AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
137Cevap
Bir kadın ona bakarken o gülüyorsa senin tokat atma hakkın yok maalesef. Kadın erkek eşitliği fıtrata aykırıymış zaten. İlişkinizi gözde geçirin, oturup konuşun.
Iyide ben kocama gülüyordum tokati atti noldu napiyon ya sen dedim adam sana bakıyordu sende Gülüyon ayakta uyuyon diyo bana :((( konuşmuyor benimle
Asıl siz onunla konuşmayın, yolda sokakta kimsenin gözünü kapatamayız herkes herkese bakıyor. Kendine güvensiz biri olmalı eşiniz, yaptığı doğru değil.
Onun için nelere katlandigimi biliyor :( evden dışarı onsuz bile çıkmam daha yapim ben :(
Olur mu öyle şey, kadın evden çıkar, bu yaptığı hem size güvensizlik hem kendine güvensizlik, yakışmıyor.
Evlilik böyle bir olaydan yıkılabilecek bir kurum. Sana güvenmiyo mu? Ama bu şiddette uğrayanların susmaması lazım. Sustukça daha da artıyo. O adama güvenemezsin. Bide akşam aynı yatağa mı girdin? Nasıl susarsın aklım almıyo?
Diger adama vurmaya gucu yetmediginden yetene vurmak istemis olabilir
Kadina siddete hayir
hayvan herif. boşa gitsin ! sokağın ortasında tokat atmak nedir?
Benimde çok zoruma gitti ama boşanmak öyle kolay değil :(
Çüşşş
Şimdi sanada acıyorum ama erkekte haklı sanada yazık bişey diyemedim valla :(
Adamin baktığından o dedi de haberim oldu ama benim :( ben eşime gülüyordum :(
yanlıs anlamıs demekkı
Gerçekten çok üzüldüm git söle anlat durumu ben sana gülüyordum o adamı görmedim bile de. Benim başıma gelse bu durum eşimden özür dilerdim sanki kendime atılmış gibi hissederdim o tokatı gerekirse ayağına kapanırdım :(
Büyük ihtimal bari Özür dilese :(
Diyorim hareketlerine dikkat etmiyosun diyo evlisin farkindaisin hala çocuk gibi davraniyorsun diyo bana
Haklı eşin dikkat etmen gerek sen olsan eşinin yerinde daha beter edrsn yalanmı eşin adı üstünde döverde severde
Dovemez çok yanlış yapmaması gerekirdi çok terbiyesizlik benim suçum yokk.
Dövemesse yol ver gtsin ozaman
yanlış anlama adama güldüğünü sanmıştır adamın baktığını görsem o sırada eşimde tebesüm ya da gülücük atsa aynı şekilde anlardım
tabi tokat atacak kadar hayvan dilim ama sanırım bir tartışma olurdu
Aynen öyle oldu ama şiddet olmasaydı :(
Yanlış anlamış ama öylemi yapılır -_- Sende kafa ataydın
baya kıskanmış seninde kasten güldüğünü sanmış , ama pişmanlığını dile getirirse uzatma bence affet..
pişman olduğunu belirtecek herhangi bir davranışta bulundmuu
Sinamaya gidelim dedi gidiyoz işte sapsalliklar yapıyor beni ksye sikayet retmedin demi dedi yok dedim :)) bide elini yumruklamis :/:
biraz kendini ağırdan satmalısın canım :)
Kocan neden o elemana haddini bildirmemiş acaba? Gerçek erkek böyle olmaz.
Gidip o'na atsaymış tokadı..
Yalnz senin bu sayfada oldugunu duysa öldürür herhalde :)
Üye olduğumu biliyor oda bazen bakar sorularima beraber sorarız bazen böyle değildi yaa
tokat atma ilk defa zor sonra daha kolay tokat atacak sana :((((
Elini duvara vurmuş bidaha yapmaz yaparsa ozaman bu sefer sakin kalmam
Maaselef eminim ki ikinci defa de yapar :( hazir ol
Banada eşim 5 aylık hamileyken atmıştı şimdi 7 aylık hamileyim daha evleneli 1,5 yıl oldu sizin kaç yıl oldu?
