♾️ sizin için hangisi çok daha fazla önemlidir. aynı hedeflere ve ideallere sahip olmak mı? yoksa birbirine her konuda koşulsuz sevgi ve destek sunabilmek mi?

♾️ sizin için hangisi çok daha fazla önemlidir. aynı hedeflere ve ideallere sahip olmak mı? yoksa birbirine her konuda koşulsuz sevgi ve destek sunabilmek mi?

Sırtımı dayamam için aynı yolda olduğumuzu bilmem gerekiyor. İkisini de isterim birini değil. Aynı yolda değilsek duyduğum güven de elimde patlar
Sevdiğim erkekle en çok birbirimize her zaman koşulsuz destek ve güveni, her daim sırtımızı birbirimize güvenle, hiç çekinmeden dayayabilmeyi kesinlikle öncelikli ve üstün tutarım ben. O güven herşeyden üstün bence. Farklı kararlara veya farklı ilgi alanlarına rağmen birbirini sevgiyle, güvenle desteklemek diyorum. Bana bir de güven ve destek çoğaldıkça o farklı ilgi alanlarına karşılıklı ilgi gelişebilir gibi geliyor. Çünkü güvenebilmek gâlib duygu olarak diğer duyguları da yönlendirme gücüne sahip daima.
Beraber çıktığımız yolda güvenebilmek benim için daha önemlidir. Güven yoksa hiç bir şey yok demektir..
Rica ederim 🦋
Güven duymadığın biriyle yola çıkılmaz 😌
Rica ederim abla 🥳🤗✨
Cevap
9Cevap
Zaten sırtını güvenle yasladığım adamla yürüyorumdur o yolu.
Aynı yolda yürürsek zaten sırtımızı güvenle dayayabiliriz.
Güvenmek çok önemli. Aynı yolda farklı sebeblerden ötürü yürüyenler olabilir. Güvensizlik inceden inceye kaos ortamı yaratır
Her koşulda birbirimize sırtımızı dömmeden koşulsuz şartsız birbirimizi karşılıklı sevmek ve güvenmek...
Güvenilir olması benim için daha önemli. Aynı yolda yürüdüğüm kişi beni sırtımdan vuracaksa beraber yürümenin ne anlamı var.
Aynı yolda yürüyüp sırtını güvenle ona dayayabilmek.
Sırtımızı dayayıp bir birimize güvendiysek o yolu da birlikte yürürüz👍🏻
Her ikisi de önemli yani iyi veya zor günlerimde hep yanımda olmalı.
Birbirine güvenle sırtına dayayabilmek. Ona güvenmek.
Fikir ayrılığı olabilir, ama fikirlerime saygı duyması şart
sevgi ve destek hedefler ve fikirler ayni olmak zorunda değil saygi varsa aşılır
Ayni yolda yürümek, birlikte takılalım o taşa, düşelim, birbirimizi kaldıralım
Aynı yolda yürümek
Güvensiz bir ilişki zaten ilişki olamaz
İkisi de önemlidir
Güven
güven daha önemli
O yola çıkmak için güven gerekir
Ikincisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?