Walla cok gereksız bır hareket, erkek adam kadına el kaldırmaz. Kas meselesi Allah (cc) korusun ters bır vurus olur kadıncagız ölür gider, o yuzden kadına tokat, dayak olmaz öyle şeyler, adama vursa diyecegım oda olmaz sonucta yanında sen varmışsın, delıkanlı adam bır kadının yanında kavga etmez, kadın cunku şoka girer yanlıs bırsey yapar yıne bı tokattı yumruktu yer ya da yere duser vs.
Bır erkek yanında kadın varken bska bır erkegın bakmasına uyuz oluyorsa bununa dı kıskanclık degıldir. Sana bakan adamı rakip olarak görmesinden kaynaklanan bir reaksiyon gosterır, kimisi bunu şiddetle çözer kimisi "zeki olanlar" bundan hoşlanır. Ben şahsen çok dikdik bakılmadığı surece bundan keyif alırım, sonuçta o adam yanımdakı kadını bırak real de rüyasında bıle goremez dıye dusunur, aksam evde sex'in dibine vururum 1 posta atacaksam 5 posta atarım bıde uzerıne guzel bı sıgara yakar sefam olsun derım.
Neyse senın adına uzuldum. Ama bunu tekrar etmemesı gerektıgını ogret -ki muhtemelen tekrarı olacaktır.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHerkes boşa diyip durmuş.. Bu siteye bakarsan intihar etmen lazım.. :( Saçmalık hepsi, özellikle kızların çoğu yazdığı hep körükleyici şeyler.. Bir sorun yok.. Eşin olduğu için bir kere atmış olabilir.. Düzelebileceğini umut ediyorum.. Aranızda o tokatın nasıl ve neden çıktığını konuşursanızda bir sorun kalmaz diye düşünüyorum.. Mutlu evlilikler size.. :))
Boşan demişler.. Sanki evli hepsi.. Bu sitede çoğu kişi evlenmemiş, eş bulamadım diye bağrıyor.. Size gelince boşa.. Hiç olcak iş değil.. Siz dediğimi yapın.. :)04 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin arkadaşım inşallah herşey düzelir inşallah evliligimiz mutlu olur
- +1 yıl
İnş bacım.. :) İlk kez birine bacım ifadesini kullandım sanıyorum ki.. O da size kısmetmiş.. :)
Soran+1 yılTeşekkürler ederim ozaman..
- +1 yıl
Rica ederim..
+1 yılKardesim eski kadınlarımız hak etmedigi dayakları yiyip yine de katlanmıslar. Sen haklısın tamam kocanın yaptıgı yanlıs ama kıskandıgı sevdigini gosterir. Bunun icin ne yapmam gerek diye sorma. Olgun evli kadınsın sen kocanı al karsına boyleyken boyle sen vururken haksızdın benim haberim dahi yoktu de. Hic bir erkek helaline baska gozle bakan adamları kaldıramaz ve sende gulunce siniri sana yansımıs. Yapmayın allah icin olgun bayansın sen biz gibi bekar evlinin halinden ne anlasında sana ne fikir sunsun. Bekara koca bosamak kadar kolay bisey yok. Aklınızı kullanın biraz.
64 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru sağolasın canım
- +1 yıl
Uyma kimsenin aklına canım o yuva ne kadar zor kuruluyo. Bosanmak ayrılmak bunlar kokaya kacmak. sonucta seni aldatmamıs sana sovmemis icip icip seni dovupte sookaklara atmamıs. eminim oda pismandır. Sana bosan ayrıl diyenlere takma. Tokat atmıs bunu asla tasvip etmiyorum ama seni bosanmaya goturecek kadar agır bisey degil. İlk defa oldu diyosun emin ol neler yasayanlar var aldatılan kadınlar kocası tarafından anal iliski icin tecavuze ugrayan kadınlar sokaga atılan kadınlar... Senin ki cozulemeyecek bisey degil.
Soran+1 yılAynen öyle bosammayi çok kolay sanıyorlar pisman olduğuna az önce kanaat getirdim çok sağol canım benim
- +1 yıl
Rica ederim canım cok sevindim aranızın duzelmesine ve esinin pisman olup gonlunu almasına..