Bizim bir yıl dolmadi daha.
Kusura Bakmayınız ama kocanız tabi bir Orosssspuuu Çocuğuymış Bület ersoyun Erkek haliymişte 5 aylık hamile bir kadına tokat atmış
Sizin daha çok yeniymiş o zaman düzelirsiniz umarım
Inşallah :(
Yuzune bakma suratin sirke satsin ama onu ihmal etme yemegini yap kiyafetini utule isten geldiginde hosgeldin de ama nazik olki pisman olup birdahabyapmasin ve ozurdilesin
Kıskanmış pişmanda olmuş ama bu konuyu hemen ört pas etmesine izin verme seni çok üzdüğünü bilsin birdaha yapmasına izin verme daha ileri boyutlara taşır.
eğer dediğin gibi uyurken duvarları kan icinde bıraktıysa özür dilediyse affet herifi dövmesi lazımdı ben olsam o herife öleceğimi bilsem dalardım
Sevmiyor kavga etmesini
Son pişmanlık fayda vermez onun elindeki yara geçer elbet ya senin yüreğindeki yara.. bazen erkeklik yaptığımızı düşünüp saçmalıyoruz...
Evet sacmaliyorsunuz
o yüzden eşin büyük hata yapmış umarım senin kalbini tekrar kazanır
Inşallah :/
Kutluyorum
Tek taraflı anlatmış. Hemen erkeği suçlamışsınız. Prim yapacağım diye ne hallere giriyorsunuz yazık.
Belli ki eşiniz şiddete eğilimli. Önce size zarar vermiş sonra da kendine. Dikkatli olun, bugün tokat atan yarın yumruk atmaya kalkabilir.
3 4 senedir tanıyorum öyle bir eğilimi olmadi noldu bu adama anlamadim ki
İnsanlar bazen kişiliklerini belli bir anda ortaya koyarlar. Ya bir insanın içinde yoksa hiçbir şekilde tokat atmaz. İnşallah senin dediğin gibidir
Insallah :/
Bakan kisi densiz esiniz de densiz. Sonuc ortada erkeklerin nefislerine duskunlugu yuzunden siz magdur ediliyorsunuz
Evet bana patladı kabak
Benzer bir durum banada olduda bana tokat atmadı ters bakmıştı sonra adama yumruk a tmıştı. senınkı sana guvenmıyor mu saygısızzzmış
Dua et fazlasını yapmamıs yemın ediyom bende sınırlenınce duvarı yumruklamaktan kum torbası aldım :)) bence ona kum torbası al sinirinin gecmesi için..
Ha oldu bide ona para veryim :)
Ahahaa :)))😄😄 hastane masrafları daha çok tutar emin ol :)). Kucuk kum torbaları var 20 tlye öyle 500 tl lik al demiyoz.
Tamam alırım ben ona sinirlence de kum torbası artık ben ona vururum :)
İkiniz içinde yararlı işte :))
ne yani bir tokat için kocayımı boşuycaksın ne var bir tokat atsa ne olmuş ki yaptığı kötü birşey ama yuva yıkmayada değmez unut gitsin 2 hafta vermezsin oda kahrolur :)
Cinselligi karistirmayalim. Pişman olsun tabi :/
bunu cinsellikten sayma keke pişman olmaz mı olmuştur tabi alır gönlünü inş
Sinemaya gidelim diyor inşallah bakalım :/
Pismanlik fayda etmez. Olay aninda sicagi sicagina kasiklarina tekme atman uygun gelirdi fakat bastan yapmadigin icin artik bir sey yapman dogru olmaz. Sadece tavrini koy ve bir sure soguk davran.
Kocan kimseye gucu yetmeyen korkagin tekiymis delikanli olsaydi ya bakana yumruk atardi ya da baktiranin elini sıkıp evde ben sana sorarim derdi seninki direk sana cakmis
Eşim korkak biri değil benim gülüşümu adam kendine anlamış öyle diyo adam zaten defoldu gitti sokak dediğin ne ki
Yanlış yapmış fakat olmuş bir kere yapıcak bişey yok , 2-3 gün tavrını koy ortaya kırıldığını anlasın ki anlamış sanırım
Tokat atiyo sana hemde yolda yururken cikar sokaga iki tanede sen carp azina bak bakalim bidaha yapiyomu.
