Bi erkeğin bu hareketteki amacı?

Arkadaşlar merhaba size ihtiyacım var.. aşırı flörtöz bi insanım ama birini sevince çok severim. Hayatıma sosyal medyadan tanıştığım biri girdi her şey harika ilerledi ilk defa hayatımda 4 haftada birine bağlandım değer verdim hatta öyle gözüm görmedi ki ne yapma derse dinledim aynı şekilde o da beni dinledi ama ailesinden bi kaç kişiyle tanıştım aynı şekilde o da benim annem halam kuzenimle tanıştı 7/24 görüntülü konuşuyorduk evimin yakınında kafeye ortak hergğn geliyordu akşamları buluşuyorduk konumumuz açıktı birbirimize.. her neyse etrafındaki herkes işte ilk defa böyle görüyoruz sürekli şöyle aşığım böyle seviyorum diyor sana dedi bende bunları duydukça mutlu oldum. Bi gün kuzenleriyle rakıya gittiler görüntülü konuştuk bana şarkılar söyledi gece eve giderken konum başka evi gösterdi aradığımda arkadaştayım dedi tavırlı konuştu alkollüdür ertesi gün ararım dedim uzatmadım bana bizden olmaz engelle heryerden dedi ben şok oldum bi saat önce neler diyordu çünkü. Ertesi gün gönlümü almasını beklerken bi kız bana instagramdan mesaj attı ayrıldınız mı diye eski sevgilisinin yanına gitmiş o gece kızdan öğrendim daha sonra beni engelledi birden yani anlayamıyorum madem beni sevmedi ne diye ailesinin yanına soktu ne diye gece kokunu özledim beş dakika in dedi neden onca söz verdi aklında biri olan neden bunları yaptı olan bana oldu daha yeni atlattım şoku perişan olmasını istiyorum sizce amacı ne olabilir
Bi erkeğin bu hareketteki amacı?