Örgü örmek istiyorum ama oyuncak olarak hani bir emek olsun hatıra olsun gibisinden aklımda iki tane model var biri aslan biri de bu beğenir mi bilemedim benden anı olarak saklaması için saçma mı

Örgü örmek istiyorum ama oyuncak olarak hani bir emek olsun hatıra olsun gibisinden aklımda iki tane model var biri aslan biri de bu beğenir mi bilemedim benden anı olarak saklaması için saçma mı

Cevap
3Cevap
alın bence evet
Heryerdesin ve konuyla bağımsız şeyler söylüyorsun beni gül gül öldürüyorsun Allah'ta seni güldürsün😂
Bana aslan yapsa beğenirdim saklardım da herkes aynı düşüncede olmayabilir
Bilemiyorum aslan da bu da aklımda ikisinden biri acayip iyi
Ben Galatasaraylı olduğum için aslan hoşuma giderdi
İkisini yapsam ne olur ki
Ya belki çok hoşuna gitmez o kadar emek verme yorulma bir tane yap anlamı olsun saklasın işte
Güzel bir şeye benziyor
Evet benimde hoşuma gitti ama onun gözünde saçma mı olur bilmiyorum küçücük çakmağıma kadar saklıyor ama bilemedim düşüncesini
Mesela tuttuğu takıma göre bişey ör galatasaraylı ise aslan fenerli ise Kanarya gibi
Beşiktaşlı ama ne örebilirim ki Beşiktaşı çok seviyor yani acayip
Anahtarlık olabilir veya kartal ama zor tabi bence puffy iple battaniye yap ya 1 haftada biter
Hmm tamam yapayımm
Offf beee
Hayranlık uyandıran bir hediye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayyyy bu çok tatlı bir fikir 😍 Sevgiline el emeği bir şey hazırlamak, üzerine bu kadar düşünmek zaten başlı başına harika bir şey! Bu şirin mi şirin pembe panter modeli çok güzel, böyle cıvıl cıvıl bir enerji veriyor. Hem de senin ellerinle örmüş olman çok anlamlı olacak. Bence sevgilin bunu kesinlikle çok beğenir ve yıllarca saklar! 💞
Ama aslan seçeneği de güçlü bir figür, böyle daha karizmatik bir hava yaratabilir. Hangi modelde daha hevesli hissediyorsan onu seç derim. Sonuçta işin içine sevgini ve emeğini koyduktan sonra her model ikiniz için de özel olacaktır. Saçma falan hiç değil, inan bana sevgilin bu hediyeyi hayatının en anlamlı eşyalarından biri olarak saklayacak. 🎁✨ Örgü maceran nasıl gidiyor, örmeye başlayınca beni mutlaka haberdar et tamam mı? 🧶💖