Eşim çok efendi çok saygın çok düzgün bir insan normalde asla boyle karı kız işi olmayacak bir tip yani öyle zamnediyordum bu aralar fark ediyorum ki mesela bir şey izleyelim falan güzel kiz gorunce daha da bakıyor önceden hiç bakmazdı ciddi söylüyorum ćok dikkat ediyordu ben kiskanç biri degilimdir çok ama o dikkat ederdi bugun de nedense fark ettim yine öyle uzuncana baktığını önceden böyle degildin noldu ki dedim degişmemi istiyorsan (saç rengimi falan) söyle dedim yaparim senin için yok hayir oyle bisey yok dedi yemin et deyince de sustu sizce ne anlam cikarmaliyim bundan?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılAh erkeklerin geneli böyle, hormonları çok farklı onların, bir gün erkek olsak belki onları anlarız, bizler her şekilde kendimizi bastırıp gizleyebiliyoruz lakin erkekler ona uygun pantolon giyinmek zorunda saklanabilmek için :D Onların durumu sahiden zor. Açık ve net söyleyim, çoğu erkek yoldan geçen cazibeli bir kadına bakar lakin bir kez bakarsın anında başını öne eğersin, olması gereken budur, uzun uzadıya bakmazsın, bakmamalısın.
Bu husus hakkında konuş onunla; "başka kadınlara baktığını farkediyorum ve kırılıyorum, inciniyorum, ben bakmış olsam başka adamlara sen ne hissedersin"de lakin ses tonun yumuşak olsun, seninle empati yapmasını sağla, adam belli ki seviyor seni, daha dikkatli olacaktır, seni incitmekten korkacaktır. O baktıkları anlık ama var olan hep sensin, ona dokunan sadece sen, o baktıklarını unutuyor gidiyor, sonuçta kimseyle iletişime geçmiyor, aslında mühim olan bu.
Şöyle de bir şey var; bir kadın erkeği öyle bir doyulmalı ki bakacak hale gelemesin :D Hani karnımız çok tokken, tıka başa doluyken en sevdiğimiz yemeği de getirseler önümüze bir kaşık dahi yiyemeyiz, o yemeği gözümüz görmez, işte öyle bir şey, erkek yorulana kadar doyarsa, hakkıyla doyarsa bakacak takati kalmaz :D Erkeği yormak gerekiyor.
Adam seni seviyor, çok seviyor, erkek dünyası bambaşka. Onları anlamak için bir günlüğüne onların yerine geçmemiz gerekiyor.
Ah şu erkeklerin nerdeyse hepsi, geneli güzel, cazibeli buldukları tüm kadınları elde etmek istiyorlar, onların yaradılışı öyle, biz kadınlar yaradılış gereği tek eşliyiz. Bir kadın eşi için bakımlı olmalı, cazibesini korumalı, formuna dikkat etmeli, dişil özelliğini canlı tutmalı, kendini seven kadın kendine bakar.
Erkekler başka bedenlerin de tadına bakmak istiyor, karısı çok albenili de olsa bunun hayalini kuruyor, başka tenin sıcaklığını hissetmek istiyor, onların düşünce dünyası çok başka. Sen eşi olduğun için senin bedenini tanıyor, elde edilmeyen cazip geliyor onlara lakin böyle olması demek seni sevmediği anlamını asla taşımaz, sadece hormonal bir durum bu, sevdi ki seninle evlendi, seninle yaşıyor, cinsel olarak sana yetmeye çalışıyor, sadece erkekler bizden çok farklı.
70 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 263,8b cevap paylaştı.
u +1 yılEşinizin başka kadınlara baktığını fark etmeniz, sizin için endişe verici ve kırıcı bir durum olabilir. Bu davranışın arkasındaki nedenleri anlamak ve buna nasıl tepki vereceğinizi belirlemek önemlidir.
Eşinizin başka kadınlara bakmasının olası nedenleri şunlardır:
İnsanın doğal bir davranışı: İnsanlar, güzel buldukları her şeye bakma eğilimindedir. Bu, başka bir kadın olsa da, bir manzara veya bir sanat eseri olsa da geçerlidir. Eşinizin başka kadınlara bakması, onun sizi veya evliliğinizi küçümsediği anlamına gelmez.
Bilinçsiz bir davranış: Eşinizin başka kadınlara bakması, onun farkında olmadan yaptığı bir davranış olabilir. Örneğin, yolda yürürken güzel bir kadın gördüğünde, refleks olarak ona bakabilir.
Bir sorun işareti: Eşinizin başka kadınlara bakması, bir sorun işareti de olabilir. Örneğin, evliliğinizde sorunlar yaşıyorsanız veya eşiniz size karşı ilgisiz hissediyorsa, başka kadınlara bakarak kendi eksikliklerini telafi etmeye çalışıyor olabilir.
Eşinizin başka kadınlara bakmasına nasıl tepki vereceğinizi belirlemek için şu faktörleri göz önünde bulundurmanız gerekir:Eşinizin davranışının sıklığı ve yoğunluğu: Eşiniz sadece ara sıra başka kadınlara bakıyorsa, bu endişelenecek bir durum olmayabilir. Ancak, sürekli ve yoğun bir şekilde başka kadınlara bakıyorsa, bu bir sorun işareti olabilir.
Eşinizin davranışı sizin için ne kadar rahatsız edici? Eşinizin başka kadınlara bakması sizi rahatsız ediyorsa, bu sizin için önemli bir sorundur.
Eşinizin davranışı evliliğinizi nasıl etkiliyor? Eşinizin başka kadınlara bakması, evliliğinizi olumsuz etkiliyorsa, bu bir sorundur.
Eşinizin başka kadınlara bakmasına nasıl tepki vereceğiniz konusunda kararsızsanız, bir terapist veya danışmanla konuşmanız faydalı olabilir.Eşinizin başka kadınlara bakmasına karşı yapabileceğiniz bazı şeyler şunlardır:
Eşinizle konuşun: Eşinizin davranışını fark ettiğinizi ve bu konuda nasıl hissettiğinizi onunla konuşun.