Ufaklık evlenince kocana yapmaya kalkış bakalım. Demesi kolay.
Sensin ufaklik
Eşin kıskanç demek. Bunu onla konuş. annemler bu yüzden boşandılar.
Hadi ya Allah korusun :/
Herşeyin hayırlısı olsun. Güzel bir dilde konuş öfke kontrolü yapsın. Erkekler çok derin düşünüyor çok kuruyor kafasında. Senin kuyruk salladığını bile düşünebilir o derece. İyi bak kendine sıkma canını :)
Bence bir sinir anı uzatma yapıcı bir konuşma yap
Şiddet olmamalıydi
İnsan böyle bir durumda kendine hakim olamaya biliyor
Tekrar ederse bosa gitsin..
Sana bakan kimse onu dovmeyi gozu yememis hirsini senden cikarmis..
Birdaha yaparsa zaten bu kadar sakin davranmicam
Walla Zor Bir Durum Açıkcası Tavrını Koyman Gerekiyor
Konuşmuyor ki benimle tavır koysam :(
Kardes burada boyle seyler sorupta kafani karistrma kocandir sonucta bir defa bir esseklik etmistir mutlaka ozur diler senden.
Inşallah
burada fazla durma kafan karisir allah korusun
Adama atması gerekti o tokatı demek ki yememiş sana atmış
Suçlu bu konuda kesinlikle
kızım ne biçim yazıyorsun sen ya ''Suçlu bu konuda kesinlikle'' yeminle okuyunca anlamadım kafam karıştı az yaklaşıp tekrar okudum gözümün önü karardı, az dikkat et be
Okuyamiyorsan zorlama sana cevap vereceksin demedim ben
sen ona bakma abla.. o atarlı matarlı kendini bir b*k sanarlı bir arkadaş.
sen ona eksi veya atrı ver geç:) biz ole yapıyoruz.
maksat gonlu olsun kapının onunde dursun yabancıya hır desin yeter...
Aynen öyle canım benim dış kapının dış mandali :)
Nasıl bir ruh haline sahip kocan pek anlayamadım elini en bastan duvara vursaydida sana hic vurmasiydi pişman olsa ne olur Allah aşkına ne degisir bir gun daha beterini yapmayacagi ne malum dikkatli ol derim hatta mumkunse bir psikologa gidin
Adama gülüyosun sanıp kan beynine sıçramıştır. Ne yaptığını bilmiyordur. Çok pişmandır. Bildim mi?
Tipik korkak erkek tipidir hiç sevmem kari gibidirler anca kadina erkek olurlar niye gucu yetmemismi. O pici dövmeye ama sokaklarda öyle öküz gibi bakan o. ç larda fazla ya direk gecicekdiniz ya da evde konuscakdiniz kocanin yaptigi adilik olmuş
benım kocamda oyle bana baksalar nıe bakıyolar sana dıye bana kızar.. ne makyaj yaparım ne suslenırım kapalıyımda zaten gerektiği gıbı gıyınıyorum sade ve duz ama bakıyolarmış abaza heryerde abaza.
:))
bazı kapalılar daha çok dikkat çekiyor
doğrudur
Yanlış kişiye atmış
Ama tutamamış yazık ya kıyamam
İş sende göster kadınlığını biraz anlamaya çalış
Tamam haklı değil ama haksızda değil
Hakli ama şiddet asla olmamaliydi :/
Yazık tutamamış kendini
Kocanda gööth varsa sana bakan adama ataymış o tokati ya da çataymış!
senin suçun yok ki sana neden tokat atmıs adama vursaymış ya. Pişman olacak elbet sende geri adım atma bozuldugunu bellı et hatasını anlasın kı bıdaha şiddet uygulamasın
Öyle yapıyorum tatlım Sağol
rica ederim üzme kendini anlar hatasını
Şu kadına boşuna laf anlatamayın. Laf anlamayan tiplerden. Hala kocam haklı mi sabri taştı yok ben ona kiyamam tiplerinde. Seni öldüresiye döver bir gün aklın başına gelir.
