Daha önce Instagram'dan beni ekleyen biri bundan birkaç ay önce konuşmuştuk biraz ama ben cevap vermediğim için bitmişti sizce bu takılmalık biri mi takılmalık ilişki istemiyorum çünkü? Ama genelde ilişkiler böyle başlıyor takılırız diye başlıyor sonu ciddi olabiliyor ama böyle bir şey denediğim ve çok yaralandığım için takılmalık ilişki istemiyorum
Bunun amacı ne sizce, takılmak isteyen erkek tipi mi?
Valla benim gibisini bulamaz Türk kadınları ne çapkınlığım var ne de kazanovalığım ama bizim gibilerin kıymeti bilinmez işte ama neyse yorumum şu bu adam takılmalık ilişki atıyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Valla benim gibisini bulamaz Türk kadınları ne çapkınlığım var ne de kazanovalığım ama bizim gibilerin kıymeti bilinmez işte ama neyse yorumum şu bu adam takılmalık ilişki atıyor
Sosyal medyadan sevgili yapmak tam avamlık ya
Evet amacı belli, sevgili olma bahanesi ile başka planları olduğunu düşünüyorum
Yav bunu niye bu kadar yükselttin görüşmemissn bile amacn farklı demeye gerek yok o kim ki sen secenek olasın sen gör kafana yatarsa seçersin
Puff bu ne ya ne istediğini bilmeyen biri
Sosyal den uğraşma
Doğru kişinin nerede olduğu belli olmaz ki oradan tanışıp evlenen bir sürü insan var
Eksiğin de var evlenen ve aldatılan hatta kandırılan ve katl olunan
Kaç kişiyle konuştuğu belli olmayan kişilerle sosyal den yazışmak da mantıklı değil
Yüz yüze tanıştıklarımız da öyle kafede tanıştığım biri vardı bir sürü kadınla konuşan
Dediğim gibi işte...
Şahsen Ben rahatsız oldum
Konuyu değiştirince başka konudan konuşmadı zaten
Sen yinede dikkat et
Soran arkadaş rahatsız olmuşa benzemiyor, çocuk kıvırsa okey yani baksana 15dk konusmus
seni yatak için çagırıyor