Sevgilimi seviyorum sevgilimle halamın boş evinde seviştik eski sevgilimde sürekli bana yazıyordu barışalım gel bi konuşalım gel bi konuşalım sevgilim var dedim her yerden engelledim istemediğimi söyledim ağır konuştum. Başka numaralardan aradı onuda engelledim. Sevgilimle konuşmayı kestik ayrıldık bi nedenden dolayı bitti. Birkaç gün sonra eski sevgilim tekrardan ulaştı alayım seni konuşalım dedi boşluktaydım ve sinirliydim o yüzden tamam dedim fakat saat geç oldu bide sevmediğim için erteledim yarın dedim. Sonra halamın boş evi aklıma geldi orada konuşalım dedim geldi baktım konuşmaya hiç niyeti yok aptal saptal sırnaşmaya gelmiş iteledim hiç taviz vermedim kavga ettik birden boynuma yapıştı boynumu emdi yapma yapma diye bağırdım itelemeye çalışıyorum olmuyor küçücük bir şeyim gücüm yetmedi sonra sweatshirt giymiştim kaldırdı göğüslerimi açtı emdi bir iki saniye emdi bıraktı bağırdım yapma diye yalvardım dinlemedi evden kovdum defol dedim bi sinirle hışımla tuttum kolundan attım dışarı her yerden de engelledim. O da peşimi bıraktı. Sevgilim yazıyor seni özledim diye barışmak istiyor ama bu olay aklıma geldikçe içim parçalanıyor dayanamadım seviyorum barıştım ama işte bu olay oldu çok utanıyorum onunla sarıldığım seviştiğim yatakta eski sevgilim beni emdi kokladı ne yapmalıyım?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
O emerken durdun çırpınamadın bile değil mi zevkten basın döndü
Ne zevki zerre zevk almadım
Sevgilim emerken gözlerim gidiyordu
Kafasını deli gibi bastırıyordum bu tecavüz etti resmen ne sevki alıcam sevgilime aşığım da işte pişmanım kahretsin
Bence bunu sır olarak at içine
Ama sevgilimin yüzüne nasıl bakıcam
Evet ama hata yapmışsın başka çaren yok
Anlatma bence sevgiline
Yok zaten anlatmam anlatamam ama
Ayrıydık çok kötüydüm sinirliydim
Nasıl eve çağırdım eski sevgilimi ya inanamıyorum
Ben de aynı hatayı yaptım üzülme
Sen naptın
Yazacaktım da gizlisin
İhanet görüyorum hocam
Çok pişmanım ama ayrıldık diye sinirliydim boşluktaydım
Çok kötüyüm
Sevgilimin yüzüne bakamam
Bencede bakma bı zahmet
Böyle olacağını cidden tahmin etmedim
Eve çocuğu o amaçla çağırmadım
Eve cagirmanin amacı olmaz ama sen bilirsin tabi
Sevgilimle barışmadım zaten bu olay yüzünden ama sürekli yazıyor yazmadan duramıyor bende çok seviyorum dayanamıyorum kopamıyorum
Seninki daha çok vicdan azabı sanki aşktan ziyade
Hikaye gibi geldi
Keşke hikaye olsa tecavüze uğradım gibi bir şey
Ama eve de ben çağırdım
Nasıl çağırdım eve ya
Nasıl bakıcam sevgilimin yüzüne
Ne yaptın ya?
Çok pişmanım eve çağırdım aptal gibi
Napıcam sevgilimin yüzüne bakamam ama çok seviyorum ayrılmakta istemiyorum
Bir hata yapmışsın pişman olmak da önemli burada eski sevgilinin tacizine uğramışsın tabi ama daha ilerisi olmadıysa bu da senin ve yeni sevgilin için iyi birşeydir heralde.
Ayrıca yeni sevgilinin eski sevgilin olduğundan haberi var mıydı?
Ya sevgilimle barışmayacaktım bu olay yüzünden hatta barışmıyorum falan dedim ama acı çekiyor ya yazmadan duramıyor çocuk
Özledim seni falan diyor zaten hastaymış bende seviyorum dayanamıyorum ama bu olayda var işte
Bilmem ki, dürüstçe anlatsan ne der acaba, vicdanen rahatlardın en azından.
Bence pat diye deme tabi. Ona de ki, bir şartla seninle barışırım ben bir hata yaptım. Söyle böyle oldu işine gelirse gibisinden.
Ama burada intikam duygusu devreye girebilir o da bir dert işte.
Oooooo sevgilim asla yediremez bir daha yüzüme bile bakmaz ve neler neler olur
Yani seni sağda solda anlatır böyle biyle diye adını çıkartır. O zaman ona yol ver, seni bu halinle kabul edebilecek birini bul başka bir yolu yok. Bu vicdan azabıyla bir ömür geçmez bir yerden patlak verir söyliyim de.