+1 yılbir anlık boşluğuna gelmiş, affet bacım. Allah kullarını affediyor, sen de eşini affet.. :)
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl özür dilemesine bağlı canım :))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
135Cevap
+1 yılBence fazla ustune gitme.. Oda az sakinlessin pismanligini atlatsin.. daha once boyle bisey yasamadiysaniz esinin aslinda sana tokat atmak gibi bir niyeti olmadigini biliyorsundur. bir anlik bosluguna gelip sinirlerine hakim olamamis.. Keske tokat atmasaydi diyorum ama soylede birsey var.. Seni esi olarak benimsedigi icin zoruna gitti.. Keske sanada degilde karsi tarafa atsaydi o tokadi.. ama olsun sen yinede esin pisman oldugu icin alttan al.. Uzulmesin oda.. o hata yapmis olabilir ama yinede.. sen esi olarak onu mutlu et.. eminim cok mutlu olcaktir.. Bu sekilde iliskinizde zarar gorur cunku.. Elini duvarlara vurmasi zaten pismanligini gosteriyor. Bence uzulme.. Pisman olmasi inan cok guzel.. Insallah bidaha yasamassiniz..
13 Yorumla
Soran+1 yılInşallah canim benim yazan ellerin dert görmesin up uzun yazmışsın cok mantıklı ayrica :)
- +1 yıl
Amin canim cumlemizin.. Turkcem pek iyi degil size nazaran kusura bakma.. Yurt disinda yasiyorum ama sen anladin iste.. Uzulme sen.. Seni seven bir esin var..
Soran+1 yılYok çokta güzel bir Türkçen var maşallah :) telefon mağduruyuz sadece :) teşekkür ederim tekrar tatlım :)
+1 yılVoov bosama hemende sende ona caksaydin bir tane senin sucun neymis o seni ona guluosun zannetmis demmekki hirsla vurmus ama sen haketmemissin bekle konusma muhattap dahi olma pisman olucak hmnde affetme sakin bir daha arkasi gelir iste medeniyet kalmadiki evliymis bekarmis yaninda esi sevgilisi varmis demiolar az guzelsen bakimliysan okuz gibi bakiolar oyleleri dayagi hakedio kadin degil bakimli olmazsin evlendik kendini saldi derler ne istio bu turk erkekleri kadindan kimse benim karima kizima bakmasin ben bakiyim oldu efendim baska emirleri ay sinirlendim
22 Yorumla
Soran+1 yılBenim eşim kız kardeşime bile mesafeli davranam bir insan hani öyle selam selam yani. Dışarda bu pislikler maf etti. Namus yok ar yok utanma yok. Çok kıskanç tutamadı kendini. Konuşmuyoruz şuanda ama elini duvarlara vurmuş hep
- +1 yıl
Pismandirda banada bakiolarmis esim bakana ters ters bakar bana bir gun bile bu yuzden cikismadi oda bilio o disardakilerin pis gozlulugu sana guvenmeli bnce ya da ona vuramadi ofkelendi sana vurdu disardan gorende derki bu kadin naptida bu adam vurdu daha ilerlemesine izin verme bosver yumruk atsin duvarlara kendine vursun bu yaptigina az bile yapmis arada gaddar oucaksin civirsan o tokat olur dayak
+1 yılAblacim bak aksam gidip baba olacagini soyle. O olayda da benik bir hatam yoktu karnimda senin bebegim varken neden baskasina bakayim ki de. Sakince konusmayi dene. Yapma bir daha ben sana cok guveniyorum guvenimi boyle kirma bak bebegimiz gelecek artik biseyler yaparken daha dikkatli olmaliyiz lutfen bir daha vurma de. Mumkun oldugunca alttan al. Agla birazda. Sakin bosanma bak ne guzel Bebeginiz gelecek. burada ki cogu arkadas bosan demis. Kolay ki bosanmak sanki? Dagitma yuvani. Anlat konus guzelce. Rabbim yardim eder sana. Duzelir insallah hersey.. Saglikli guzel bebegin olur umarim
11 Yorumla
Soran+1 yılSinemaya gidelim diyor sanırım orda ozurdileyecek pisman zaten ben sadece anlattım olayı sonra çekildim odaya :/ inan bebegime sevinemiyorum dünkü şoku atlatamadim. Keşke böyle olmasaydı :/ bidaha vurmaz inşallah canim benim teşekkür ederim Rabbim sanada herseyi gönlünce olsun.. :)
bir tokattan bişi olmaz abartma bunu tekrarlarsa sorun et canım tamam... o zaman otur dusun bendemii var bir hata yoksa esimmi problemmli diye cıkıs yolu yoksa otur konus medeni bir şekilde... bosanmak cozum degil.. boyle bir hata yapma bir tokat attı diye sakın.. yapacagın tek sey o zamn sokkta hal ve hareketlerine dikkat etmen.. agzını gere gere gulme tebessum et..
