bilmiyor ve hak ettiğini düşünmüyorlar evet gerçekten böylesi korkaklar hak etmiyor..
Bence de 😒
Çünkü amaç sadece kazanmak bağlamak değil aynı şey mi yahu ellerinde kelepçe zincirle mi geziyor bu adamlar 😄
Ne gezer kelepçe, zincir.. 😃
Bir iç çekiş efekti geçti sanki köle olacaksınız uğraşmayın bağlamayla sazla 😅😄
Pervane döne döne, itaatkar bir köle.. neler geçiyor aklımdan tövbe tövbe djdk
Bencelerini falan okuyunca tahmin zor olmuyor 😂 yemin ederim fesatlıktan ölcez ya 😂
Vay anasını :D beğendin mi bencelerimi
Bu sitede en korktuğum şey bir pembelinin pembeli olmaması 😂 evet güzel yazmışsın ben olsam yazmazdım hepsi herşeyi biliyor zaten 😂
Hepsi her şeyi bildiğini sanıyor :D pembelinin pembeli olmaması, mavilinin de mavili olmaması kjdjs doğru ben de korkarım
Öyle iyiydi ya herşeyi sermişsin ortaya 😅 özelimiz kalmamış ama gençler için iyi tavsiyelerin var 👍
Hiç biri gizli saklı şeyler değildi ki serelim ortaya. En azından doğru bilinen yanlışları düzeltmişizdir umarım. :)
Tekrar eline sağlık geç vakitti tek tek yazamadım bu saatte bu kategoride hayırdır olacak diye 😂 bi ara tekrar ederim 😌
☺️🙏
Ya sen de bu erkeklerin hareketlerini mantık zeminine oturtmak mümkün değil ki kim bilir ne geçiyo kafalarından
Haklısın djdj
Ben kazanmak istedim ama onlar beni istemedi keşke olsaydı ben kaçmazdım
Amacı sadece elde etmek galiba :D duyguları ile hareket etse kazandığında kaybetmemek için çabalamaya devam ederdi
Ruh haliniz dengesiz sizin
Hangi erkekler ya aynı dünyada mı yaşıyoruz seninle djdk
Kaderle cilveleşmiyorum djs sus be
Laaan 🤨 yürü git
😃😃 ukala
Eh av avcı durumu varsa bu normal çünkü o elde etmenin hazzını yaşadı bir kere.
Benim için durum böyle değil.
Senin için durum?
Buda beni ilgilendirir.
Hayır sordum ya
Cevabım aynı.
Sus be
Buna da ben karar veririm.
Ben verdim
Kadın kaçarak beklenti yükseltir. Yani artık sevgiden ziyade hırslar egolar devreye girer. Kadının yakınlaşmasıyla yüksek beklentiye giren erkek umduğunu bulamadığı için soğur. Bu durum kadın veya erkek fark etmez her iki taraf içinde geçerlidir
Doğanın kanunu gibi bir şey bu. Erkek elde edince başka hedeflere yönelir
Antilop muyuz biz
Değiliz ama bu böyle maalesef. Erkeklerde vahşi bir ırk bence 😃
Değil bence
Neden değil? Açıklar mısın?
Çünkümsü savaştı ve aldı egosunu tatmin etti.. sıra diğerlerinde
Evet 👍
Kazanma adrenalini yeterli bazı karakter yoksunlarına. Kazandı, bitti, maç bitti yani. Amaç heyecan ise gider. Kendi adıma ben gerçekten sevmeyi ve sevilmeyi hedef edinen, gerçek sevgiye odaklanan erkeğe şans veririm her daim.
Ben bu soruyu üstüme almiyim ama yinede cevap vereyim; sadece sahada kazanmak icin efor sarfederim.
Çünkü hedefine ulaşmış oluyor , insanoğlu ulaştığı herşeyin nankörü ulaşamadığı herşeyin müptelasıdır oyuzden
Kadın erkek farketmiyor insanoğlu birşeyi elde edince kıymeti kalmıyor. elde edemediği her zaman daha tatlı oluyor ona.
Şu erkek kafasını kim anlayabilmiş ki biz okuyalım.
Kalbini kaptırırsan kaçar, vermezsen kovalar.
Buradan üç sonuç çıkarıyorum.
1 fazla naz aşık usandırır
2 umduğum dağlara kar yağmıştır.