Arkadaşım evli olsan beni anlarsın. Yuva bozmak okadar kolay değil yeni evliyim artı hamileyim. Napmami bekliyorsun doğacak çocuğumun canina mi kiyiyim? ya da babasız mi birakiyim. Bide eşimi çok severken. Öyle cahil bir insanda değilim yani emin ol şiddeti seven kocam ne derse o tiplerinde degilim. bir yuva ne kolay kuruluyor nede kolay bozuluyor. Elestirini hiç tastik etmiyorum herşey dediğin gibi kolay olmuyor malesef.
sen bakma bmunlara. omer hayyami bile bezdirmis bu esekler.
dunya uc bes bilgisizin elinde
sanirlar ki her bilgi kendilerinde
uzulme ESSEK ESSEGI BEGENIR
hayir var sana kotu demelerinde
Sana bosan diyecek en son insanım ben. Senin yaptığın farklı tokat in haklı yani olur mu? Ya da ne kadar sabır yaşarsa tassin tokat mi gerekir? Diğer arkadaşı zaten hiçbirşey yerine koymuyorum otup dursun orda
Bende tastik etmiyorum eşimin yaptığını zaten bende zoruma gittiğini söylüyorum şuanda ona o diyemem eşim demeyim kocam demeyim ismini mi veriyim burda? O tokadi unutmam ben zateen
ulan kadının ne suçu var madem öyle bakana vuraydın
:/// vurmasi hic dogru değil
Belki de pişmanlığın dan duvara vuruyordur hala kızgın olamaz mı?
Kızgın gibi bakmıyor pişman gibi bakıyor aradi az önce bugün sinemaya gidelim hazirlanda öğlene doğru dedi kızgın mi şimdi bu :/
Sende de suç var ama tokat atmasi gerekmez. Daha dikkatli olursan atmaz bir daha.
Suçum ne peki?
Aptalca hareketlerin ne olabilir baska?
Ne alakası var ya gülmek sucmu
Sokak ortasinda suç aynen. Ben de kizardim. Evde guleceksin kocan var yanında
Kiskanmis. Hayal ettimde bende kopek gibi kiskanirdim
:///
Eli kırılsın hayvanın ya senin ne sucun var sanki yakinda doverde.
Allah korusun :((
Dua et canim esin icin evliligin icin sakin bir tokat atti diye hic bisey icin pes etme. Insallah esinde bu yaptigindan pisman olur.
Olduğunu gördüm pişkin pişkin hakliyim demiyor en azından :/
Zaten bir bayana tokat atılmamalı, hele sokağın ortasında hiç..
Aynenn öyle bide eşine yanii :(
Ki bide eş ya bu, ne kadar da kolay sanki :(
Keşke hiç olmasaydi böyle bir olay :(
Keşke canım benim, hatasını anladı mı :(
Elini duvara vurmuş işte parçalanmış resmen :/ bugün sinemaya gidelim dukkanda fazla iş yok dedi az önce aradı. orda mi ozurdiler acaba :/
İyi olmuş, umarım ders olmuştur sinema teklifini nasıl değerlendirdin :(
Ben doktura gitcem dedim neyin var noldu dedi kalbim kırıldı bide neyse boşver dedim bebegi ima ettim. sen gel sinamaya gönlünü alcam ben senin dedi. Tamam dedim öyle öğlen almaya gelcek işte :/
Benim bildiğim adamı uyarmalıydı seni değil, orada bir yanlışı var bu arada bebek mi bekliyorsun :(
Evet çok zoruma gitti dünden beri sersem gibiyim bebegi de dün öğrendim testle belirtilerden sonra gönlümce soyleyemedim bile :(
Bişey diyeyim mi, senin kocan harbiden öküz cidden bak :(
Hayvan diyorum ben ona kizinca :( böyle birşey hiç olmamisti :(
Sinema da düzelirsiniz belki, oda hatasını anlamış bak :(
Insallah canim benim :/
Kıskançlık krizine girmiş olmalı. Ama bu ne olursa sana vurma hakkını vermez ona ayrıca sokağın ortasında vurmuş onun karakteristik sorunları olmalı.