23 Yorumla
Soran+1 yılHakliHaklısın canım teşekkür ederimi
- +1 yıl
Nedemek canım birilerilde eksilemis bekara kari bosamak kolay nede bosaninca nolcak yani onu anlamadim onemli olan kisiyi adam edebilmek sorunu cozmek olmuorsa yipranitorsan bosanirsin hadi bundan bosandin ikinci birisiyle evlendin ya o kisi bundan daha fena olursa ha o zaman napcan yapman gereken degistirebilmek kisinin tavirlarini degismetip tekrarliyorsa o hareketi devam ettiriyosa o zaman bende bosa derim anladin
Soran+1 yılAynen öyle düzelecek inşallah ilk ve son olsun düşüncelerin çok olgun çok teşekkür ederim
Kadın dövmek kesinlikle erkeklik değildir her ne kadar zaman zaman hak ettiklerini düşünsemde kesinlikle karşıyım buna ablacım sordukların iyi hoşta elini duvara vura vura kanatmoş ne yaa günah mı üzülmüş mü yani yoksa sen konuyu daha duygusal acıklı bir hale mi getirmeye çalışıyosun
11 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ki ilk defa başıma geliyor ailelere desem uzulurler o yüzden size sordum :/
+1 yılsokak ortası ev ortası yok. eğer sana el kaldıracak cesareti kendinde buluyorsa bil ki seni hiç sevmiyordur. çünkü seven insan eşinin canı yandığı vakit o acıyı kendinde hisseder. bu acıya bile bile nasıl razı gelsin? kendine neden zarar vermek istesin?
41 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
+1 yılKızların yorumlara baktım da baya bir uçmuşlar boşan falan diye kendileri aynı duruma düşseler oturup susacaklar haberleri yok burada ah kam kesiyorlar.. Kocan seviyor ki kıskanmış seni ama tokat doğru değil senin gönlünü alman lazım sonra da o senin kini zaten alır..
44 Yorumla
Soran+1 yılBen mi gönlünü aliyim geç o işi. Bugüne kadar hep güzellikle söyledi şimdi böyle yapması beni yıkar. Kıskandı seviyor ama şiddet olmadi o ozurdilesin
- +1 yıl
@F1Eolo dikkat etmediysen tokat zaten doğru değil demişim orda o onun gönlünü alcak o da onun gönlünü alcak kardeşim...@Mumtobe gerizekalı senin kadar cahil değiliz ne biliyorsunda konusuyorsun sen aptal... O onun gönlünü alcak o da onun gönlünü alcak aptal feminist okumuş cahil... Erkeklerin egemenliği var diye bişey var mı dedim ima mı ettim beyinsiz...
Tavrını mutlaka koy ne olursa olsun şiddet yanlış heleki insan yarine vay anasını ya seni tanımıyomu? Senin böyle birşeyi yapmayacağını bilmesi gerek he ama adam seni keserken adamın olduğu tarafa doğru gülüyoduysan öfkesine yenik düşmüştür affet ama tavrını koy şimdilik
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen onun böyle yapması zoruma gitti :( biliyor bazem kızar yolda çok dikkatsizsin diye unutuyorum ondan başka herseyi :( yanlış anladı şimdide konuşmuyor benimle :(
Aşk İlişkileri konusunda 11b cevap paylaştı. Kocan kendine guvenmeyen bir erkek boşanmak tabiki olmamalı ama bir kadına vurmak affedilmez bir şey sana vurucagina o adama niye vurmamis o kadar sinirliyse konuşun anlamaya çalışın ama ilerde tekrarlarsa ayril çocuk için falanda kalma bir çocuğun aile şiddetinde buyumesindense babasız büyüsün ve kesinlikle çalışmak istiyorsan çalışmani öneririm kocana bağımlı kal. a
07 Yorumla
Soran+1 yılŞuanda calissam eşimden iyi kazanirim. Ama yarın birgün bebeğimiz anne babam derse bir tokat attı ayrıldım diyemem ikimizde pişman gibi bakarız. Çok zor şeyler bunlar şiddeti asla düşünmedim yaptığı çok yanlis
- +1 yıl
20 yasinda olup da evli insanlara nasihatte bulunman ilginc.
Soran+1 yılÇalışacam inşallah. Biraz beklmde kalcam bakalım gidişat neyi gösterecek :/
Elin şu an haksız gibi duruyor. Sokağın ortasında vurmamalı sana hatta hiç vurmamalı hele ki hamileyken. .. ama neticede opening kocan ve seni gözünden kıskanır bu da olaya başka bir çerçevede bakmak. Küslüğü sen boz bence ve olayı aydınlat. Eşin seni daha önce hiç hareketlerin konusunda uyardı mı? hani daha oturaklı davran gibisinden
05 Yorumla
Soran+1 yılÇok uyardi ama çok simartiyor ve ben çocukluk hayatı Yasamadigim için böyleyim.