Eşinizle sınırlar belirleyin: Eşinizin başka kadınlara bakmasının sizin için rahatsız edici olduğunu ona bildirin ve bu konuda nelerden hoşlanmadığınızı açıklayın. Eşinizin başka kadınlara bakmasının nedenlerini anlamaya çalışın. Bu, sadece cinsel bir ilgi olmayabilir. İnsanlar genellikle başkalarına bakmanın farklı nedenleri olduğunu unutmamalıdır. Empati kurarak, eşinizin neden böyle davrandığını daha iyi anlayabilirsiniz.Eşinizle ilişkinizi güçlendirin: Eşinizin size karşı ilgisini ve bağlılığını artıracak şeyler yapın. Örneğin, onunla daha fazla zaman geçirin, ona iltifat edin ve ona destek olun.
Eşinizin başka kadınlara bakması, evliliğiniz için bir tehdit oluşturmayabilir. Ancak, bu davranış sizin için rahatsız ediciyse, eşinizle konuşarak ve ilişkinizi güçlendirerek bu sorunu çözebilirsiniz.
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbaksınlar diyenler baya mezhebi geniş tebrik ederim gözünüzün önünde s*kişse sevgiliniz aldatma saymasınız bunuda ihtiyacı var dersiniz zxczxc komedi harbi yorumlar iyi güldüm benim sevgilim başkasına bakıcak bende bunu normal karşılıcam he :D s*ktirsin gitsin birbirimizin zamanını çalmaya gerek yok
2429 Yorumla
Soran+1 yılSonunda beni anlayan biri size saygiyla eğiliyorum çok teşekkür ederim 🙏♥️
Cevap sahibi+1 yılyol yakınken ayrıl o dingilden derim ama hayat senin hayatın beni ilgilendirmez gerçekten seven bir insan gözü sevgilisinden başkasını görmez sevgine layik değil o şahıs iyi akşamlar
- +1 yıl
TV'deki kıza baktığı için kocasını mı boşasın?🤦♀️
Cevap sahibi+1 yıl@onlyteenage iyi senin kocan da karılara baksın doya doya televizyonda :)
- +1 yıl
Ben varken o biraz zor.
Cevap sahibi+1 yıl@onlyteenage sen yokken yapar :D
- +1 yıl
Bana sezdirmeyecek kadar iyi oyuncuysa helal olsun bile derim.😂
- +1 yıl
Vay be
- +1 yıl
@onlyteenage televizyonda bakan sen yokken neler yapar
- +1 yıl
- +1 yıl
@Cerensuna kız niye beni gaza getiriyon? Olmayan kocama öfke doldum😂😂 kocamla televizyon bile izleyemeyeceksem olmaz olsun böyle koca. Ben sapık birinin peşine gitmem zaten.
Soran+1 yıl@onlyteenage az once tv de baktigi kizlar icin mi boşasin dedin simdi de sapik biri diyorsun olmuyor ama böyle
- +1 yıl
Tatlım şöyle düşün bende bakıyorum tvde kaslı adamlara bu sapıklık değil ki. İkinci kez dönüp özellikle ona bakarsa bu sapıklıktır.
- +1 yıl
Doğru demişsin kral
- +1 yıl
Tv de bakıyor ha.. adam Tv izliyor 🤓
Soran+1 yılCanim normal izlemiyor işte anlamıyor musunuz siz ya o kadar mal miyim ben normal birşeye kiskanclik edeceğim adam iç geçirerek bakiyor işte öylesine değil değil @Matmazel58 @GÜLCEASLAN @onlyteenage ya bide hemcinsimsiniz hepiniz sizin bana destek veriyor olmaniz lazim adamla seks yaparken bile muzik açtigimizi zannediyorum bir bakiyorum ki ordaki kadinlari izleyerek yapiyor benimle ve son zamanlarda böyle oldu
- +1 yıl
Başta böyle anlatmadın ki? Tv izlerken kızları güzel buluyor ve dile getiriyor demiştin. Bende olabilir bizde aynı şekildeyiz dedim. Ama bu başka bambaşka bir durum. Madem bu durumın farkına vardın sonra ki ilişkilerde müziği filmi açmasına izin verdin mi? Ya da bunu fark ettiğini ona dile getirdin mi?
- +1 yıl
Baştan böyle mi anlattında?
Yani bende evliyim adam dizi izlerken baktı diye yorumladım ben. Yani bu durum bambaşka bişi bambaşka bi boyut, peki farkına vardıktan sorna bunu bu şekilde yapmış olmasının acıklamasını nasıl yaptı çok merak ettim
Soran+1 yılO siralar hamileydim bir daha müzik falan asla açtirmadim. Şimdilerde de işte film falan izleyince fark ediyorum daha da farkli birine dönüşüyor orada güzel kizlar olunca ya aslinda eşimi gorseniz çok beyefendi ya ne kadar kibar sakin bir insan dersiniz ben de hiç konduramiyordum ki hala konduramiyorum ama demek ki insanoğlu böyleymiş artik onun yüzünden film de izlemiyorum hep ülkeleri veya belgeselleri açip izliyorum ama zaten son noktadayim birakip gidicem onu ailem de yanımda degil ne yapacağım diye planlamalarimi yapıyorum işte Allah kimseye böyle bir şey yaşatmasin tv deki kizlara bakacak kadar da aciz duruma getirmesin
Soran+1 yıl@Matmazel58 açiklamasi da işte kendimi düzene sokucam çekidüzen vericem falan dedi yani onayladi bide
İlk başta Allahin ustune yemin et dedim geveledi edemedi sonra da düzelcem falan filan dedi- +1 yıl
Bak benim abim ve yengem ev işleri üzerine sürekli tartışıyorlardı. Yemgem ev hanımı ama ikinci çocuğu oldu ayrıca abim evde fazla pasif. Yengem ne zaman bize gelse veya baba evine gitse ona düzeleceğine dair söz veriyor ama yengem eve döndüğünde aynı tas aynı hamam. Çünkü gerçekten gözü korkmuyor. Yengem ona gerçek terk etme korkusunu hiç yaşatmadı. Sadece bir kere bunu damarlarına kadar hissetse yeter. Sakın aileler duyacak, elalem duyacak diye korkuya kapılma senin hatan yok. Benim yengemin en büyük hayası oydu mesela konu büyümesin aileler işitmesin dedikçe abim zıvanadan çıkıyor. İyice sorumsuz kendi sorumluluklarından kaçan birine dönüşüyordu. Yerinde olsam kesinlikle alttan almam!
