Ikide bi goruldu atip duruyor sacma sapan hareketleri var ve susmami bekliyor. konusup cozelim dedim cay icicem bogazim agriyor dedi. Keyfine gore davraniyordu zaten
aglamaktan basim agridi be

Ikide bi goruldu atip duruyor sacma sapan hareketleri var ve susmami bekliyor. konusup cozelim dedim cay icicem bogazim agriyor dedi. Keyfine gore davraniyordu zaten
aglamaktan basim agridi be
Anladığım kadarı ile sana karşı ilgisiz bir insan ve büyük ihtimalle seni sevmiyor. Eğer seni gerçekten seven bir insan olsaydı ne yapar ne eder tüm işini bırakır seninle ilgilenirdi diye düşünüyorum ben. Şahse bana bu şekilde davranan bir insan ile ne aynı yolda yürürüm ne de birdaha onunla muhatap falan olurum.
Cevap
9Cevap
engelle geç
Adam ya da çocuk çay içicem dedi diye mi ağlıyorsun 🤔
Evrimini tamamliyamamis ergenus iste ya aglamiya degmez gos yaslarin yazik
Bas engeli yarın başka bir adamla yemeğe çık bence :))))))
İyide adam hasta anlayışsız olan sensin bu durumda yoktan kavga çıkarmışsın aniden engellemek falan komik
Aman yok be hasta olmadigi zamanlarida biliyorum surekli goruldu atiyor istemedigim seyleri yapiyor
boş ver o zaman düşünme bile görüldü atan Ergen'den olmaz
Engelledim ya zaten kendisi dedi ya engelle ya sus diye. Goruldu atma diyorum atiyor sonra bana kiziyor anlamiyorum gercekten. Ben laf soyleyincede sus diyip goruldu atiyor cildirmamak elde degil
Bak sen çok küçüksün o yaşta adamsan şan ahhır gelmez enerjisi bitmiş ahı gitmiş vahk kalmış
Ben 21 o 20 benim nerem kucuk 22 yasima giricem
33 demişsin birine
Ben demedim o dedi
Toksik bi ilişki sizden bisey olmaz uzak durun birbirinizden
Hayatlarını tek insan üzerine odaklayan insanların karşılaştıkları olasılık tam olarak budur
İki tarafta saygı bitmiş zaten o ilişkiden hayır gelmez
Asiri bos yapmissiniz
Kaç yaşındasınız 14 mü
Evt o ergen gibi
Galibaa🫤
13-14 yasında 2 ergen görüyorum
cok boş bi beni sevmiyom yazmıssın cocugun yazdıklarına bakılırsa saf biri şabanlık cocukta aslında engel atamana gerek yoktu ama takılma bu lavukla ztn
Bayaaa saf hemde böyle kişilerden uzak dur ztn yaramaz
umrunda degilse sen de onu umursa hadi ordan çek engeli çakmısın ztn bak önüne takma *** niye sen ugrsaıyon bırak o ugrassın
Ergenus
Çocuksu biri. Sevgilin mi flört mu daha?
Pek umursamaz biri gibi. Bir arkadasimin davranislarina benzettimde. O senin sevgilin olmasin mi yoksa😂
33 yasinda adı oğuz markette calisiyor
O değil mi
Yatak var mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?