Özellikle erkekler fikir verir misiniz?

Arkadaşlar merhaba. Biriyle görüşüyordum 2 haftadır her şey çok güzel neredeyse her gün vakit geçiriyoruz arkadaşlarıyla tanıstırdı falan her şey mükemmelken dün bir şey oldu. Benim 8 senelik eski sevgilimle karşılaştık çocukla otururken. Baya da takıntılı bana rahat vermeyen bi tip. Tahmin ettiğim gibi yanımıza geldi ve hayırdırlı konuştu çocukla. Çocuk ağzını açmadı sadece bana baktı ve beni izledi hep ben cevap verdim. Sanane biten bi ilişki üzerine nasıl böyle bir şey yaparsın falan. Eski sevgilim de pisleşti ve benimle olan geçmişini ailelerimizin tanıştığtını , sen bu kızı tanımıyorsun cok pisman oalcaksın gibi laflar kurdu. Benim uzun ilişkimin bitme sebebi kendisiydi. Aldatıldım defalarca affettim şiddet bile gördüm zor bela ayrıldım. Bu olayın üstüne de yeni görüştüğüm kişi benimle görüşmeyi devam ettiremeyeceğini cünkü tekrar böyle bir durum yasanırsa bu kez susmayacagını falan söyledi kaos cıksın ıstemıyormus. Bu olayı cozerım tekrar sans verır mısın dedigimde duygularının kafasının karısık oldugunu zaman vermemı ıstedıgını soyluyor fakat beni istememek konusunda da net gibi bilmiyorum. Ne yapmalıyım erkekler fikir verir misiniz sizce siniri geçince beni affeder mi? Bir sucum da yok:( Suclusun demıyorum zaten değilsin diyor bana ama sanırım daha yeni tanıstıgımız ıcın tam da güvenmiyor

Özellikle erkekler fikir verir misiniz?