AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
112Cevap
Benim kocamda öyleydi yeni evliyiz ama geçmişte çok cevizler kırmış yeni öğrendim erkekler hep böyle herhalde sinir
güzel kadınlara baktırma fazla sonra senin şuran böyle buran böyle der üzülürsün
Cinsellik konusunda eksiklik olduğu için olabilir mi acaba ona yettiğini düşünüyor musunuz?
Valla yaparken ölüp bitiyor beni bitiriyorsun falan diyor
Kafasında farklı düşünceler olabilir mi acaba hani şu evli çiftlerin yaptığı şeyler var ya az çok bilirsiniz herhalde yani bilemiyorum aklıma başka bisey gelmedi
Ne gibi anlamadim
Swinger ve cuckold diye geçer şimdi burada çok detaya giremem yani netten baksanız daha doğru olur iyi geceler…
Erkek adam canı çekmiş bakmıştır sonuçta doğasında olan bir şey bu 😉
Abla kocan elden gidiyor saç değişsem. mi ne ya komik ve ucuzzsun
Bu yüzden bence kesinlikle saç rengini değiştirmemelisin. Erkekler yanındaki kadın dünyanın en güzeli de olsa diğer kadınlara bakar. Baktığı kadın güzel olsa da olmasa da.
Bunca zaman iyi saklamış kendini derim başka da bir şey demem.
Erkeklerin nefsi boyledir bakar seni sevmedigi anlamina gelmez bakmayan erkek yoktur
Benim eski sevgilim öyleydi 4 senelik birlikteliğimiz vardı ikimiz ne zaman birlikte dışarı çıksak sürekli gözü açık saçık giyinen kızlara kayıyordu bende tesettürlüyüm işte kendimi çok kötü hissediyordum hatta açılmayı bile düşünmüştü o zamanlar, bir kaç ay geçti beni aldattığını öğrendim.
Her insanın arada gözü kayar, sen hiç başka erkeklere bakmadın mı?
Erkekler bakar. Dogru yanlis bilemem ama bakar. Usyunde durma bence
Beğenmiş derim ben hani bazı kadınlarda var baktiriyor hani giyim olsun fizik olsun
evlendi diye adam güzellere bakmayacak mı normal bu
Yahu bunu ona sormaman lazım. degismen ve yeniden aşık etmen lazım kendine
Bir değişiklik yapma zamanı gelmiş bence sürpriz yap ons
yaaa gece gece her erkek bakar bunu bil sen :D
sen sen ilgi çekici değil misin
Sende farklılık kat eşine sormadan belki sensin ilk uzun ilişkisi oda gözünü açtı artık farklı kadınlar istemeye başladı ona göre kendine yeni bi stil kazandır
Bende boyle düşünüyorum çünkü çok içine kapanik birisiydi ilk benimle konuşmuş benden sonra açıldı gözü
Stajı sende görüp ustalığı başkasında yapmasın ayrıca dikkat et böylesi daha tehlikeli haberin olsun
Defolsun ya valla umrumda değil artik inşallah aldatir beni de boşanirim
Madem böyle düşüyosun niye katlanıyosun ki ya da seni böyle bi durumla karşılaştırmasını bekliyosun
Bence hiç problem olacak bir konu değil yeni yeni böyle değiştiği için tedirgin olmuşsun, tam dediğini yap saçını değiştir farklı aktiviteler yapın ister istemez sıkılmışta olabilir yeni şeyler katmaya çalış ve sakın kıskandığını çaktırma
Bu evlilige böyle devam edersen en son aklını kaybedersin o adam gider başka biriyle evlenir kendine değer ver biraz
Benimkide geçen avmde baktı ağzına sı*tım sonra gittim dünyanında parasını harcattım herkes yerini bildin
Seni bakire aldiysa aldatmaz ama senle seviserek evlendiyse aldatirda bakarda
Seviserek evlenene sadakat duymaz kimse
Evet yorumları biraz okudum ver bir erkek olarak benim düşüncem @Evet yorumları biraz okudum ver bir erkek olarak benim düşüncem @1İnciTanesi cevabı ile aynı ancak ilk önce doyurup bir gözlemlemeni tavsiye ederim 🤭
Evlendiği kişiyi cepte olarak görüyor başka karılara bakıyor bana göre yanlış sen baksan hoşuna gidicek mi bakalım
adriana lima bile aldatılırken seni çoook üğzerler hatçe
sana hayranligi ya da begenisi bitmis ya da sen beklentileri karsilamiyorsun
Bende bakarım arada ister istemez bunun nedeni bazı kadınların uçuk giyinmesi ama sevdiğin kadın ya da eşin yeri ayrıdır içsel bir şey yok onlara karşı görsel bir bakış
Her erkeğin güdüsü. Azcık gmrmiicen duymiican
Bu durum seni rahatsız ediyorsa uyarmalısın
Şaka ile karışık uyarılabilir ama kavga gerginlik çıkarılacak bi konu değil kesinlikle belki de sana öyle geldi bi defa daha sonra daha çok dikkat ettin bu konuya
Sen sanki dizilerdeki yakışıklılara bakmıyorsun.
