gü<el ve seksiyim bişey yapmama bile gerek sen uğraşırsın ben uğraşmam ihtiyacım yok
Cevap sahibi
2 ay
Valla o konuda da yanımdan bile geçebileceğini sanmıyorum sadece senin gibi sosyal medyada kendimi sergilemiyorum ve üzgünüm güzel değilsin ve kilolu duruyorsun fiziksel yok belliki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Yani benim nesil mutlu olmaz, olurum diyen de yalan söyler. Yeni nesli bilemem. Biraz daha ılımlı ve duygusallar.
Gerek yoktu bunları bana hediye olarak vermene varlığın yeter
Erkek milletine iyilik yapmıcan varsa akılları fikirleri s.. X
çok mantıklı değmez bance o kadar öpecem uğraşacam burunlarından getiriyim dimi
Tabii yaa verene kadar istediğini el et verdikten sonra zaten tadını alınca fazla takmaz seni
Değmez uğraşmaya ne kadar değer verirsen o kadar degersixlesirsin
Kavonoz işe yarar hiç olmazsa konserve falan koyar derim de öpücük kartı nedirya kadın dediğin birazdaha yaratıcı olur
ya ben öpücem iyimisiniz
Biri bana bunu verse heralde kusarım bu ne be yoldan bir taş alsa ne bilim ağaç dalından yaprak koparsa daha anlamlı olur
sen ne anlarsın işine bak
Ahah bu ne kızım ona bir beste yap ne bileyim gitar çal resmini çiz ben bunları yapabilirim sen yapabilir misin
gü<el ve seksiyim bişey yapmama bile gerek sen uğraşırsın ben uğraşmam ihtiyacım yok
Valla o konuda da yanımdan bile geçebileceğini sanmıyorum sadece senin gibi sosyal medyada kendimi sergilemiyorum ve üzgünüm güzel değilsin ve kilolu duruyorsun fiziksel yok belliki
kendimi sergilemiyorum normal foto sanırım sen sergileme nedir görmemişsin belli kezban
Neyse daha fazla zamanımı çalma güldürme beni
Bana çok ergence geldi açıkçası. Bilmiyorum beğenen vardır belki.
Kendin öpersen daha mutlu olur rujlu dudak damgasını napsın
kendim öpücem zaten
Ohh keşke benide öpen olsa
Olur tabi ki
Unutma hiç bir erkek hakketmez
Ben hediyeleri umursama. bence önemli olan sana verdiği aşk
asiri cringe geliyo bana ya daha guzel yaratici seyler var bunlar ne zamandan kalma
Hayattan soğutan bir hediye
senin varlığın insanı soğutmaya yetiyor ama biz bişey diyormuyuz demiyoruz işte
Olmayacak sevgiline gönder o hediyeyi.
Çok çocukça olur
Ahaha komik olurdu begenirdim
Evet
Olur belki
Çok kötü ve saçma
Saçma
Olmaz çok saçma