Soran+1 yılKimse arkanda olmayinca öyle oluyor hele çocukluysa daha zor benim annem babam asla beni kabul etmez şu an gitsem de sokakta kalirim gidecek yerim yok bir yer ayarlayinca gidicem zaten bana dua et lütfen
- +1 yıl
Madem sahipsiz olduğunu düşünüyorsun bunu kendin için bir avantaja çevirebilirsin. Mesela başakları ailelerinden korkup baba evine gitmeye bile çekinirler. Sen kendine bir ev tutup onun yerine herkese ne kadar ciddi olduğunu kanıtlayanilirsin. Korkma sadece cesaretli ve istikrarlı ol. Bugün gidip yarın dönersen hemen kolay lokma dışında bir şey olmazsın. İnşallah her şey gönlünce olur. Dört dörtlük mutlu huzurlu bir yuvan olur.❤️❤️❤️
Soran+1 yılCanimsin benim çok teşekkür ederim ben hep tek başima ayakta durdum kimsem olmadi bu gune kadar zaten bu gunden sonra da olacağını hic zannetmiyorum en yakin zamanda yapıcam o dediklerini kendimi sağlama alayim da sonra aticam tekmeyi iyi ki varsin iyi geceler 💖
- +1 yıl
Sanada iyi geceler canım benim. Beni bildir son durumdan❤️❤️
Soran+1 yılTamam inşallah 🙏
- +1 yıl
Tv de kadınlara bakıyor vs dıye mi evden gtmeyi düşünüyorsun yoksa başka problemler de mi var
Soran+1 yılHepsini okursaniz sevinirim iyi geceler
- +1 yıl
Sana ilgisi yaklaşımı konuşması davranışı vesayre vesayre eskısı gibiyse eksilme degısme yoksa kestirip atma çocuk var zor süreçler bunlar ama sankı sende de bı ona karşı önceden bı soğukluk var gbı
Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kadınları irrite eden erkeğin bakışlarından çok, karşıdaki kadının o bakışlar karşısında elde ettiği üstünlük duygusudur. Kadının doğadaki silahı güzelliği. Güzelliğinin kıyaslanıp mağlup edilmesine dönük her hareket bilinçdışı mekanizmayı harekete geçirerek kıskançlık tepkileri vermesine neden olabilir. Bir erkeği ise, başka erkeklerin yakışıklılığıyla irrite edemezsiniz. ama yanındaki kadın, başka bir adamın kendininkinden daha iyi arabasına baktığında da adam irrite oluyor gözlemlediğim ve yaşadığım kadarıyla. Çünkü erkeğin silahı güç. Günümüzde de gücün tezahürü para. Eşi; zeki, iyi kazanan, varlıklı, kendisinden yüksek statüde olan biri ile en ufak temas kurduğunda adam aynı tepkileri verir aşağı yukarı. İki cinsi aynı örneklerle kıyaslamak doğru olmaz yani. Ve işin adap boyutu elbette. Benim yapımdaki kadınlar biliyor, kendilerine bakan adam kendi yanlarında olsa başkasına bakacaklar aynı şekil ama daha genç olanlar biraz daha gurur duyuyor bu işlerden. Ya da aksi durumlarda kavga çıkarmaya meyilli oluyorlar, insanoğlu döner bakar dikkat çekene. Çok siniriniz bozulursa siz de hoş bir adamın arabasını övüp tepkilerini seyredin, bu onun empati yapmaya mecbur bırakacaktır.
107 Yorumla
Soran+1 yılO kadar güzel yazmışsınız ki bunu deneyeceğim kesinlikle 👍
Soran+1 yılBen mi
- +1 yıl
Busegmss
- +1 yıl
Dayı senin yazmana gerek yok busemss yazması için yazdım
- +1 yıl
Genel olarak güzel yazı ama bence kıskandırmayı denemeyin. Ya da eşinizin sakinleşebileceğinden, bu konuyu uzatmayacağından, gönlünü alabileceğinizden, bu hareketin aranızdaki güven duygusuna zarar vermeyeceğinden eminseniz yapın.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
83
Cevap
110Cevap
Tabii ki iyi bir şey yapmamış eşiniz fakat ben erkeklere verdiğimiz değeri pek belli etmeme taraftarıyım. Çoğu insan yapma denilen şeyi inadına yapmaya devam eder, kimse kimseden üstün ya da güzel değildir herkesin kendine has bir güzelliği vardır. Bakıyorlar yapacak bir şey yok ama biz kendi güzelliklerimizin farkına varmazsak karşımızdaki de bizi çirkin görmeye başlar onları sıkıştırıp daha çok dışarıya yönelmesini sağlamaktansa kendimize güvenmemiz gerekir. Birde normalize etmek için söylemiyorum ama asla yapmam bakmam diyen insanlardan korkalım çünkü asıl onlar her haltı yiyen insanlardır, bende güzel bir kız görünce kız cok güzelmiş valla diyebiliyorum nasıl bir çiçeğe, bir ağaca veya doğa manzarasına böyle tepkiler veriyorsak insanlar için de geçerli. Aşırı rahatsız edici tepkiler veriyorsa zaten evli kalmanızı tavsiye etmem çünkü bu değiştirilebilecek ya da önüne geçilecek bir huy değil. Son bir şey demek istiyorum sende ona seni nasıl hissettirdiğini gösterebilmen için bence onun yaptıklarını yap kadına mı bakıyor sende bir erkeğe bak ve bakalım kendini nasıl hissedecek
30 Yorumla
+1 yılAynı anda tüm dünya kadınlara benzeyebilir misin? Kaç farklı değişim yaşayabilirsin? Eşin başka kadınlara bakıyorsa bu onun aç gözlü karakterindendir. Sen eşin sürekli yılan gibi deri değiştiriyor diye mi sadıksın ona? Yoo koca aynı koca. Şu erkeklerin bu kadar kulu kölesi olmayın.
