Sevgilim beni aldattı mı yoksa sevgilisini mi benle aldattı?

3 aydır konuştuğum sevgili olduğumuzu sandığım adam galiba sevgilisini benle aldattı başka şehirde yaşıyordu her haftasonu gelirdi yanıma buluşurduk son buluşmamızda otelde kalmıştık sabah annesi aramıştı annesinin telefonunu efendim annem diye açtı sonra bi arama geldi efendim aşko diye açtı ve kıp kırmızı olmuştu tedirgin olmuştu baya gözlerini kaçırıyordu hep kapatınca ben sormadan annemdi falan dedi ben orada bi şüphelendim aslında ama adam o kadar inandırdı ki yani aklımdan çıktı böyle bi şey olduğunu neyse ben normalde kimseye kolay kolay güvenmem buna da baya zor güvenmiştim baya inandırdı çünkü hep beni sevdiğini söylerdi evleneceğimizi annesine bile göstermişti beni çocuklarımızın adını bile seçtik yani hayatımda ilk birinin önceliği olduğumu sandım çünkü genelde hep ikinci seçenek olurum neyse biz son buluşmamızda aramıza soğukluk girdi geç cevap vermeler başladı ama gene benle ilgilenir beni sevdiğini söylerdi o yüzden çok takmıyordum taki doğum günü gelene kadar doğum gününde benim olduğum şehre gelmişti ve bana haber vermeden biz bide konuşmayı kesmiştik o ara ve ne göreyim pastasında yıllar seni benimle yaşlandırsın sevgilim yazıyordu şoktan napıcağımı anlamadım ertesi günde zaten bana yazdı benim hakkımda instadan biri sana yazarsa cevap verme diye ve beni takipten çıkarmıştı ben de sevgilin mi diye sordum beni arayıp anlatacağını söyledi ama aramadı kaç gün oldu hala aramadı ümidi kestim ben zaten de tek merak ettiğim şey sizce sevgilisi önceden var mıydı zaten yoksa bizim konuşmayı kestiğimiz arada mı yaptı barıştı anlamıyorum gururumdan da asla yazıp bana anlat diyemem bu arada hep profilime girip beni stalklıyor tiktoktan vesayre ve numaramı silmemiş geri döner mi bide sizce
Sevgilim beni aldattı mı yoksa sevgilisini mi benle aldattı?