Sevgilimden ayrıldıktan sonra eski sevgilimle konusmak için görüştüm. Kendimi nasıl affetiricem?

arkadaslar merhaba, yazlıktan iki sene önce bir eski sevgilim oldu aramızda özel seyler yaşandı. Bu sene yazlığa gelmeden önce okuldan yedi aylık bir iliskimın olduğu sevgilimden ayrılmıstık. Yazlım meselesi yüzünden, yazlığa gitmemi istemedi hic ama annemin zoruyla gitmek zorunda kaldım. Yazlığa gitmeden bir hafta önce ise sevgilimle cok siddetli bir sekilde tartıstık ve siddete kadar gitti bu. Ayrılmıstım o zaman da yazlığa gideceğim zamana denk geldi. Yazlığa geldiğimde iki sene önceki sevgilim mesaj attı ve görüsmek istedi. Gitmemem gerekirdi evet ama soylemek istediğim icimde kalan birtakım şeyler vardı. İyi seyler değil, sinirimi atmak icin söyleyeceğim şeyler. Dm üzerinden konustuk ve instagram hesabım ayrılmıs olduğum sevgilimin telefonunda açık kalmış olduğu icin konusmayı okudu. Absurt bir şey tabii ki yoktu ama eski sevgiliyle konusmak icin bile olsa görüsmek mantıksızd bende biliyordum bunu ama inat olsun diye gittim sanki biraz da. Hala sinirliydim sevgilime. Bir hafta geçti ayrıldığım sevgilimin de kendi yazlığına geldiğini öğrendim snapten ve konusmaya basladık. Yazlığımızın olduğu yere geldi ve dört gün kadar otelde kald beraber tatil yaptık, arkadaş olarak. Son gün ise eski sevgilimle görüsüp görüsmediğimi sordu. İnkar ettim ama sonra evet demek zorunda kaldım. Gözümle okudum mesajları yalan söyleme hala daha dedi ve o gece benden ayrıldı. Cok seviyorum sevgilimi ve başta üzülmediğimi düsündüm fakat cok üzüldüm sonrasnda. O da aynı sekilde. Aradan zaman geçti yine aynı okulda ve aynı fakultede olmayı bahane ederek okul hakkında bir şey sormak icin yazdım. Konusmaya basladık ve tekrar yanıma gelme kararı verdi ve bu sefer yeni bir baslangıc icin olduğu konusunda anlaştık. Geldi bir hafta cok güzel eğlendik gezdik yüzdük. Son gecemizde mekan cıkısı senden ayrılıyorum dedi. Sebebinin ise eski sevgilimle görüsmem olduğunu söyledi kaldırırım diye düsünüyordum ama olmuyo dedi.
Güncellemeler
+1 yıl
Severek ayrılmaya sen zorladın beni dedi ve ayrıldık. Ona inat her gece dısarı cktım kız arkadaslarımla ve nispet yaparcasına. O ise hep evdeydi, bana inat olması icin o da yapabilirdi ama yapmadı. Her cakır olduğumda ona yazdım hep öfkemi kustum oysa bunu yapması gereken oydu. Birbirmizi cok seviyoruz her gün ona yalvarıyorum, kendimi nasıl affetiricem ben?
Güncellemeler
+1 yıl
Ona cok baslangıc bir özür hediyesi olarak video hazırlamak istiyorum. Gönüllü kaç kişi var videoda yer almak isteyen? Maksimum 5 er saniyelik bir konusma yeterli hepsini birleştirip yanına gittiğimde izleticem. Belki bir şey ifade etmez ama baslangıc sadece..
Sevgilimden ayrıldıktan sonra eski sevgilimle konusmak için görüştüm. Kendimi nasıl affetiricem?