202 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum.
Hayatim neden yemin etsin istiyorsun ya da söyle neden saç rengimi değiştireyim senin için diyorsun sen çaresiz değilsin kadınsın eminim hos bir kadınsın kendine güven kendini sev saçının rengini kendin için değiştir ve kocanla ilgilen ama senin için şöyle yaparim böyle yaparım deme dişi bir kadın olarak ilgilen erkeğinle bakımında yap kendin için. Bakma konusuna gelince güzel bir kadın görünce yakışıklı bir erkek görünce bizde bakıyoruz bu illa gözümüz disarda demek değil bu yüzden üstüne gitme adamin sen sadece dişiliğini ön planda tutmaya özen göster.
20 Yorumla
+1 yılYorumlara bak ya komedi , yok cinsellikte yetemiyor musun yok güzelleş etkile aşık et hahahha bu ülkenin zihniyeti 300 yıl geçse de düzelmez
Sen de garipsin niye saç rengini değiştirmeyi falan teklif ediyorsun gideni böyle tutacağını mı düşünüyorsun bunlar erkeklerin bahanesi aldatacak olanı Adriana olsan da tutamazsın zaten Adriana da aldatılmıştı : D
131 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok doğru soyluyorsun işte evli oldugum için ne biliyim boyle sacma sapan kendime daha da çeki duzen vereyim diye düşündüm ama begenen her turlu begenir dimi onu elimde tutmak için yapmamaliyim
- Aile & Toplum konusunda 626 cevap paylaştı.
+1 yılEşinizin başka kadınlara bakması ilişkinizde farklı duyguları tetikleyebilir. Bu durumu anlamak için açık ve dürüst bir iletişim kurmanız önemlidir. İlk adım olarak, endişelerinizi ve hissettiklerinizi eşinizle paylaşmalısınız. Onun bakışlarının nedenini sormak ve hissettiklerini anlamak için bir diyalog başlatmak ilişkinizi daha iyi anlamanıza yardımcı olabilir. İletişimde açık olmak ve anlayışlı bir şekilde dinlemek, sorunları çözmenizde yardımcı olabilir. Unutmayın ki ilişkilerde karşılıklı anlayış ve iletişim önemlidir.
06 Yorumla
Soran+1 yılEşim put gibidir konuşamiyorsun bile
- +1 yıl
Evlilik tüm servetinizle oynadığınız bir kumar gibidir ve kazanırsınız ya kaybedersiniz inanın sizin bu durumunuza çok üzüldüm
Soran+1 yılArtik bende herşeyden sıkıldım şu an biriyle konuşmaya başladim inceldiği yerden kopsun kendimi sadece ona beğendirmek için doğmadım ben gitsin o baktiklarina o zaman bende kendi yolumda giderim
- +1 yıl
Çok geç olmadan hayatına yön vermeye çaban ve takdir edilebilir umarım her şey gönlünce olur güzel kalpli insan
- +1 yıl
Konuşulmayan kişi bitmis bir ilişki aslında..
- +1 yıl
Evet
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvli erkeklerde de şu sorun var: açık giyinen kızları beğenirler ama evde bile eşlerinin açık giymesinden haz etmezler. Makyajlı kadınlara ne güzel derler ama eşleri makyaj yapmak isteyince boş işler derler. Kılsız, tüysüz kadınları görünce dipleri düşer ama eşlerinin epilasyona gitmesini bile kabul etmezler. Sürekli kendileriyle çelişir haldeler. Evli erkekleri anlamak o kadar zor ki. Neyi beğeniyorsan, neyin eşinde olmasını istiyorsan açık açık söyle arkadaş. Gözün dışarıya kayacağına ben senin için değişmeye de hazırım.
30 Yorumla Şu şekilde rahatsızlığını dile getir soğuk davran bence boşanma sebebi abartmıyorum biz de anlaştık karşı cinsle sohbet etmek ikimizi de yıpratıyor karşı cinsten arkadaşlarımız yok sohbet etmiyoruz kimseyle ayak üstü falan herkes kendi doğrularından sorumludur yazmışlar ya işte erkekler boyle şöyle sende bak vs asla ciddiye alma o avanakları ilişkini kurtarmak istiyorsan iletişimden başka çare yok başta boşanma sebebi dedim ya sen bunları anlattıktan sonra devam ederse boşanma sebebi belki kendi içinde normal olarak görüyor olabilir baksana şu an zaten herşeyin normalleştirildiği bir dönemdeyiz çıplaklık sokakta sevişme bunlar yeni nesile normal gelicek
21 Yorumla
+1 yılBence abartmayın herkes bakıyor göze yasak koyulmaz bu sizi bırakıp gideceği anlamına gelmiyor biz tatile falan gittiğimizde Ruslara falan bak ya şu kadına ne kadar güzel diyorum beraber bakıyoruz 😅 evlilik bi süreden sonra güven saygı arkadaşlık üzerine oluyor özgüveninizi böyle saçma şeylerle incitmeyin siz çok güzel kadınsınız ve eşinizle aranızdaki manevi bağı güçlü tutun yollar geçtikçe bu konu size çok saçma gelecek önemli olan birbirinizi iyi günde kötü günde sevmek saymak kendinizi gaza getirmeyin altında farklı şeyler aramayın dünya güzellik standartları değişti artık herkes çok güzel ve herkesten daha güzeli daima vardır. Sizi eşsiz kılan kalbiniz ruhunuz tatlı diliniz olsun cilveniz olsun zaten o adam hiçbir yere gitmez.