Soran+1 yılSinemaya gitcez birazdan yoldaymis :) affetirebilcek mi bakalım kendini. Ama artik ben o eli tutarken hep aklıma gelir :/
Soran+1 yılBiraz kincilik varda canım valla :/
Eşin yanlış kişiye vurmuş
Bir anlık sinir sonrası pişmanlık
Baktığın zaman affedilebilir birşey değil gibi duruyo ancak evlilik bu değilmidir bazen affetmesini bilmek lazım pişmanda olmuş hem
Sana vurduğu için duvarları bile yumruklamış
Oyle erkekler varki gelir ustune bide evde dover.
Eşinle konuşup çözmeye çalış eminim özürdileyip gönlünü alacaktır.13 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın inşallah düzelecek bakalım yazan ellerin dert gormesin arkadaşım
Soran+1 yılAminn
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılgaleri8.uludagsozluk.com/.../...capsler_671573.jpg
ciddi biçimde kansızlı olayı, dondum şaştım kaldım :(
bacısına aynısını veya anasına yapsalar ne yaparmış yavşaaaak20 Yorumla
+1 yılSenin kocan çok kıskanç sanırım, o tokat sana değildi aslında, adama 2 laf söyleyemedi mi? baktıysa bile kocan niye sana söylüyor bunu? senin anlattığına göre senin haberin yokmuş bundan ozaman kocan söyledi sana bunu doğrumu? bence kocan baştan yanlış yapıp sana söyledi, doğal olarak sende güldün kıskanıyor diye:) bence o tokat sana değildi. Kocanın o anki pskolojisini çözemedim.
02 Yorumla
Soran+1 yılIlk dediğin doğru :)
- +1 yıl
seven koca kıskanç olur ama tokat atacak bir durum yok, neyse fazla takma kafana pişman olmuştur.
+1 yıl00 Yorumlaİlk önce eşinle otur konuş. Yanlış anladığını ona belirt ve böyle bir durumla tekrar karşılaşmak istemediğini söyle. Aradan biraz zaman geçsin. Yani ona karşı sinirin veya belirsiz bir durum kalmasın. Güzel hoş bir sürprizle hamile olduğunu aktar. İNŞALLAH bir daha öyle bir şey yaşamazsınız ve ömür boyu mutlu olursunuz.
04 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim dün elini vurmuş duvara. Hamile olduğumu ozurdilemedikce ogrenemiycek. Inşallah amin :/
Soran+1 yılNeyi yapmayim
- Aşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı.
+1 yılo haaa.. sana niye tokat atıyoki... madem çok delikanlıydı, sana bakan erkeğe ataydı da göreydim.. biri sana bakıyo diyee olurmu? pişmanlığı elini duvara vurduğu içinmi anladın..* pişman olan senden çok çok özür dilemesi lazım..
16 Yorumla
Soran+1 yılSinamaya gidiyoruz bakalım nasıl ozurdileyecek :) ama ikinci olursa affetmem
- +1 yıl
hımm.. hadi bakalım bari acık kendini ağırdan sat.. tripli ol ahaha :))
Soran+1 yılHi ok mok diyom ergen diyo gene gülüyorum duramiyorum ki :)))
- +1 yıl
oyy kıyamam canım yaa.. :) mutluluklar deli kız :))
Soran+1 yılTeşekkür ederim canim Allah sanada nasip etsin ♥♥ :))
- +1 yıl
aminnnn canım benim :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılPişman olabilir ama yine de yapmamalıydı katiller de yakalandıktan sonra pişmanım diyor ama geri dönüşü yok onun gibi bir şey bu sana tokat atmak ne hem de sokak ortasında bence biraz mesafeli davran her an istediği gibi davranamayacağını bilsin taviz verme.
01 Yorumla
Soran+1 yılSoğuk davraniyorum ve hiç soğuk davranmamistim oda anlatmıştır elbette. Evet çok yanlıştı eşimin yaptığı
+1 yılKızlar maşaallah çoşmus bekarların hepsi boşa demeye getirmiş bekara karı boşamak kolay tabi
Kocana sorsana bana neden tokat attın diye direk buraya yazacagına. sonra iletişim sorunları var aramızda la bir konusmaya calısında sorun kalkcak ortadan.03 Yorumla- +1 yıl
Aynennn
Soran+1 yılO hakliysa adım atmak için sordum
- +1 yıl
Direk sor.