Herkes herkese bakiyo. Kadinlara erkekler de bakiyo kadinlar da bakiyo. Taciz boyutunda degilse umursamamak lazim. Cunku herkes bakiyo.
Arkadaşları yazdıysa güzel kardeşim dikkat et. Satış olma tamam mı?
senin icin sacimi degistiririm demen kadar ezikce cok az sey gordum sen boyle ezik ezik takilmaya devam et aldatir da yakinda😘
senin gibi sunepeye müstahak boşanmak yerine hala soruyorsun sürün
Haklısın kölelik işte keşke gebersem
böyle erkeklere yüz vermeyin nolur verməyin simariyorlar sonra boşan kurtul
Kimsem olmadığı için bu pçe mecburum işte napiyim bi mesleğime başlasam tekmeyi koycam zaten
belli etme ama başına bela olur bişey olmamış gibi davran yolun acik olsun
Teşekkür ederim
Burada 2 şey var ya siz yeterli gelmiyorsunuz onu tatmin edemiyorsunuz gizliden gizliye gözü dışarıda, ya da siz yeterli de olsanız gözü hep dışarıda
Peki baktığı kadınlarla senin farkın var mı yani nasıl kadınlara bakıyor balik etlimi zayıf mı ve sen nasılsın
Sadece baskasina mi bakiyor yoksa baskalariyla konustuguna dair bir suphen mi var
Yok kimseyle konuşmuyor öyle sadece bakiyor
Fazla ustune gidersen ters teper bence, onu etkilemeye calismalisin ama ustune gitme
Neden bunu anlamlandırıyorsun ki erkekler dürtüsel varlıklar maalesef sende başka erkeğe bak geç onlar sadece aynı durumda olunca anlarlar yapma etme dedikçe değil
Ne yaparsan yap insanın içinde olmayacak istersen dğnyaları şer bakan yine bakar yani
Seninki sevmiyor seni
Ah teyzem ya senin ki seviyor mu yoksa tahtalı köyde mi
Seni kari yerine koymayan kocana kudur bebegim burada degil ;)
Ahahah agresif olan sensin ezikcik ben evli bile degilim🤣🤣🤣
Yanliz adini sormadim sana🫢🫢 ayy dusunsene evlisin kocan seni sklemiyor baska citirlara bakiyor evdeki koca kariya bakacagina ahahahah ne aci ya koca karida kendini az once skti sevdi diye kandirsin avutsun🤣🤣 vah benim garibim olsun burada ararsin sende ilgiyi seversin sen😘
Tamam hadi şimdi sütünü iç ve winxini izle
Kiyamam bide stalklamaya devam ediyor iyi stalklamalar babe dikkat et hayran kalma💅🏻ba bay
@nes2mvarrhayatta
Çok büyük konuşuyorsun bence. Bekara karı boşamak kolaydır tabi. Aslında adamın aldattığı falan yok. Sadece bakmış. Adam birden değişmeye başladıysa evlilikte iyi gitmeyen şeyler var demektir bu. Ha bir de her evlilikte olur bu tip şeyler. Fazla da takılma.
Aga kari kasinmis bizde kasidik
Aferin sana pampa 😀
Kıskanç değilim diyorsun basbaya kıskanmışsın işte başka kadınlara bakmasını.
Kapi önüne koy yakimda boynuzku gezersin belkide geziyorsundurda
yavas yavas aldatmaya meyilli oluyor. dikkat et.
Ablacım cevaplara verdiğin tepkilerle, seni gaza getiren mallara sırnaşmanla belli ki adamı daraltmışsın. İki baktı diye ortalığı ayağa kaldır böyle sen size 2 sene veriyorum kimse seni çekmez.