13 Yorumla
Soran+1 yılYok valla gitsin ben katlanamam böyle şeylere prensiplerim uyumuyor ayrilicam zaten en kısa zamanda
- +1 yıl
Umarım sizin için en doğru kararı vermiş olursunuz çünkü dışarda da beyefendiler sizi sadakatle beklemiyor hepsi aynı ve hepsi bakacak teraziye koyun artı fazlaysa bazı şeyleri umursamayın boşanmak çok kolay zor olan bu zamanda evliliği yürütmek
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim güzel yorumlariniz için ama ben bunu yediremiyorum yapsa bile ben yokken yapsın kendi gözlerimle görmeye dayanamıyorum
+1 yılEğer ilişkiniz yolundaysa yani sana ilgisini eksiltmiyorsa davranışlarında değişiklik yoksa o zmn bu takılacak bi şy değil , ama bi takım değişiklikler hissediyorsan konunun üstüne git ama bunu ona sorarak cevap alamazsn başka çözüm bulman gerekir
10 Yorumla
+1 yılDeğişiklik yapmayı sorma direk yap nasıl seviyorsa ve sen önce farketmemissindir belki her erkek bakar bu kacinilmaz maalesef bunu elgelleyemiyosun üstüne düşersen daha çok yapar sen onu etkilemeye bak sadece ara ara değişiklik yap sadece bakmakla kalıyorsa çok sorun etme bence
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBence çok fazla abartıyorsun. Yani ne var bunda alt tarafı film. Film ne için var izlenmek için var gereksiz olay çıkarmaya bence hiç gerek yok diye düşünüyorum ben. Yani ne var bunda sanki. Bu şekilde yapmaya devam edersen bence adam senden soğur. Onu kendinden bu şekilde hareketler falan yaparsan soğutursun.
13 Yorumla
+1 yılHer erkek istisnasız başka beğendiği kadına bakar. Bunun ne gibi bir sakıncası olabilir ki. Bakmakta ne var?, Kadınlar da başka beğendikleri erkeklere bakabilir. Bu kısa süreli bir durumdur. Böyle avucunuzda sıktığınız sürece erkeğinizi kayıp edersiniz. Hiç oralı olmayacaksınız.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYa izlese bi suç izlemese bi suç ulan siz yakışıklı erkeklere gözünüz kayıyor ya bakıyorsunuz bişey izlerken televizyonda mı izlemicek yağ gibi üste çıkmayın eşin saf anlaşılan bilmiyor bişey asıl kadınlar bakıyor onlarında gözü göz değil seninde bakmadığın ne malum insanoğlu çiğ süt emmiş
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Önceden senin bu konulara takılacağını düşünüp extra dikkat edeceğini düşünmüş olabilir. Senin takılmadığını anlayınca SALMIŞ olabilir kendisini. Yukarıda yazdığın gibi düzgün biriyse. Çok üzerinde durma. Ama gözleme devam et. Bunları yazmak bana bile tuhaf geliyor. Ancak insanlar o kadar çok değişti ki :D Aylar sonra bile patlayabilir bazı şeyler.
Umarım problemsiz atlatırsınız.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkeğin cinsel görevi genetiğini ulaşabildiği tüm kadınlara yayamaktır. Bundan haberiniz yoksa şimdi bilgilendirildiniz. 1 kadına ait olabiliriz. Fakat hormonel sistemimiz aynı anda tüm kadınlarla ilişkiye girmek üzerine yaratılmış. gayet normal tepkiler.
17 Yorumla
Soran+1 yılO zaman bizde her önümüze gelen adamla yatalim bize orspu dersiniz ama
Cevap sahibi+1 yılBak. Hormonnn diyorum ya hormon!!! sizden 10-15 kat daha fazla testoısteronumuz var. Bu testosteronu bir kadına da enjekte etsen aynı tepkileri vermese de oldukça benzer tepkilker verirdi. Sen şu an bir köpek balığını "acımasızlıkla " suçlamaktasın ama hayvancağızın doğası bu. Hormonel sistemleri ve organları bu şekilde gelişmiş iç güdüleri buna göre oluşmuş bir canlıyı bu şekilde eleştiremezsiniz.
Sizler ve bizler aynı şeyler değiliz. Aynı hormonlara aynı organlara sahip değiliz. Bir kadınla bir erkeği aynı birey olarak göremezsiniz.
Cevap sahibi+1 yılSiz ne anlarsınız ulan sizin bildiğiniz tek şey gurup sekstir. Biyolojiymiş doğyamış puööhhh sizin anlıyıcağınız şeyler değil.
- +1 yıl
Arkadasim sanirim kitsin Şu an insan kitligi yok her kadini hamile birakip cogalmak zorunda degilsin, bu bahaneye siginarak bugun bakmayi normallestirip yarin yataga atmayi normallestirirsiniz. Hala biyoloji zart zurt diyon
Cevap sahibi+1 yılprazervatifin icadını anlamıyıcak kadar cahil olduğundan cevap bile vermeme gerek yok. Allahın cahil karısı.
- +1 yıl
Daha Prezervatifi dogru yazamiyon ne ise yaradigi hakkinda konusiyon. Ben soyleyeyim cinsel yolla bulasan hastaliklardan ve senin gibi oclarin dunyaya gelmesini onlemek amaciyla cikarilmis urun. Hadi canım daha yazma
Gizli Üye(25-29)+1 yılEmin ol bu işler böyle basliyor önce tv de bakiyor sonra yolda bakiyor sonra arkasina dönüp tekrar bakiyor sonra ufak konusmaya basliyor sonra netden biriyle mesajlasiyor sonra bulusmus sonra bi baktin yatakta..
