Büyük olması erken oyundan düşmesi, küçük olması fazla çocuksu gelmesi gibi şeyler düşünüyor musunuz? Yoksa önemli olan duygular mı? Ben belirli bir yaştan sonrasına kafa denkliği diyemiyorum. Çünkü kuşak farkı giriyor.
İlişkide yaş kriteri sizin için ne kadar önemlidir?
Yaş olarak olgun olması derdim ama bazen yaş olgun beyin seviyesi yerlerde.. bazen yaşı ufak ama olabildiğine olgun olabiliyor insanlar.. onun için yaş kriterini saçma buluyorum artık Ufak ya da büyük aklın fikrin zihnin uyuşuyor ise her yaş uygun
Ya bu soruya daha önceden cvp vermiş olsaydım benden küçük biri ile asla olmaz derdim, fakat artık öyle düşünmüyorum. Çünkü insanın enerjisi ve düşünce yapısı tuttuğu kişi ile yaş farkının önemi olmuyormuş bunu anladım. Tabii "küçük yaş kısmının" bir sınırı var.
Kafadan 15’e kadar yolu var. Kimş erken olgunlaşır kimi genç. maalesef z kuşağıyım😅😂, herşeyin artısı eksisi vardır. Oturaklı düşünceli olgunlaşmış bir adam isterim. Herşeye tav olmayan. Mümkünsede dengim olsun (maddi açıdan değil) manevi açıdan🙂
Benim için önemli benden büyük olmalı kadın ama aşırı yaş farkını istemezdim.. zaten olgun ve mantıklı düşünmesi için büyük diyorum. ama herkesin zevki ve sevdiği yaş aralığı tartışılmaz tabi yine de aşırı fark olmadıkça
Yaş önemli. 7 yaşa kadar büyük olabilir ama küçük olması sorun teşkil eder.
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Şimdi küçük yaş bir şeyler yapmak isterken büyük olan çoktan o yollardan geçmiş yapmak istemeyecek. Dışarıda gezme olsun, konser olsun. Veya büyük olan huzur isterken küçük olan eğlence, hareketlilik arayacak.