Sosyal medyadan biriyle konuştuk. Sohbet normalken boy kilo konusu açıldı ben de 1.64 boyum, kilom 62 dedim. Spora ihtiyacın var kızma ama yazmış. Ben de kendi isteğimle bu kiloda olduğumu belirttim. Ve ben de onu eleştirdim. Kendinle barışıksın sevdim tebrikler boş biri değilsin dedi. Tekrar sinirlendim ve nazikçe laf soktum. Bu sefer de hahahah yazıp boş değilsin zekisin yazdı… böyle konuşan birini yorumlar mısınız erkekler dipnot 38 yaşında ve aslan burcu
Güncellemeler
1 yıl
Erkekler bunu çözer misiniz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Adam kurt :) oynuyor resmen
Kurt derken biraz detaylı yazar mısınız
Yani adam işi biliyor. Kafa karıştırıyor.
Hımm böyle yapınca beni elde edebiliyor yani öyle mi
Yok kafa karıştırıyor. Elde etmek değil. Adam yani sen olsanda olmasanda ben böyleyim. Seçeneklerim var diye açık açık söylemiş. Seçeneği olmasa , bir erkek bir kadına , spora ihtiyacın var demez. Kadınlar eleştiriden pek hoşlanmaz. Her akıllı erkek bilir sadece seçeneği olan erkek kadına karşı açık sözlü olur ve kadının kafası karışır. Sende olduğu gibi :)
Ben birini istemiyorsam bu tip oyunlara gerek duymuyorum mesela. ya da seçeneğim varsa da bu tip oyuna ihtiyacım duymam. Hadi duydu diyelim dalga geçer gibi tebrik ederim boş değilsin imaları hoş mu
Zaten en büyük hatayı , erkekleri kendiniz gibi sanmanız. Siz kadınsınız biz erkek. Farklıyız abicim. Anlayın artık.
Onun yaptığını onaylar gibi konuşuyorsun farkında mısın abicim filan hayırdır. Başkasını bul diyorum hala başkasını istemiyorum deyip bana yazıyor ama ben engeli bastım buna ne diyorsun abicim
E engeli basmış olman beni pek ilgilendirmiyor. Onun gibi de konuşmuyorum. Onu onaylamak konusunda aslında seni de onaylamamış değilim :)
İyi geceler sana başarılar :) hatta bol şans.
ben bu tiplere nasıl yaklaşılması gerektiğini öğrenmek için insan gibi buraya sordum
Bende sana çok net ve açık bir şekilde cevap verdim. Sen anlamışsan benim sorunum mu? Arada kitap okusanız hem kendinizi hem başkalarını daha iyi anlayabilirsiniz ancak yok:) ne yapabilirim abicim. İyi geceler uykum geldi zaten
Anlamamışsan:)
Sizi seçmece mi koyuyorlar buraya ya abiciğim abiciğim ben senin kardeşin değilim olmak da istemem :))) çok mu meraklısın beni kardeşin yapmaya:)) hadi git yat ama ballı sütünü unutma 50 saat konuşsan kalbimin yüzde birini bile Kıramazsın
Benim bişey yapmama gerek yok ki:) sen zaten normal bir cevaba kaotik bir cevap vererek , sinirlenerek kendini yeterince kırıyorsun :) sen benim kardeşim değilsin zaten benim konuşurken üslubum böyle , saygı diyelim :) bu bir hakaret değil. Ancak kendisinde ki eksikliği dolduramayan insanlar başkalarının normal cümlelerini hakaret olarak algılar. Yukarıda ki sohbette olduğu gibi :) tatlı rüyalar abicim 😂
Ne yapacağım , daha kimliği ile bile soru soramayan ve benimle hiç ortada sebep yokken gizli üye olarak polemik yaratan birisine karşı ne kadar ciddi olabilirim ki :)) senin ittire olmam benim hiç umrumda değil inanki. Ben süt yerine genellikle çay veya rakı içiyorum. Ballı süt yaşım geçti abicim:) sana son kez bol şans dileyerek masadan kalkıyorum, çok uykum geldi.
Sesli güldüm hemde çok sesli :)))
Hazmedememek derken sen bana ne yaptın ki ben hazmedemiyim?:) bu arada çok geç yazıyorsun bu kadar uzun düşünüp bunları mı yazıyorsun senden daha iyi bir performans beklerdim ofsayt ☺️☺️
engelle gitsin ya hadsiz