Evet ayn böyle oluyor bu bahsettigim yalan degil gercek, cogu böyle ona göre dikkat et
12 Yorumla
Soran+1 yılİnan artik zerre umrumda degil o dışarı baksin onun arkadaşlari da karisina bakıyor bende onlara sallarim gtümü kendi kaybeder ne yapiyim
Cevap sahibi+1 yılBoşan gitsin
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Öncelikle kimse için değişme. Bu eşiniz de olsa anneniz babanız da olsa böyle olmalı. Bir şeyleri kendi icinden geldiyse yap. Diğer türlü insanlar bakarlar ki ben ne dersem ne istersem yapıyor iş , üzerinizde hakimiyet kurmaya karar gider.
30 YorumlaYeri geliyor kadın olmama rağmen bende bakıyorum dikkat çekici oluyor bazıları sapıklıktan değil yani. Eşimde de ufaktan fark ediyorum göz ucuyla yolda geçen kısa şortlu veya güzel veya göbeğinde açık kızlara bakıyor bişey demiyorum ama fark ediyorum. Seni anlıyorum insan kendini yetersiz görüyor öyle olunca da ama şunu anladım ki dikkat çektikleri için bakıyorlar. Önemli olan sana çaktırmadan bakması ay darlandim bakarlarsa baksınlar ya bende yakışıklı erkeklere göz ucuyla bakıyorm ahaha
21 Yorumla
+1 yılErkekler belli bi süre sonra değişiyor başta kendilerini mükemmel biri gibi gösteriyorlar aonra gerçek yüzleri ortaya çıkıyor bu benim tanıdığım kişi değil diyorsun o hallerini görünce.
21 Yorumla
Soran+1 yılO kadar doğru anlatmişsin ki gercekten her gün bunu söylüyorum
kilo falan mı aldın kaç yıllık evlisiniz? belliki adamda bir fiziksel beğeni sorunu var. dişi ol fiziğine dikkat et ve onu çok tok tut öyleki dışarı çıktığında atacak mermisi kalmayacak kadar...
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAma anladığım ve yorumlarda okuduğum kadarıyla, sanki sende bir açığını bulmak istiyorsun, yolunda gitmeyen olaylar var, bu seni rahatsız ediyor, içine atıp biriktikçe böyle biraz da gözüne batacak sebebler arıyorsun..
Kendine bile itiraf etmiyorsun bazı aksaklıkları..
Benim analizlerim bu yönde..😊00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDert etme herkes oyle. Oyle olmayan biri yok. Sen sorun etme sadece senin yanindayken baskalariyla kesisip seni kücuk duruma düsürmeye dikkat etmeli. Ben esim yanimdayken sadece cirkin kizlara bakarim mutlu olsunlar diye. Esim cok guzel cunku. ben onlara bakinca "bu kadar guzel esi var bana bakiyor demekki ben de iyiyim" diye dusunurler. Ama. guzel kizlara yaprsam hos olmaz😀
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBugün benimkide şortlu bir kız gördü baya baktı arkasından bende hayırdır gözün kaldı dedim bu erkeklerin doğasında var napayım diyor 10 yıllık evli adamda bakar 1 yıllık evli adamda kaldı ki biz daha yebi sevgiliyiz diye savunma yaptı bir şey diyemedim
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen mini giydiğim zaman dizden çok yukarı olmayacak yok otururken düzgün otur eteğini düzelt demeyi biliyor
Aile & Toplum konusunda 778 cevap paylaştı. Saç rengini neden değiştiriyorsun? Bu nasıl bir soru. Seni sen olduğun için sevecek beğenecek. Şunlara şöyle diyip bir yerlerini kaldırmayın. Ayrıca gözü dışarda. Şu erkeklerin ağzına bu kadar bakmayın. Sonunda hep üzülen sizler olacaksınız.
10 Yorumla
+1 yılBence bir farklılık ekstra bi bakımlı görmek istiyor gibi geldi bana. Ama tabi bunu istemesi için kendisine de dikakt etmesi lazım. Kendisini aşırı salıp eşinden mükemmel vücut bekleyen adamlara sinir oluyorum
20 Yorumla
+1 yılAçıkcası ben eşimi sinir etmek için yapıyorum ne kadar doğru bilemem ama benim hoşuma gidiyor kızması trip atması ama tabi zamanla ters tepti ve içinden çıkılmaz bir hâl aldı artık kime baksam kızıyor laf ediyor doğal olarak
Ona inandırıcı gelmese de hiç birine o gözle bakmadım genelde dalga geçmek amaçlı olsa da durum bu16 Yorumla
Soran+1 yılYok benim eşim öyle şakaci bir insan da degil hep çok ciddi ben hayatimda ilk kez bir erkege bu kadar guvenmistim o beni hayal kirikligina uğrattı dun gece sevişirken neden baktin başka kadinlara dedim artik kendime çekidüzen vereceğim söz dedi kendi açik açik soyledi yani benimde ne sevgi ne saygi ne guven hicbirsey kalmadi ona karşı
- +1 yıl
Bunu demesi bile seni sevdiğini gösteriyor bence ben mesela sen karışma bakarım diyorum
- +1 yıl
Ama tabiki eşimi çok seviyorum diğerleri için onu kaybedemem
Soran+1 yılGerçekten beni sevdiğini mi gosteriyor
- +1 yıl
Kendi görüşüm bu yönde eğer sevmiyor olsa neden kendime çeki düzen vereceğim desin ki evet cidden o gözle bakmış olabilir diğer kızlara fakat pişman da olmuş olabilir
- +1 yıl
Ama şimdi sevişirken demişsiniz bu yüzden işini halletmek için alttan almış da olabilir
- Aile & Toplum konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılErkek adam sonuçta gözü kaymıştır bakabilir valla bazen ben bile bakıyorum kadınlara ne giymiş ne yapmış diye
310 Yorumla
Soran+1 yılBir de hemcinsim olacaksiniz yazık desteklemek yerine bakmalari normal diyorsunuz
- +1 yıl
Ee çünkü normal asıl sana yazık
Soran+1 yılTamam ay lav milf sorcam
Soran+1 yıl24 lük peki
Soran+1 yılMehmet doğru söylüyor niye batti
Soran+1 yılBenim için kavga etmeyin 😂😂
- +1 yıl
iyi akşamlar
+1 yılBakmayan var mı Alalh aşkına, takvalı erkek bakmaz sadece birde bakılmayacak gibi degilki öyle bir giyiniyorlarki akıl almıyor her şey ortada çıplak. hali çirkin olan kadın öyle. bir giyiniyorki seks makinesi gibi oluyor