Herşeye ok ama şiddetin küçüğüne büyüğüne karşıyım, tokat benim için boşanma sebebi olur, birde dışarda bunu yapmış olması iğrenç bişey, ben olsaydım iki katını yapardım karşılık
22 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmek boşanmak öyle kolay değil canim :/ bencede çok kötüydü yerin dibine geçtim :(
- +1 yıl
Evet tabiki zor birşey ama şiddete inanılmaz derecede sinir oluyorum yani beni aldatsa bile o kadar zoruma gitmez, zayıf noktam bu sanırım. Bence sende onu dışarda küçük düşür ödeşin, hatta ona ceza olsun diye adam yerine bile koyma, kendi hayatını yaşa bir süre, o yokmuş gibi davran, evli bir arkadaşım böyle yapmıştı
Sana deger veriyor ve o degere vuran elini cezalandiriyor erkeklik dogasi sevdigi birine kim olursa olsun zarar verirse oda ona siddetle zarar vermek ister. Kocan o anki reaksiyonla reflekle bunu yapmis icinde buyutme ve konus gulumse ona..
01 Yorumla
Soran+1 yılBidaha yapmaz inşallah :((
+1 yılYapacak bir şey yoktur, ne yapabilirsin ki... Ama durumu ona anlat, bilip bilmeden insan'a tokat atmak "kul hakkı" doğurur velev ki bu koca da olsa. İşin diğer yönü de şudur, ne olursa olsun, erkek hanımına tokat atamaz atmamalıdır. Sevgi sarsılır, saygı sarsılır... Bir daha öyle bir şey yapmasın!!!
00 YorumlaKıldan ince kılıçtan keskin bir soru öncelikle adama değil sana gucuyetmis suçlu sen in sokakta düzgün davranman gerek sen suçlusun madem okadar kıskanç dr başvurmalısın bu bir hastalık yani olayı görüp anlamadan kesin birşey söylemek yanlış olur ama 1 tokat yüzünden yuva yıkılmaz siz kadınlar intikamı alacağınız için affet unut sonra intikam alırsın birgün o da bir kadına bakar sende tokati patlatirsin yanlız sokak ta patlatma tokati ölüm tehlikesi var :)
00 Yorumla
+1 yılAdam sana bakiyor die sende guldun die bu demek olnuyor senin ona guldugunu ya da ona gulsende bu ona gonul verdigin anlaminada gekmiyor be esinin aana tokat atmasi anlamina HIC gelmez sokak ortasinda degil HIC bir yerde gelmez has tekmeyi gitsin ilerde daha cok dayak yersin demedi deme Adam akkili bir avukatala gorus sonrada bir doktorla gorus bebek icin
10 YorumlaHala kocam diyebildiğine şaşırdım. Ben o eli şimdiye kadar kesmiştim. Bu yüzden evliliğe hayır. Üzüldüm senin adına, konuşarak halledebilirsin tabii sakin bir insansan..
32 Yorumla
Soran+1 yılNe diyim ki kocam sonuçta. Konuşasini bekliyorum işte
- +1 yıl
kafa yapisina bak abi. bo yozdon ovlologo hoyor. diyo bir de oldu canim...
Def et salağı , anca gücü kadınlara yeten zırtapoz. Gitsin sana bakan adamı haklasın ama tabi yemedi herhalde. Aşırı sinirlendim
33 Yorumla
Soran+1 yılIlk defa böyle bir durumla karşılaştım bende hem soktayim hem sinirliyim hemde Üzgünüm. :((
Soran+1 yılMuhasebe finansman bölümü mezunuyum ama çalışma gibi bir lüksüm yok eşimin lokantası var okumuş değil o yüzden böyle bir kroluk yaptı sanırım ama hiç beklemezdim :( hamileyim çok büyük bir ihtimal şuanda onu pişman etcek durumda değilim :(
+1 yılkocan o senin doverde severde,
tabi sende onu dovebilirsin sevebilirsin
hayat musterektir, biraz spor yapip guclen bir tokatta sen at ona odestik de :)15 Yorumla
Soran+1 yılAtacam o tokadi hemd annesinin yanında sonrada sarilcam kizmasin diyee :)
- +1 yıl
annesinin yaninda biraz fazla'ya kacar abartma istersen, sonra ciddi bir dayak yiyebilirsin eve gidince
Soran+1 yılYok artık dayak felan kaldiramam Allah korusun. Ben annesine desem oğlun böyle yaptı diye ilk o döver zaten o yüzden öyle dedim
- +1 yıl
olsun erkekler gururludur annelerinin yaninda erkek arkadaslarinin yaninda tokat atmaya kalkma.
yabanci birilerinin yaninda bir cafe'de yemek yenen bir yer olabilir, yabancilarin yaninda yani tipki sende oldugu gibi , fazlasina kacma sakin
Soran+1 yılTamam tatlim olur :)
+1 yılTek taraflı anlattığın bariz belli oluyor. Büyük bir ihtimalle o adam bakarken sen gülmüşsündür. Belki adamın baktığı yöne doğru gülmüşsündür. Dolayısıyla adama güldüğünü sanmıştır. Az sinsi değilsiniz yemin ederim.