3 garipler mazlumlar serisinide unutmayalım :)
Siz kadınlar yine her zaman kendinizi haklı çıkarıyorsunuz
Haklıyız, çıkarmıyoruz
İşte bu yüzden kaybediyorsunuz
Kurtuluyoruz, siz kaybedin sjsk
Bizler yeniden kazanırız ama sizler güven problemi yaşarsınız hep yalnız kalırsınız
Biz güven problemi yaşayınca siz kazanmış olmuyorsunuz
Siz herekse güven problemi yaşıyorsunuz ama kazandıranlar sağolsun jdjd bazılarınız sizin önünüze geçiyor
Boş yapma
Gurur yapmayın sizde hadi iyi günler
İyi günler 😃
Yani sadece bir kadını elde etmek için çaba sarfetseler bi nebze.. aynı anda bir çok kadını elde etmeye çalışıyorlar
Size yanlış bilgi vermişler , hangi numarayı aradınız acaba? size doğru numarayı verebilirim
Kaçan kovalanır yakalayınca uzaklaşır onu elde ediyor ve çabalayacak bir şeyi kalmadığı için
Amaç keşfetmek sahip olmak
Sonra yine başkasını keşfedip sahip olmak böyle devam eder
Kazanmaktan sonra yaşanılan boşluk hissi yerine, peşinden koştuğunu elde edince istediğin gibi olmadığını anlamanin verdiği durumdur.
bu bir kural değil.. beni seven kadından niye kaçayım, deli miyim ben 😛
Ben onların kadın versiyonuyum
Sıkılıyoruz dlgldldög
her şey elde edene kadardır ikinciye duyulan haz Mutluluk İlkin kadar tatlı olmuyor
Elde ettiğini düşündüğü için artık eskisi kadar anlamlı gelmiyordur.
Cinsiyetle alakası yok gibi durumun. 🤔 Her iki tarafta kaçak köçek olmuş bu devirde. 😃
Böyle durumlarda erkek kendini test etmeye çalışır baktıki elde edicek egosunu tavan yapıp R yapar. Zaten böyle yapıyorsa bariz sevmiyodur ayrıca böyle yapması senin işine gelmeli başlamadan bitmesi yani.
Kazanana kadar çektirdiği çileyi unutmamıştır
Kazanmak elde etmek için efor sarfettiğimiz kız olmuyor kız zaten çıkmak istediyse hemen evet olur tanışalım diyor öyle burnu dik kimseyi beğenmeyen zor kız az kalmış
Erkekler biraz şeydir çünkü nxjdndnd
Neydir djs
Şeydir işte topluluk kurallarını ihlal etmeyelim 😀
Neydiiiir
M*l değneği, angus, yandan yemişli, arkadan çekişli, yetersiz bokyiyesice vs vs jdkdkdkd
Wuuuu hahaha 😃
Ağır olmadı dimiiii 🤭🤗🤗
Amaaan yok be 😃
Bana bağlansa ben kaçmam daha da bağlanırım bu erkekten erkeğe göre değişir bence göreceli olay..
Kim uyduruyor bunları, öyle bir şey yok...
Yoo var
birtakım uydurma laflar bunlar, her duyduğunuza inanmayın...
Yioo bizzat ben deneyimledim
Deney yaptığın için öyle olmuştur 😂
Şimdi bi deney yapıcam blackmannn 🤨
En iyisi ben susayım 😂
😒👏
Kaçan kovalanıyor işte.
Tamam da sonuca ulaşınca niye R?
Yakalıyor ya, eee bu daha benden gidemez şimdi sıra bende diyor olabilirler 😄
Büyük yanılgı çok büyük kocaman 😃
Aslında bir nebze haklılar. Biz kadınlar ilk başta bu kadar ilgi görünce aşkı depreşiyor sonra çocuk soğuk yapınca amaa nedeeeennn diye diye dolanıyorlar 😄
Hiç bir nebze haklı değiller :D bunu okumamış olayım
Şimdi feminist olmaya gerek yok 😂😂 haaa ama sonra kızlar güçlenip diyor ki ben senle mi uğraşcam. Sonra popişe güzel bir tekme
😮💨 şimdi girdin gözüme
Allah razı olsun 😂
Kolay elde edilen Herseyden cabuk bıkılır
Ama saçma dimi
Öyle.
Her erkek öyle değil ama öyle olan da manyaktır
Evet maniaak
Galiba tanidikca kadinlarin gercek yuzunu gorunce kacar ne yaptiysaniz artik adama
Bunu ben de yapiyordum ya dsjd imkansız elde edene kadar güzeldir
Buna dışardan güzel görünen evin içine girince beklenilenin karşımıza gelmemesi gibi düşünün
Kadınların sevgisini kaldıramadıkları için
İstediğini elde etti çünki
Bunun sebebini bende sorguluyorum.
Kazanılmış zafer, elde edilmiş ganimet.
Ben öyle değilim ki 😅
Yok öyle bişey hayatta geri vites yapmam 😂
Çabalıyorsam çabamı boşa sarfetmem
Bende tam tersi oldu maalesef ben bağlandım o kacti
sevmeyi bilmiyorlar, dengesiz davranislar
Yorulmuştur biraz dinlenmeli
Mallık.
S. refsizlik işte