Sorum "özellikle" erkeklere lutfen bu tarz kisiler var mi ya da bana ne fikir verebilirsiniz?

Son zamanlarda kendimi cok yalniz hissediyorum ve hissettiriliyorum 26 yasindayim iki kisi disinda hayatima kimse girmedi cunku cok korkuyordum asik olmaktan iliskiden vs hayatima en son 1 sene once biri dahil olmak istedi ama bu kisiylede uxun surmedi bu kisi capkin biri ve ciddi iliski dusunmeyen biri gibi benimle bitirdikten sonra arkadasca konustuk ama ben yine konusmak istemedim cunku ben xaten yalnizim ve buna biraz alistim hayatima dahil olmak isteyen kisilerede sans vermiyorum bu kisiyle 1 sene konusuyorux arkadasca ama o benden faydalanma niyetiyle konusuyor gibi bilmiyorum işte ama bana bazen kendimj degerli bazen degersiz hissettiriyor. Sadece bana yükseldigi zamanlarda yaziyor ve canı sıkıldigi zamanlarda yaziyor gibi sohbet etmiyor. Sorularima cevap vermiyor gecen gun bana buyuk haksizlik ettigini soyledi sebebini soruyorum soylemiyor. Benimle buluşmuyor yani beni yordu kötü bir insan değil ama bana gore biride degil aşiri yordu is yerinde patronum ve mudurum ayri yoruyor yani ben boyle hayat istemiyorum. Bu durumm beni cok uzuyor ben cok üzülen hemen bir seye kirilip, dokulen biriyim o yuzden yordu nasıl derdimi anlatayim ne soyliyim
Güncellemeler
+1 yıl
Biraz doluyum insallah okuyup, yardimci olursunuz 🙏
Sorum "özellikle" erkeklere lutfen bu tarz kisiler var mi ya da bana ne fikir verebilirsiniz?