Bu arada başka sorularda maçoyum diye geçinenler prim yapmak için bu sefer adama saydırmışlar. Sizin iki yüzlülüğünüze tükereyim.00 Yorumlaİçim acıdı okurken ne bıleyım aslında bakarsan bu bir şiddet başlangıcı sen sesini cıkarmasan bunu yapmaya devam ettirebilir ki sana o hareketi yapmaya ennn ufak bir hakkı yok ister pişman olsun ister kederinden sürünsün
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle şiddetin küçüğü büyüğü olmaz asla yapmamaliydi :(((
+1 yılYerinde olsam bir süre suratına bakmam bir daha böyle birşey yapmaya kalkarsa neler olabileceğini bilmesi için ama sen saf gibi tekrar konuşmaya devam ettiysen onunla hiç birşey olmamış gibi en ufak bir olayda aynı tokat yine gelir canjm
01 Yorumla
Soran+1 yılKonuşmuyoruz canım :/
Hayvan herif senin ne suçun varmış. Zaten Türkiye'de insan Karısı, sevgilisi ile sokağa çıkmaya korkuyor. abazalar hiç kadın görmemiş gibi hayvanda bakıyorlar, kavga etmeye kalksan her köşe başında biriyle papaz olursun
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok kıskanç eşim mesele herkes karım kendine bakmıyor diye yakınir eşim de kendine çok bakıyorsun der öyle böyle değil yani tayt giyemiyorum artık yakası açık giyemiyorum tamam sözüm yokta tokat nee
Gizli Üye(30-35)+1 yılpişman değil elini duvara vurması sinirden o adam aklına gelmiştir ve senn gülümsemen kaldıramaz çok seven bir erkek ve dua et sana 1 tokat atmış daha fazla kıyamcağı için kendine zarar veriyor al karşına tut ellerinden gözlerine bakarak durumu anlat onu çok sevdiğini bilerek yapmadığını söyle özür dile sakinleştr ve mutlu et ;)
05 Yorumla
Soran+1 yılIyide ben adama gulmedim ki.
Cevap sahibi+1 yılya adama gülmediğini bende anladım ama eşin yanlış anlamış işte öyle anlamasa bile seni çok sevdiği için kafasında öyle kurmuştur yani seni gözünden bile kıskanıyor.
Soran+1 yılEvet kıskanıyor ama keşke bunu bana zarar vererek gostermeseydi :/
Cevap sahibi+1 yılşöyle düşün kocana bir kadın mal gibi baksa kocanda gülümsese ama ona değil sen görsen çok kıskanıyosan neler hissedersin bunu kaldırabiliyosan sorun yok yani o kadar genişsen adamın kalbi acımış senn canın yandı milletin içinde rezil oldum diye düşünüyosun hala adamın kalbi acımış birazda onu anla.
Soran+1 yılYa bagirsin konusmasin tepki göstersin kizsin isterse trip bile atsın ama ben onun 4 yılıyim arkadaşlıkla beraber. Tokat olmadi onu diyorum
kıçı yememiş demek ki adama diklenmeye. burnundan getir sende.
21 Yorumla
Soran+1 yılNereye kadar
+1 yılİyi olmuş... Sevgiliyken Hep sert erkeklerden hoşlanırım diyen sizler değilmisiniz. Sonra ne bu şikayet önceden bu adamın böyle yapacagı belli değilmiydi...
00 Yorumla
+1 yılaslında adama vurmalıydıı sanaa nie vuryor senin sucun ne dahada ileri gitmesin dıye duvarı yumruklamış hırsını almak için
01 Yorumla
Soran+1 yıl:( aynen
Gizli Üye(36-45)+1 yılsakin ol
olur böyle şeyler aile hayatında
o ateş iken sen su olman lazım
sen ateş olduğunda o su olması lazım
o ateş oolup sen barut olursan
evlilik çabucak noktalanır
alttan al
özrünü kabul et02 Yorumla
Soran+1 yılNasil ozurdileyecek ona bağlı
Cevap sahibi+1 yılFazla konuyu sürükleme
süründürmek isterken kırabilirsin
+1 yılBiraz durulsun. .. tepkini o zaman belli et ama o vakte kadar da herif e yaklaşma. . Pişmansa zaten adam gibi gelir affettirir kendini
01 Yorumla
Soran+1 yılBakalım sinamada bişeyler yapar inşallah Özür için
yanlış yapmıssın sen bacı ^ ^
o adam daha da san güvenmez bu şiddetlerin arkasıda kesilmez ve boşanırsınız..01 Yorumla
Soran+1 yılIyide ben adama gulmedim
+1 yılşiddete karşıyım hele ki dışarda sana tokat atması yanlış adamı dövmesi lazımdı ama sana vurduğuna pişman o kesin bence , affetmelisin evlilik zaten bu nedenle yıkılıcak kurum değil önemli olan tekrar olmaması
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen.. Teşekkürler
+1 yılAptal herif gidip bakan adamın agzini burnunu kirmak varken sana vurmus bu adamdan koca olmaz sana kardes.
