Erkek erkeğin dilinden anlar diye sormak istedim
Benim haklı olduğum bir konu da sevgilimden ayrıldım, sebep de kısa kesicem; benimle arrık eskisi gibi ilgilenmiyordu, ben onu aramak için can atarken seni seviyorum dahi demiyordu, kendimi çok yalnız ve değersiz hissettim🥲 sesimi çıkarmamak en iyisiydi tartışmamak için ama bende bir insanım ve artık doldum, son olarak ablamla eniştem kavga etti ama öyle böyle değil olayın içinde şiddet vardı ve ablam bize gelecekti, ben bunu ona söyledim o da çok sinirlendi, ben şu an müsaitim beni arar mısın dedim, tamam dedi arıcam, o da müsaitti, aniden uyudu ama aniden, yani araması gerekirken orada yatmış. Bu ilgisizlik nedir diyerek direkt ayrıldım ondan, ve ilk ayrılmamız değildi hiç böyle yapmamıştı, sonra beni aradı ben açmadım, kendini açıklayacakmış bunun bi açıklaması yok, bir de bana sen benim bilinç altımdaydın hemen telefonu açtım dedi😄 , ben kendimi açıkladım ağlıyordu son olarak bir şey dicem dedim dedirttirmedi sesimi böldü istemiyorum falan dedi bende beni dinlemediği için sen insan değilsin diyip kapattım, heryerden engelledi beni, hem annemin telefonundan hemde benim telefonumu, bu sefer ben kardeşine mesaj attım ona söyler misin engeli kaldırsın diye, o da evde değil gelince söylerim dedi 2 gündür bekliyorum ama kimse yazmıyor ya da engel kalkmıyor, zaten ayrıldık diye baya üzüldü ağladı bunu biliyorum, ama bu sefer kardeşi tavır yapmaya başladı, instagrama story attım 1 saat önce girmiş asla bakmadı normalde hemen atlar ama bu sefer yapmadı, acaba diyorum o mu yapıyor ben kendisini merak edeyim diye, tiktok hesabını falanda kapatmış bu arada.
Benim haklı olduğum bir konu da sevgilimden ayrıldım, sebep de kısa kesicem; benimle arrık eskisi gibi ilgilenmiyordu, ben onu aramak için can atarken seni seviyorum dahi demiyordu, kendimi çok yalnız ve değersiz hissettim🥲 sesimi çıkarmamak en iyisiydi tartışmamak için ama bende bir insanım ve artık doldum, son olarak ablamla eniştem kavga etti ama öyle böyle değil olayın içinde şiddet vardı ve ablam bize gelecekti, ben bunu ona söyledim o da çok sinirlendi, ben şu an müsaitim beni arar mısın dedim, tamam dedi arıcam, o da müsaitti, aniden uyudu ama aniden, yani araması gerekirken orada yatmış. Bu ilgisizlik nedir diyerek direkt ayrıldım ondan, ve ilk ayrılmamız değildi hiç böyle yapmamıştı, sonra beni aradı ben açmadım, kendini açıklayacakmış bunun bi açıklaması yok, bir de bana sen benim bilinç altımdaydın hemen telefonu açtım dedi😄 , ben kendimi açıkladım ağlıyordu son olarak bir şey dicem dedim dedirttirmedi sesimi böldü istemiyorum falan dedi bende beni dinlemediği için sen insan değilsin diyip kapattım, heryerden engelledi beni, hem annemin telefonundan hemde benim telefonumu, bu sefer ben kardeşine mesaj attım ona söyler misin engeli kaldırsın diye, o da evde değil gelince söylerim dedi 2 gündür bekliyorum ama kimse yazmıyor ya da engel kalkmıyor, zaten ayrıldık diye baya üzüldü ağladı bunu biliyorum, ama bu sefer kardeşi tavır yapmaya başladı, instagrama story attım 1 saat önce girmiş asla bakmadı normalde hemen atlar ama bu sefer yapmadı, acaba diyorum o mu yapıyor ben kendisini merak edeyim diye, tiktok hesabını falanda kapatmış bu arada.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kısa kesicem dediğin pek kısa olmamış. Ama bence sen haklısın
Ay hayir olayi kisa anlattim, diger yazilanlar ise olayın tuzu biberi oku işte ya
Okudum sen kesinlikle haklısın
Kalbim cok kirildi..
Senşn kalbini kıralar utansın. Keşke ben tamir edebilsem
Keşke savaş ahdhjfjf
İmkan bekliyorum:)
Bence ya eski bir sevgilisini görmüş konuşmuştur çünkü durduk yere olmaz böyle şeyler ya da eskisi gibi hissetmiyorum merak etme birkaç güne geri döner
Eski sevgilisi hic olmadi benim shsjdjjf
Arkadaşlar yazıyı okuyan varsa özet geçebilir mi?
AHAHAHHAHAHAHAHAHA YAAA
Aşağıda milleti okuması için ikna mı ediyorsun bide 😄
Evetttt yaparim oyle seyler
Cok kisa olmus he.😂😂
Sevgilinle en son ne zaman adam akıllı dertleştin
Hep dertlesiyoruz ayrilmadan , 3 gun oncesi konusmustuk zaten tekrar ayrildigim gece kriz gecirdi hizli hizli nefes alip vermeler konusamiyodu bile abartmiyorum cidden kriz gecirdi, sonra baristim dayanamayip bana sey dedi sen cok iyi bi insansin bana birsey olursa sakin oyle kotu bi insanla olma dedi, ben ilk basta anlam veremedim ama hayattan cok sıkılmıs
Sevgilin depresyonda olabilir mi
Hep depresif
Yani yanlış bişi yapıp sonra onun vicdan azabı çekiyor gibi geliyor yukarda dediklerine göre
Olsun boş ver
Baya kisaymis a. k
Ahdhjdjfkfkfkkfkfkfkf ya hayir ben kisa yazdim, digerleri de daha onemli okursan uzun gelmez zaten akicii
Ayrilmissin işte. Kitap okumayı seviyosun galiba :D
Ahdhhdjdjfjfj neden
Uzun uzun yazmissin sıkılmadan
Uzun olan bi konuyu kisaltamam..
Herseyin uzunu güzeldir boş ver
Ahdhjdjfjfkfkfkfkkf
O değilde bugün olebilirdim
Ay noldu
Buraya yazmiyim konumum belli olur ya
Nolucak sanki takip mi edicekler
Yazsana bana ordan anlatayim