00 Yorumla
+1 yılEşine yetmiyorsun öncelikle bunu bilmeni isterim eğer bir erkek kadınını cok seviyorsa asla dışarı bakmaz demekki seni yeterince sevmiyor. Yani sizi tanımıyorum belki bakımsızsınızdır ya da başka şeyler... ama yine de erkeğin bu durumda sizden şikayetçi olup sizin eksikliklerinizi söylemesi gerekirdi. Onu da yapmadiğina göre sizi aklından çıkarmış olabilir ya da sadece sapık olabilir bilmiyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılİnan ben çok kuduruk biriyimdir ama tabi sadece kocama bende buna şaşiriyorum o benden daha pasif kaliyor aslinda cinsel anlamda ama başkalarina da bakiyor anlamıyorum
- +1 yıl
Kudurukluk çözüm mü bilmiyorum ki bence değil ama gercekten sevenin gözü dısarida olmaz bence
Merhaba, reel ortamda birileriyle ilgilenmeyen biri, 5vde gördüğü güzel kadınlara baktı diye kıskançlık yapmak pel doğru değil bana göre, tabiki rahatsızlık duyarsın ama bundan dolayı sitem etmek biraz problem
00 YorumlaAslında bu siz yokken de yaptığı bir şey olabilir. Ayrıca tasvip etmiyorum ama evli insanların gemeli monotonlaşmadam şikayet eder. Belki bundan dolayı olabilir. Yani bu biraz inançsal bir durumda.
02 Yorumla
Soran+1 yılBugun zaten tekrar sordum baktim ama o şekilde degil falan dedi
+1 yılEvli erkekler bekarlardan daha çok tehlikeli onlara dikkat etmeniz lazım evlenen kuduruyor sebep ne anlamıyorum 😃😃
12 Yorumla
Soran+1 yılValla bende anlamıyorum ya gerçekten evli olan aziyor pzevnkler
- +1 yıl
Valla ben çevremden biliyorum 🙂🙂
+1 yılYa bütün erkekler mi aynı olur çok gıcık bir hareket
11 Yorumla- +1 yıl
Bişey olmaz
+1 yılBaska kadınlara bakiyor gayet açık aslında...
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 625 cevap paylaştı.
+1 yılBazen olabiliyor bu durum inşaaAlah bı daha olmaz ben bile herkese bakıyorum da normal
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bakmanın ötesine geçiyorsa sıkıntı ama bakar bizde hoş adam görünce gözümüz kayıyor illaki. Saçinda, imajinda değişiklik yapabilirsin ama kendin için yap bunu erkek için değil..
10 Yorumla
+1 yılBir değişiklik yaparak ona sürpriz yapabilirsin belki şu anki görüntün ona sıkıcı gelmeye başlamıştır. İlişkinizi biraz heyecanlandıracak şeyler yapmayı dene
11 Yorumla- +1 yıl
Bunda samimi misin?
Sen de başka erkeklere bak.🙄🙄 Bizde göz yok sanki Allah Allah!😂 Güzel bize de güzel.😂Çifte standart bitsin lütfen.
24 Yorumla- +1 yıl
Ya her baktigiyla sevisu bu adam böyle evliik gitmez biz bile esimle bazen bbakip ne guzl kızmış diyoruz beraber lütfen u konuda baskı yapma erkeğini kaybedersin
- +1 yıl
Ya tamamda sadece bakmakl bişi degismezki hız erkekler böyleyiz bakaabiliriz
Aile & Toplum konusunda 464 cevap paylaştı. Bi baktı diye bi şey olacak değil darlayıp aranı açma eşinle ama bi yakın takibe al bakalım neymiş ne değilmiş somut kanıtlar bulunca koy tepkini
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 975 cevap paylaştı.
+1 yılBen kıskanç biriyim yalan söyleyemem. Böyle bir anda herhalde bayılır kalırdım ve bir daha ben varken başkasına bakmayı denemezdi. E hastane falan gereksiz yük olacak istemezler uğraşmayı. 😇
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 16,4b cevap paylaştı. Adam aç, aç...
Erkeğin doğasını anlamadan, onu feminist kafalarında istedikleri bir kalıba sokmaya çalışan kadınlar asla mutlu olamazlar.
00 Yorumla
+1 yılbu biz erkeklerin doğasında var yaratılışımız öyle, ama bakıyor diye yanındakini sevmiyor, baktığı kızı arzuladı anlamına gelmez
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden bakarsiniz ki ama yani ne anliyorsunuz biz neden bakmiyoruz ya çok saçma geliyor çok kendisi bjle bu gece bana dedi evet doğru kendime çekidüzen vereceğim söz falan dedi yani bakiyormuş bu çok mide bulandırıcı değil mi
- +1 yıl
kadınlarda sokağa çıkmadan giyiniyorlar ve süsleniyorlar, bazen abartıyorlar. erkeklerde bakıyor ya da gözü kayıyor. inan kadınlarda bakıyor.. bunları değiştiremezsin. bu sadece senin kocanla alakalı bir durum değil. bakmayan erkek yok gencide yaslısıda
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence bu konu için gerekirse kavga et bağır çağır çünkü bu sakinlik erkeğe yol gösterdim demek oluyor
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılAdam artık senden umudunu kesmiş gözü başkasını arar olmuş bence ilk önce bu sorunun kaynağını kendine sormalısınız
14 Yorumla- +1 yıl
Artık bilmiyorum ama bu sorunun kaynağını eşi ile konuşmasını gerektiğini düşünüyorum
- +1 yıl
Ne alaka ya ne bakımlı kadınlar aldatıldı sorun kadında mı sizce
- +1 yıl
@Firewolfgirl konunun bakımlı bakımsız olmasıyla ne alakası var adam demekki eşinden soguyacak bir şeyi olmuş ya da başka bir sebep bilemeyiz
+1 yılBir erkek isterse dünyanın en güzel kadınıyla birlikte olsun yine de başka kadınlara yiyecek gibi bakar bunların huyu bu
10 Yorumla
+1 yılAbartma bence benim esımın yaptıklarını yapsan cıldırırsın demekkı yoldan yanımızdan gecene bile bakıyor donup bakıyor yanımda bide
13 Yorumla- +1 yıl
Alıştın ona değil mi? Senin yanında bile böyleyse kim bilir sen olmadığın zaman neler neler yapıyordur
- +1 yıl
@UfkunÖtesi bılmıyorum alısmak mı caresızlık mı
- +1 yıl
Vay namıssız adam
Yemin et deyince susması yeterince açıklayıcı değil mi? Ya aldatıyor ya da arayış içinde. Net.