40 Yorumla
+1 yıleşinin yanın dikkatli davranman gerek, ama vurmaması gerekirdi tabiki.
oda benim gibi çok kıskançmış :)03 Yorumla
Soran+1 yılAşırı hemde
- +1 yıl
Tek kelime ile , seviyorsan eğer.
Affedilmeyecek birşey değil, emin ol o sana vurduğunda senden çok canı yanmıştır.
Soran+1 yılInsallaj öyledir :(
yanlıs anlamıs işte seviyo adam senı demekki kıskanmıs, o an kaptırmıs kendını özür dilediyse eyvallah.
03 Yorumla
Soran+1 yılDilemedi konuşmuyor bile
Soran+1 yılHamile olduğumdan haberi yok tam olarak emin olup söylemek istedim eminim şuanda demedim bende
Salak kocan ona güldüğünü sandı muhtemelen. Senden bunu bekliyorsa, seni yeterince tanımamış derim...
02 Yorumla
Soran+1 yılAdam nerden bilcek bana guldugunu kendine sanar gene sana laf gelir diyo :(
+1 yılBen olsam boşanma işlemleri için avukatımı devreye sokmuştum, başka bir şey demiyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yılDaha bir senelik evliyiz ve hamileyim sanırım ayrıca çok seviyorum napim :(
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılher biri baktı diye sana tokatmı atacak. baktıda ne oldu gelip lafmı attı sanki. esin hic mi yolda biri ne bakmıyor bakınca ne oldu anlamadım. kendi kafasında kurgu yapmış olamazmı saçmalık.
03 Yorumla
Soran+1 yılEşim asla bakmaz kiz kardesime veyahut akrabalariyla bile ayni koltukta yan yana oturmaz öyle yanlış anlaşılır dye :/
- +1 yıl
bakmak taki kastınız nedir sizin? anlamıyorum.
Soran+1 yılHani esiniz bakmıyor mu demisiniz ona dedim bakmaz bakanida sevmez
Evet yaptigina pişman ama seni çok seviyor :( bu ilk ama son olmicak yine sana el kaldrcak ama her seferinde pişman olucak affetmeye bak sen kocan sonuçta vicdaniyla oyna biraz ilerde duzelir
12 Yorumla
Soran+1 yılSevgisinden çok eminim zaten de bu kıskançlık sağlıklı gitmiyor. Bidaha yapmaz yaparsa bu kadar sakin davranmicam :/
+1 yıltokat falan yanlış ama o nasıl bir tesadüftür ki elin adamı sana bakıyo sen de gülümsüyosun o istikamete ve aklında başka bişey var... nası bir haber olmama durumu yahu enteresan.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen zaten yolda felan çok dikkatsizim etrafta ne oluyo haberim olmaz karşıdan karşıya bile zor geçerim zaten eşim ayakta uyuyon sen diyo bana gözünü aç biraz diyo ama o öyle olmuyor işte alışmışim
- +1 yıl
annem de senin gibi ama senin kadar değil. ne diim işin zor.