Bu erkeklerin hepsinin ağzına s.. ym boş ver ben bosverdim kendini düşün kendini sev kendine bak bakımlı olmaya çalış onu takmamaya çalış
Ôyle yapiyorum gerçekten artik umrumda degil dun gece sevişirken neden baktin başka kadinlara diye sordum özür dilerim artik kendimi düzelteceğim falan dedi demekki bakıyormuş kesinleştirdi ama bunun altinda asla kalmiycam kendi arkadaşlari bile bana yaziyor düşün o kadar bakımlıyım ve güzelim asla kendimden ödün vermedim hiç ama o kaybetti bende önüme gelen firsatlari değerlendireceğim artik
Aynen öyle yap boş ver
Eğer böyle yaparsan aranız daha da bozulur. En güzel çözüm; goster ama verme. Süründür biraz. Bir süre ilgilenme onunla
Erkekler her kadını aşk kadını olarak görmez, cinsel obje olarak görür çoğunu.
Yani sadece seks olarak bakıyor.
Bana mi o şekilde bakıyor yani anlamadim
Ya kadınlar tayt filan kalça belli edip geziyor ya erkeğin buna karşı koyması çok zor seks olarak tahrik olup bakabilir ama senden başkasını seviyorsa bilemem. Ancak bakması bu dönemde normal her yeri belli geziyor kadınlar da ama
Bende heryerim açık geziyorum yani bu mu
Ne derece iyi fiziğin kalça büyük yuvarlak mi veya göğüs büyük mü sadece açmakla olmuyor ki
Valla fiziğim de on numara ne kuru g*tüm var ne de balon gibiyim bana deli olanlar var arkadaşları bile yazdi bana
Görmem lazım
Öyle her kadın kendini güzel seksi sanıyor ne kalçalar var piyasada
Galiba değişmeni istiyor o zaman biraz yenilikler dene
selam hanfendi cogu erkek bakar ne varki bunda
o zaman azgınlığı seçmek gerek önüne gelene bakan değil
azınlığı*
@hastagSUSAMAM erkek degil bayanda bakıyor hanfendi
yoo ben bakmıyom mesela arkadaşlarımda öyle
@hastagSUSAMAM herkes demedim hanfendi bende herkese bakmam
Başka tadlar arar her erkek seninle utanıp yapamadığı şeyleri onunla yapar birde mesela arkdn
Gözünü bağla istersen adamin gözü görüyor ki BAKİYo o göz sanada bakıyor ama kimin yanında onu dusun
var bi kasintisi belli.
seni yeterince çekici bulmuyor olabilir
O zaman boş ver kimse zorla tutmuyor
sana kalmış artık
Başka şeyler yazmistim da kabul etmemiş 😂😂
O zaman sktrsin gitsin
aynen kanka :D
Erkek yani bakacak. Tuhaf bişe yok bunda
İyi o zaman insallah kocan her an başka kadinlara bakar senin içjn hep dua edicem
Soru sordun cevap verdim niye beddua ediyorsun :D
Neden zoruna gitti ki beddua olarak neden algiladin erkek yani sonuçta baksin nolucak
Kıskanç değilim yazmışsın da kokusu buraya kadar geliyor biraz sakin ve ılımlı olmayı dene. Erkek bakar kadın olarak ben bile güzel birini görünce bakıyorum
Gözleri dışarda ne anlam arıyorsun ki?
Öyle biri hiç degildi kafasi yerde yürürdü acaba ben mi fesatlik ediyorum diye düşünüyorum
Eşine ilgi gösteryor musun bu aralar peki? Ve Stres altında mı? Ve aranızda sürtüşmeler oluyor mu? Bunların hepsi birer etken.
Normal yani ne var bunda
Nesi normal
Sende sıkıntılar var o zaman
Beni görseydin bu şekilde konuşmazdin
Bekliyorum çabuk
Ben de bakıyorum napiyim bakmayalım mı
He bnde görsem yengemi bakarım nolcak
@gonyali2542 senin gibi öküz anca trene bakar. Sapık zihniyetini al ve defol.
İnsan olduğu anlamını cıkarabilirsin
Eşine öyle misin?
Evet
Kaç yıllık evlisin
Evli olduğumu nerden çıkarttın? Hayatımda olan kişi işte
Sana ulaştım
Bana ulaşamazsın
Dışarda ki kadınlarda orspu gibi olmuş düzgün giyinseler de kimsenin böyle derdi kalmasa çok üzüldüm
Ee aldatma anlamı çıkartabilirsin mesela 🙄