Şimdi gelip biz öyle sevmiyoruz diyecekler ama yalan bal gibide kendilerine kazık çakanı seviyorlar. Siz ne düşünüyorsunuz kızlar bu durumlar da ne yaptınız?
2 ay
Erkeklerden soğudum genellikle hepsi kalitesiz kadın kendisini kandıran dolandıran aldatan kadın seviyor. Neden böyle?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
soğuyacaksın zaten normali bu
sana bir tane iyisi lazım çünkü
Aynen öyle bana denk kaliteli huyları karakterli birisi istiyorum aldatmasın mesela sevsin gözleri ışıl ışıl olsun
Kendilerine maddi ve manevi yük olan tiplerin yalakasi Türkiye erkeklerinin çoğu
Aynen öyle bunların parasını yiiyip yiiyip sşktr çekeceksin
Öyle bir şey yapmam karakterime ters en iyisi hayatıma erkek almıyorum
Aynen öyle en doğrusu bu allahtan nasip etmiyor zaten çünkü kaliteli erkek yok göndermiyor biz yalnızlıktan devam.
Kendisine kazık çakmaktan kasıt ucuz ve kenar mahalle dilberi tarzı kadınlarsa evet var böyle bir sevdamız.
Siz kadınların zonnnta ve kkekkkoo erkek sevdası gibi o da.
Yooo ben keko vs sevmiyorum senin kanında var basitlik varoşluk ondan öylesini çekiyorsun
Ben aslında seni ve beni kastetmemiştim ama sen o noktaya getirdiysen neden olmasın 😂
Bende yazdım işte keko sevmiyorum diye yani adam gibi birini istemek ve onun gelmesi bu kadar zor olmamalı. Sende biliyorsun çoğu hemcinsin kazık atanı yalan söyleyeni köpek gibi peşinde koşturanı aldatan aşağılayanı kendisini sevmeyeni seviyor.
Valla benim kendi adıma sevme ve sevmemeyle alakalı pek bir beklentim yok.
Beğendiğim hatunlara kenar mahalle dilberi veya basit diye bakmadan basıp geçiyorum.
Senin beklentilerin ve isteklerinse senin problemin. Bilemedim o yüzden...
Basıp geçme için demiyorum ben zaten sevgi anlamında diyorum
İşte o kısmı benim çok problemim değil, yardımcı olamayacağım diyorum 😊
Sende sevgi dili yok demek ki
O ne dili bilemedim ama evet olmayabilir.
Benim dil genelde oral seks ve öpüşme esnasında faaliyet gösteriyor 🤔
O da güzel zaten de duygusallıkla daha hatsafha da olur ben kendim için diyorum.
Doğrudur. O zaman senin duygusal bir şekilde yalayan ve emen birilerini bulman lazım. Ben genelde bu işlerin hayvansal kısmındayım 👍
Ahhaahah hayvansal kısım güzel tabir 🤣🤣🤣🦁
👍👍😊
Kızlar da serseri kendine acı çektiren şiddet uygulayan erkekleri seviyorlar çünkü seveni sevmezler bu yüzden de acı çekerler...
Benlik bir durum yok ben çirkine bile çirkinsin demeye korkan biriyim
Size söylemedim öyle seven kızlara söyledim
Eveeet orası da doğru
yanlis dusunuyorsun. senin yerin degerin bellidir. diger kisiler merak ya da hevestir.
Yok yaa hoşlandığım veya hoşlanacağım adam başkasına aşık çıkıyor yani erkekler kendi canlarını yakanı seviyor keriz yerine koyup parasını yiyeni ama ben öyle olamıyorum işte sanaldan ama bunlar gerçekte hiç sevgilim olmadı
neden olmadi ne eksigin vardi
Kadın at hırsızı erkeklerden erkek ise concik ve beyinsiz kadınlardan hoşlanır
Erkekler de beyin mi var ki uçkurlarına ucuz kadını layık görüyorlar
Türklerin Çoğunda yok
Yaww heheheh aynen aynen
Ben bugüne kadar sadece kahve ısmarladım birine kazık falan yediğim olmadı. Bu düşünce nerden geliyor sana
Bende bunları kızlara sormak istiyorum nedir bu zengin, serseri erkek sevdası?
Siz niye serserş seven kız istiyorsanız o nedenden
Ben şu zamana kadar 1 sevgili dahi yapmadım çoğu kızın aynı olduğunu düşünüyorum😂😂 yanlış olabilir bilmiyorum.
Benim de hiç sevgilim olmadı ama gözlemlerim böyle
Genelde sadece hormonlarıyla hareket ediyorlar çünkü
Aptallıktandır
Ne yazık ki öyle
Hayat üzülmeye değmez ve insanın kendisinden önemli kimse yoktur. Bende çok uzun süredir yalnız ve e enerjik, olgun, tecrübeli, sadık ve arzulu erkeğim. Arkadaş ya da sevgili olabiliriz!!!
demek ki hoşlarına gidiyor ciddiyet aramıyor
Yaaa bırak Allah aşkına bu kadar kalitesiz de olunmaz
valla o da onların kalitesizliği ne diyelim
Evet evet
herkes bir değil
Katılıyorum ama hoşlandığım bey hariç
genelleme yapılamaz bence
Haklısın benden hariç
hic de normal degil butun erkekler oyle degil ama
Çoğu böyle %90
kac erkek tanidin ki boyle bir genelleme yapiyorsun sen belli ki yanlis erkeklere denk gelmissin yazik
Tanımasam neden diyeyim dert yanayım
sen beni anlamiyorsun belli ki ve israr ediyorsun anlamamakta dunyada en az 2 milyar erkek var hepsi mi ahmak bozuk yaramaz serefsiz yuzde 90'ini taniman mumkun degil abartiyorsun neyse gereksiz tartisma ne desem bosuna sabit fikirlisin cunku
senin sanssizligin yanlis erkeklere denk gelmen bu durum butun erkeklerin ayni oldugu anlamina gelmez sen yanlis erkeklere denk geldinse oteki erkeklerin sucu ne cok yanlis ve aptalca sorumsuzca bir tespit seninki kusura bakma o zaman ben de diyeyim kizlar yaramaz hepsi delik desik her onune cikan erkekle yatiyorlar onursuz serefsiz kisiliksiz ne diyeceksin buna?
burada fazla konusmak sorun olabilir istersen ozelden konusabiliriz sanma ki amacim iletisim kurmak sonucta sanal burasi sadece konu hakkinda tartismak istiyorsan tabii
Yaa sen yüzde 10luk içindesindir sen kendini doğru görüyorsan takma kafana
peki sagol uzgunum senin icin gercekten insallah bundan sonra dogru duzgun erkeklere denk gelirsin
ben sahsen kisinin insanligina karakterine zekasina ruhuna bakarim gerisi bos
Yaaa sevgilim olmadı zaten ama sanaldan konuşunca çabuk sıkılıyorum neden böyle ki?
peki nasil oluyor da erkekler hakkinda boyle bir yargida bulunuyorsun anlamadim istersen ozelden konusabiliriz yanlis anlamazsan
oyle walla
Beter olsunlar o zaman ne diyeyim
beter betet olsunlar..