Arkadasim le*zbiye*nmi kafayi yicem?

Daha önceden tanıdığım ama yeni samimiyet kurduğum bir arkadaşım var bazı ortak sorunlarımız var çok görüştük son zamanlarda yardımcı oldu bana falan. Evlenip ayrılmış iki cocugu olan biri. Beni hep çok beğenir bu normal ama aşırı övgüler falan. Bugün yanımdayken şakasına göğsüme dokundu ohh neguzel drdi güldü baya , dudakların aşırı güzel duruyor takma şey olsa agz... na verirdim kanka dedi kahkaha attı. Bende hafif tersledim artık, senden şüphe etmeye başlicam ama hoslanmam böyle elleme falan böyle konuslarmaladdan dedim.. eğilimin mi farklı ne dedim esprisine, takıldı oraya baya yok artik tövbe falan dedi. Ben içim kaynıyor sana insan annesini falan sever okşar ya onun gibi düşün dedi. Ama benim içimde kaldı bu davranışlar ve çok soğudum. Daha önce eşiyle ayrılık sebeplerini anlatırken eşinin eşsinsel birileriyle gorustunu yakaladini söylemişti, bende lezlerle bile takılmayı düşünmüştüm demişti. Zaten onu dediğinde ben o gün bile suphelenmistim.. ama sonda diyorum ki eşine inat o da mı aynı şeyi yapmak istedi gibisinden.. çok da iyi yardımsever ama çok üstüme düşüyor ben napicam

Arkadasim le*zbiye*nmi kafayi yicem?