11 Yorumla
Soran+1 yılO kadar haklisin ki
+1 yılSen söyleme ona süprizler yap, kendine bak yine seni seviyordur ama gözü de kaymasın işini sağlama al
10 YorumlaBöyle tipler, saman altından su yürütmez.
Samanı toptan yürütür genelde.22 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 810 cevap paylaştı.
+1 yılYani göz bu bakmasında ne sakınca var anlam veremedim. İşte dişarda yolda binlerce insan var
02 Yorumla
Soran+1 yılYoldan geçen amcalara bakmasindan bahsetmiyorum. Umarim seninde eşin-sevgilin senin yanındayken çiplak bacaklara bakar da zoruna gider o gün aklina bu post gelsin teşekkür ederim herşeyi bu kadar normalleştirdiğiniz için 🙏
- +1 yıl
Normalleştirmedim ama Tv izliyor diyorsun. Ayrıca Tv izlerken neyin cıkacağını ne bilsin Adam. Sen bana de ki yolda yürürken dik dik bakıyor dönüp bi daha bakıyor KadınlarA, ozaman yorumum gayette farklı olurdu.
Aile & Toplum konusunda 457 cevap paylaştı. Ben olsam kıyameti koparırdım ben de başka erkeklere bakardım baksın bakalım nasıl oluyormuş dinsizin hakkından imansız gelirmiş
00 Yorumla
+1 yılHer gün bal yenmez diyor genelde erkekler Adriana Lima bile aldatılıyor istediğin kadar bakımlı ve güzel ol heyecan hissetmek istiyorlar
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılDaha arzulu olmalısın daha fazla ilişkiye girmeliein 👍
02 Yorumla
Soran+1 yılBen ondan daha arzuluyum bundan emin olabilirsin
- +1 yıl
Hangi pozisyonları seviyorsun
- Aile & Toplum konusunda 594 cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle imla kurallarına uyduğun, arada nokta virgül koyduğun için teşekkür ederim 🤣. Bakım mı yapmamaya başladın niye gözü dışarı kaydı.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDeğişim yap sen kendinde ne bilim saçını değiştir farklı gecelikler al kocan sonuçta evliliğinize renk kat evlilikler sıradan olunca erkek farklı tarafa yöneliyor seninkinde de öyle olmuş mutluluklar
00 Yorumla
+1 yılSen de suslen falan disarda beraberken hos buldugun erkeklere bak. Bakalim napcak o zaman
02 Yorumla
Soran+1 yılKendi arkadaşı bile bana yazdi kendi bunu yapıyorsa baskalari da karisina bakar
- +1 yıl
Aman cok da umrumdaydiniz be sizin vasat iliskinizden millete ne
Aile & Toplum konusunda 379 cevap paylaştı. Anlık bakmak sorun teşkil etmez ancak devamlı yapıyorsa aynı kişi üzerinde sıkıntı var demektir.
00 Yorumla
+1 yılİstiyorsan demeyeceksin kendin kendinde değişim yaapcaksin bakım yapacaksın çamaşır elbise v. s farklı modell r giyeceksin
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 7,8b cevap paylaştı. Kadınlara bakmaya başladıktan sonra cinsel hayatında sana tutumu değişti mi
06 Yorumla
Soran+1 yılYo tek tük yapmadığımız oluyor hatta surekli ilac kullanıyor uzamasın için beni bitiriyorsun sen diyor sevmeyen adam yapar mi bunlari
- +1 yıl
Yani seni seviyor bakması sevmediği için değil onlara bakıp da sana karşı daha istekli olabiliyordu belki... cokmu istekli birisin sen kocana göre?
Soran+1 yılEvet ben kendim de aşırı istekli biriyim bu huyumu pek sevmiyorum ama oyleyim kötü bir şey mi sence bu
- +1 yıl
Aşırı istek oranı tartışılır mesala aşırı dediğin şeye göre değişir ama istekli kadın cidden bir erkeğin bu dünyadaki cenneti bence
Soran+1 yılYani bir gece yapmayinca mutsuz oluyorum neden bilmiyorum aslinda hani yapmasak da olur ama öbür günüm hep mutsuz geçiyor her kadin böyle mi bilmiyorum
- +1 yıl
Birbirinizin vücudunu istiyorsunuz ondan bide yapılan seksin kalitesi de önemli oldu bittiue gelmemeli aslında
Gece mesaisi başladı artık yine evli sorular moda oldu geceleri 😎
09 Yorumla
Soran+1 yılSen sor o zaman bekar bey
Soran+1 yılBöyle bi sorunun yalan olma ihtimali olabilir mi
Soran+1 yılYok ya kimseye anlatamiyorum bende buraya yaziyorum hep derdimi
Soran+1 yılKısmen.. kime anlatayim ki peki anneme mi kardeşime mi?
- Devamını Gör (133)
Devamını Gör(178)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Eşimin başka kadınlara baktığını fark ettim, ne anlam çıkarmalıyım bundan?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler