Sevgilimle ayrıyken eski sevgilimle buluştum bana saldırdı çok pişmanım ne yapmalıyım?

Sevgilimi seviyorum sevgilimle halamın boş evinde seviştik eski sevgilimde sürekli bana yazıyordu barışalım gel bi konuşalım gel bi konuşalım sevgilim var dedim her yerden engelledim istemediğimi söyledim ağır konuştum. Başka numaralardan aradı onuda engelledim. Sevgilimle konuşmayı kestik ayrıldık bi nedenden dolayı bitti. Birkaç gün sonra eski sevgilim tekrardan ulaştı alayım seni konuşalım dedi boşluktaydım ve sinirliydim o yüzden tamam dedim fakat saat geç oldu bide sevmediğim için erteledim yarın dedim. Sonra halamın boş evi aklıma geldi orada konuşalım dedim geldi baktım konuşmaya hiç niyeti yok aptal saptal sırnaşmaya gelmiş iteledim hiç taviz vermedim kavga ettik birden boynuma yapıştı boynumu emdi yapma yapma diye bağırdım itelemeye çalışıyorum olmuyor küçücük bir şeyim gücüm yetmedi sonra sweatshirt giymiştim kaldırdı göğüslerimi açtı emdi bir iki saniye emdi bıraktı bağırdım yapma diye yalvardım dinlemedi evden kovdum defol dedim bi sinirle hışımla tuttum kolundan attım dışarı her yerden de engelledim. O da peşimi bıraktı. Sevgilim yazıyor seni özledim diye barışmak istiyor ama bu olay aklıma geldikçe içim parçalanıyor dayanamadım seviyorum barıştım ama işte bu olay oldu çok utanıyorum onunla sarıldığım seviştiğim yatakta eski sevgilim beni emdi kokladı ne yapmalıyım?
Sevgilimle ayrıyken eski sevgilimle buluştum bana saldırdı çok pişmanım ne yapmalıyım?