Ilk defa vurdu sabrı taştı sanırım :(
Sen burdakilere bakma felaket tellalı hepsi bence onu kibarca uyar sana bir daha vurmaması konusunda çok sert konuş ben kendimi düşünüyorum asla vuramam yaa yapsam bile çok gücüme gider yaptığım için ağlarım düşünmesi bile fena inşallahta olmaz.
Inşallah
Niye öyle yaptığını sor
Sordum adam sana bakıyordu sende güldün diyor ama benim haberim bile yoktu o dedide öyle haberim oldu :(
Tokat atanlara karsiyim. Bence agirdan al güzelim, saf olma bu kadar. Gücsüzlere dayak atmak gunahtir bunuda bildir kocana
Soğuk davraniyorum canim zaten ama saflik var evet :/ aynen dayak atmaya felan hep karşıydi niye böyle yaptı bende anlamadım kocaman eliyle :(
Kiskanmis garibim bir an supheye dusmus sonra demis bu benim canim ben nasil canjmi yaktim die dus u nmus ve bu elle nie vurdum die dertlenmis
bence kocan senden bosanmali her bakana guluyosan oooo
Dünden beri anlatıyorum adama gulmuyordum adamin baktgini bile eşim söyledi anliyomusun?
gormeden bisey diyemem ben sadece yazdigin sekilde cevap verdim
bence guzel bisey seni seviyo kıskanması hos ama sokak ortasında bunu yapması yanlıs
Öyle çocuk gibi şımartir beni şimdi ise çocuğu olcak baba olcak kim kimi mutlu etcek o tartışılır seviyoda kıskanç ta ama işin içinde şiddet iyi olmadı :/
soyle dusun sahıp oldugu kadına kım baksa o erkek kıskanır ve o an kı refleksle vurmustur ve sende soyluyosun pısman olmus
Tamam haklısın ben en iyisi uzatmadan baba olacağını söyleyim :/ sevinsin hem olayida unutturur bize :/
hamıle mısn cok guzel bı haber bu aksama guzel bı sofra hazırla guzelce gıyın ve bunu ona soyle buzlar erıyecektır emınım :)
Dün öğrendim onu da :)) sevinemedim bile doya doya oda ayrı konu :/ bugün evde yokuz işte sinemadan çıkınca ya da orda söylemeyi düşünüyorum tabi ilk o ozurdileyecek :)
guzel bır fılmden sonra gıdıp bır yerde oturup soyleyebılırsın guzel bı haber tebrık ederım :)
Teşekkür ederim canim :))
:))
Eğer yazdıkların doğruysa ( ki sanmıyorum ) onur kırıcı bir durum herkes kaldıramaz.
Neden böyle bir durumda yalan söyleyim işim gücüm yok mu benim? Dogru olduğunu sanıyorsun yazma.
Soru sorarken genelde sallıyorlar keşke sende sallamış olsaydın üzücü bir durum
Aynen çok üzücü. :/
sinirine hakim olamamıştır özür dilerse affet, ben yapsam eşimin yüzüne bakamam bir daha ya
:(((
O anlık sinirle olmuştur biraz bekle ondan sonra gereken tepkini verirsin.
Konuşmadim dün bugün sinamaya gidelim diyo bakalım
Tamam sinir geçtiyse sıra hesap sormaya geldi
olur böyle şeyler bazen
haksız yere vurmuş ayıp..
Çok hemde
suçun ne olursa olsun, bir bayan hele de o bayan nikahlı eşin se vurmak çok ayıp. hatta çağ dışı...
Aynen öyle :/
Olmaz seni tokatlayıp elemana dokunmadıysa olmaz kıskanıyorsun madem bakanıda baktıranıda
Ben kendime baktirmadim sözüne dikkkat et ortada çok öyle namusu beş para etmeyen çocuğa da bakan evliye de bekarada
Adama guldugunu zannettiyse normaldir ben olsam o an cildirirdim bile
Öyle zannetti evet
Cok kotu bir his bu kocanin acisindanda dusun bence ayriliga kadar gidebilirdim ben