Büyük olması erken oyundan düşmesi, küçük olması fazla çocuksu gelmesi gibi şeyler düşünüyor musunuz? Yoksa önemli olan duygular mı? Ben belirli bir yaştan sonrasına kafa denkliği diyemiyorum. Çünkü kuşak farkı giriyor.
İlişkide yaş kriteri sizin için ne kadar önemlidir?
Yaş olarak olgun olması derdim ama bazen yaş olgun beyin seviyesi yerlerde.. bazen yaşı ufak ama olabildiğine olgun olabiliyor insanlar.. onun için yaş kriterini saçma buluyorum artık Ufak ya da büyük aklın fikrin zihnin uyuşuyor ise her yaş uygun
Kafadan 15’e kadar yolu var. Kimş erken olgunlaşır kimi genç. maalesef z kuşağıyım😅😂, herşeyin artısı eksisi vardır. Oturaklı düşünceli olgunlaşmış bir adam isterim. Herşeye tav olmayan. Mümkünsede dengim olsun (maddi açıdan değil) manevi açıdan🙂
Ya bu soruya daha önceden cvp vermiş olsaydım benden küçük biri ile asla olmaz derdim, fakat artık öyle düşünmüyorum. Çünkü insanın enerjisi ve düşünce yapısı tuttuğu kişi ile yaş farkının önemi olmuyormuş bunu anladım. Tabii "küçük yaş kısmının" bir sınırı var.
Şimdi küçük yaş bir şeyler yapmak isterken büyük olan çoktan o yollardan geçmiş yapmak istemeyecek. Dışarıda gezme olsun, konser olsun. Veya büyük olan huzur isterken küçük olan eğlence, hareketlilik arayacak.
Benim için önemli benden büyük olmalı kadın ama aşırı yaş farkını istemezdim.. zaten olgun ve mantıklı düşünmesi için büyük diyorum. ama herkesin zevki ve sevdiği yaş aralığı tartışılmaz tabi yine de aşırı fark olmadıkça
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Olgun olması önemli benim için daha çekici buluyorum 30+ yaşları
Önemli baya büyük olmalı yaşıt ya da yakında boş
Erkekler için her yaş 20 olduğundan fark etmiyor😄
Yoo bana fark ediyor 😂
Ters bir şey demesen olmaz😄
Muhalif olmak gerek 😂
Hepiniz aynisiniz nefret ediyorum 😄
Sorun değil 😂
Yaş olarak olgun olması derdim ama bazen yaş olgun beyin seviyesi yerlerde.. bazen yaşı ufak ama olabildiğine olgun olabiliyor insanlar.. onun için yaş kriterini saçma buluyorum artık Ufak ya da büyük aklın fikrin zihnin uyuşuyor ise her yaş uygun
Kafadan 15’e kadar yolu var.
Kimş erken olgunlaşır kimi genç.
maalesef z kuşağıyım😅😂, herşeyin artısı eksisi vardır. Oturaklı düşünceli olgunlaşmış bir adam isterim. Herşeye tav olmayan. Mümkünsede dengim olsun (maddi açıdan değil) manevi açıdan🙂
Ya bu soruya daha önceden cvp vermiş olsaydım benden küçük biri ile asla olmaz derdim, fakat artık öyle düşünmüyorum.
Çünkü insanın enerjisi ve düşünce yapısı tuttuğu kişi ile yaş farkının önemi olmuyormuş bunu anladım.
Tabii "küçük yaş kısmının" bir sınırı var.
Benim için son derece önemli. Ergen ve olgunlaşmamış erkeği hayatıma alamam. O yüzden yaşça büyük olması bir kriterim.
Ne kadar yaşça ama? 50 ye kadar yolu yoktur mesela😂
30a kadar diyelim 😂 İlerisi de max bir iki yaş daha büyükse diyelim, o da işte çok beğendiysem o insanı 😂
Boyu da uzun olsun 😂
Kesinlikle 🤧🤧
Sen 1.80 var mısın? 😂
1.80 değilim ama ha 1.73 ha 1.80 ajsjshs
O zaman zürafa olamazsın 😂
Topuklu ile olurum 😄
Doğru 😂
Oyundan düşmek ne demek ya? Hangi dil bu?
Yaş önemli. 7 yaşa kadar büyük olabilir ama küçük olması sorun teşkil eder.
Şimdi küçük yaş bir şeyler yapmak isterken büyük olan çoktan o yollardan geçmiş yapmak istemeyecek. Dışarıda gezme olsun, konser olsun. Veya büyük olan huzur isterken küçük olan eğlence, hareketlilik arayacak.
Doğru bu ihtimal de var. Ve büyük olasılık yaşanır.
Bizde yanlış olmaz
1 aşağı 5 yukarı iyidir. Hadi taş çatlasın 8. Ötesi uçurum gibi, asır geçer aralarından.
Düz 10 a yuvarlayak mı?
Ne gelişi ne gidişi kurtarmaz 😂 çok bence.
O zaman 7 buçuk olsun 😂
niye 7,5 🤔
İki buçuk katlarını seviyorum
Benim için önemli benden büyük olmalı kadın ama aşırı yaş farkını istemezdim.. zaten olgun ve mantıklı düşünmesi için büyük diyorum. ama herkesin zevki ve sevdiği yaş aralığı tartışılmaz tabi yine de aşırı fark olmadıkça
Benden en fazla 6 yaş büyük olabilir en fazlada 1 yaş kucuk olabilir , çünkü gönül bu bsjdjfkgk kafamda uyusuyorsa sadece buna tolerans gosteririm
Aklı ve zekası çok önemli. Küçük biriyle uyum sağlıyacağımı sanmıyorum, öok büyükle de konsantre olamam maks.7
Benim için yaş önemli yaş farkı arttıkça insanların birbirleriyle anlaşması da zorlaşıyor en fazla arada 2-3 yaş fark olmalı bence
Sevgilimle aramda 7 yaş var ve ben büyüğüm bu zamana kadar hiç kötü aksi bir şey yaşamadık hatta o daha olgun düşünen birisi.
Benden en az 2-3 yaş küçük olmalı..
Akranımın kaprisini çekemem..
#Vesselam
Yaşlı olmadığı sürece sorun yok. Belli bir yaşa kadar önemserim.
Yaşıma yakın olması daha iyi benim açımdan. Çok büyük olunca kuşak farkı oluşuyor ve istemsizce fikir ayrılıkları yaşanıyor.
Öyle takıntılarım yok. Maks 5 yaş ideal
Maksimum 5 ise kriterin var işte.
Genel konuştum ama?
Bu saatten sonra takmıyorum yaşa
Benim için yaşın hiç bir önemi yoktur