gücü nereye yetmişse oraya atıyor o kafasını vursun duvara ama evllikte olan ama olmaması lazım olan şey bunlar tamamen sizin tercihiniz ilk ise tekrarı olmamak kaydıyla affedin diye bilirim yuva bozmak çok kolay yapmak zor
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle ama o hareketinden pismanligini gördüm
Sende ona tokat at ne bekliyon. Basbakan olayim. Kadinlara karate ogretmeyi zorunlu kilacam. Ve kadiblara beles olacak
30 Yorumlasokakta böyle bir şeyi rahatça yapan biri evde de yapar. iyice düşün
12 Yorumla
Soran+1 yılEvdede vurduğu elini duvara vuruyor işte
Adama vurmaya yememiş sana vurmuş hiç sevmem bu tipleri
43 Yorumla
Soran+1 yılSen sanki yüz vermişin hissi yarattin o adamda gitsem dovsem karinda güldü dese ne dicektim diyo ama adamin baktığından haberim yoktu
Soran+1 yılEşim yapmadı işte onu
+1 yılBir bayana el kaldırmak vahşice bir hareket. Kocam bana el kaldırdı cumlesı o kadar zor bir cumle ki... ALLAH kimsenin başına vermesin
00 YorumlaErzurumlu Sherek in bu konuda mükemmel bir cevabı var ; ''hadi plan kuralım'' die başlayan replik... plan kuramamış anlaşılan seninki,
00 Yorumlaşiddetin benim yanımda hiçbir açıklaması yoktur kesinlikle ve çok ayıpladığım ve tasvip etmediğim birsey sana akıl vermek istemiyorum sen dahaiyi bilirsin ama bence bu konuyu kocanla konuş
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 889 cevap paylaştı. yanlış olduğunu kesin dille söylemelisiniz.
devamı gelebilir dikkatli olun bu olaydan sonra.
size değil erkeğe vurmalıydı illa vuracaksa.010 Yorumla
Soran+1 yılAynen ama kavgaya karşı. Soylucem zaten ikincisi olursa affetmem diye
Soran+1 yılHamile olduğumu da dün öğrendim işin tersi :/ daha kimsenin haberi yok ailelerden :/ yok konuşmadık dün:/
Soran+1 yılGittim erkenden uyudum müzik açtım öyle :/ şimdi iyiye gidyoruz bakalım nolcak :)
Soran+1 yılInşallah canim ya
Soran+1 yılYok bugün soylucem :)
- +1 yıl
ah canım benim ya:)))
hayırlı olsun öncelikle ve sizden ricam ne olur ona bunu hatırlatmayın.
emin olun siz söyleyince bu yaptığından çok utanacak ve vicdan yapacaktır nasıl yaptım bunu hanımıma diye.
ona bu günü kötü hatırlamasın diye baskı yapmayın da hatalı olduğunu ve bebeğiniz olacağı için karmaşık duygular beslediğinizi söyleyin.
tekrarı olmaz umarım bir daha..
burdan atıp- tutanlara bakmayın. evlilik oyun değil.
Gizli Üye(30-35)+1 yılEsinin gücü sana bakan adama değilde kendisindrn daha gucsuz olan sana yetmis. bir tokat atacaksa disine göre olana atmaliydi ben olsam srn nasil adamsin derdim yani
03 Yorumla
Soran+1 yılBirsey diyemedim neye ugradigimi şaşırdım valla canım :/
Cevap sahibi+1 yılHaklisin o an sok yasamissin buyuk geçmiş olsun...
Soran+1 yılSağol canım
+1 yıltokadın sokağı evi olmaz. insan sevdiğine kıyamaz adam tokat atıyo. ama evlisin işte. pat diye bitirilmiyo. süründür burnundan getirt
04 Yorumla
Soran+1 yılAynen evliliği bitirmemi söyledi çok kişi ama kolay sanıyorlar. Konuşmuyorum hamile olduğumu bile soylemedim bebegime sevinemiyorum bile :((
- +1 yıl
üzme kendini. atmaya çalış kafandan sen bu akşam bebeğide söyle ona. daha kötü olcak bak görürsün
Soran+1 yılÖylemi yapiyim sinemaya gidelim diyor ordami soylesem ya da :/
- +1 yıl
olabilir
kocanı daha iyi sevmen lazım sana kıskandığından tokat atmış yani seni seviyor
01 Yorumla
Soran+1 yılSevgisini şiddetle göstermesin bana
+1 yılben olsam derdim ki "ben o anda dalmışım özür dilerim o adama gülmüyordum" heralde bunu söyleyince kocanız da özür diler yaptığı şey için. çünkü ikili ilişkilerde genelde birisi alttan alırsa karşılığı geliyo
00 YorumlaEşine anlayış göster ve insanlar öyle açakllar ki evli kadına bakarlar !!! o yüzden eşinede biraz hak ver... dua et o adama vurmamış ona vursaydı eğer sonu cinayetle biterdi !!
02 Yorumla
Soran+1 yılMalesef insan gibi görünen mahlukat çok. Şiddetle davranmamaliydi yanlış olan bu :/
Aşk İlişkileri konusunda 312 cevap paylaştı. Olan olmuş artik geriye dönüş yok affet bence pişman olmuş belli bir daha tekrarlamaz diye düşünüyorum kolay değil evliliği yıkmak ama kırıldığını belli et
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen Teşekkürler
- Devamını Gör (145)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler