Son zamanlarda kendimi cok yalniz hissediyorum ve hissettiriliyorum 26 yasindayim iki kisi disinda hayatima kimse girmedi cunku cok korkuyordum asik olmaktan iliskiden vs hayatima en son 1 sene once biri dahil olmak istedi ama bu kisiylede uxun surmedi bu kisi capkin biri ve ciddi iliski dusunmeyen biri gibi benimle bitirdikten sonra arkadasca konustuk ama ben yine konusmak istemedim cunku ben xaten yalnizim ve buna biraz alistim hayatima dahil olmak isteyen kisilerede sans vermiyorum bu kisiyle 1 sene konusuyorux arkadasca ama o benden faydalanma niyetiyle konusuyor gibi bilmiyorum işte ama bana bazen kendimj degerli bazen degersiz hissettiriyor. Sadece bana yükseldigi zamanlarda yaziyor ve canı sıkıldigi zamanlarda yaziyor gibi sohbet etmiyor. Sorularima cevap vermiyor gecen gun bana buyuk haksizlik ettigini soyledi sebebini soruyorum soylemiyor. Benimle buluşmuyor yani beni yordu kötü bir insan değil ama bana gore biride degil aşiri yordu is yerinde patronum ve mudurum ayri yoruyor yani ben boyle hayat istemiyorum. Bu durumm beni cok uzuyor ben cok üzülen hemen bir seye kirilip, dokulen biriyim o yuzden yordu nasıl derdimi anlatayim ne soyliyim
Güncellemeler
+1 yıl
Biraz doluyum insallah okuyup, yardimci olursunuz 🙏
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hiç şaşmaz doğru kadınlar yanlış adamlara yanlış kadınlar doğru adamlara denk gelir ve sonrasında ise yanlızlık daha çok sever hale gelir insan.
Cok yoruldum ya yani aslinda onunla cok zaman dahi gcirmedik ama boyle aklimla oynayisi ile kendini düşündürdü bana. Guzellik felan önemli degil bu kisi guzel oldugumj dusundugu icin yaziyor ve faydalanirim belki amaciyla insanlar anlamiyor kavrayamuyor her sey guzellik degil her sey para degil günümüzde bu ikiliye cok deger veriliyor gercek sevgi yok. Bende bu kisinin beni gercekten sevebilecegi ihtimali ile üzülüyorum. Gerek yok ki bunlara yani boş işler. Yemin ederjm durust olsun yine bir sey demem ama iste bu tarz seyler benj asiri uzen seyler
Bu devirde kimse kimseye karşı dürüst değil keşke olsa ne istiyorsa onu dese size vereceğim ne örnekler var bununla ilgili sizin gibi bende de bir çok iz var kaldı üzüldüm yıprandım sonra ne yapıyorum dedim kalktım ayağa zor oldu ama kalktım şimdi kim gelirse hoşgeldi kimseye tahammülüm yok yaşadığım herşeyi en başında anlatırım üzme üzülme diye ama nerde dengesiz var işte elimle koymuş gibi buluyorum şans kısmet biz düzgün insanların ortak derdi bu söz ettiklerimiz ne yazık ki.
İstemeyiz tabikide böyle olsun ama artık bünye kaldırmıyor bir yerden sonra.
Kesinlikle oyle artjk valla yani. hareket edecek guc bile bulamıyorum
Bende öyle mutsuzluktan elim kolum kalkmıyor zorla yaşıyorum hiç bir şey yapmak istemiyorum ama tabiki çalışmak zorundayız bu bir gerçek psikolojik dedim ama değil içimde artık bir ölü var dışa vurmayan.
Yanlış anlamazsan ekler misin öyle dertleşelim.
Senin hayatında enerji veren bir durum yok, kendine zaman ayırmıyorsun, kendini geliştirmiyorsun. Silkelen ve kendine gel, hayat böyle devam etmez değil mi?
Firsatim yok 6 gun calisiyorum okula basliyicam moda okuluna ama iste bu gibi durumlarda beni etkiliyor. Etrafim bu tarz seylerle dolu kendimi kotu hissediyorum cunku kimseye kuyrukta sallamiyorum bana uzak olsunlar artik
Eskiden erkeklerle ilgili kötü bir durum mu yaşadın?
Gecmistw travmam var patronum tarafindan ama onun disinda guvenemiyorum kimseye simdi gelde bu kisiye guven bana kendimk kotu hissettirmekten baska bir sey yapmiyor
Evet böyle bir durumun olduğunu düşünmüştüm çünkü genelde senin gibi düşünenler geçmişte bir travma yaşıyorlar ama ne olursa olsun hayata küsmek olmaz. Bunun acısını ileride çok fazla yaşarsın
Ona durust olup icimi dokup bitiricem
Nasıl istersen ama pişman olma