Aramızdaki ilişkinin tanımı ne olabilir?

Merhabalar, tanıştığım bir çocukla aramızdaki yaşananları ve fikirlerinizi almak istiyorum.

Birkaç ay önce il dışından gelen bir çocukla tek gecelik bir ilişkim olmuştu, bir 3 ay sonra tekrar geldiğini söyledi yine tek gecelik olacaktı ama 1 haftaya yakın beraber evimde kaldık.

Beraber bir sevgililik provası gibi bir süreç geçirdik, her konuda paylaşımda bulunduk, gezdik, yeri geldi duygusal ve samimi anlar da yaşadık. Normalde yattığı insanlarla bir daha görüşmediğini ama beni yaşadığı yere davet etmek istediğini söyledi.

Ben de davete icap edip 1 hafta önce evine gidip 3 gün beraber geçirdik.
Kendisi hakkında gözlemlerim şöyle oldu;

-Benimle geçirdiği zamanın çok farklı olduğunu davranışları ve anlatırkenki ifadeleri ile çok belli etti
-Herkes tekrar yaşadığı şehire döndüğünde karakteri gereği uzaktan iletişim kuramadığını bu sebeple uzaktan iletişimin onun için zor olduğu söyledi
-Bir sabah sanırım akşamdan kalmayken çok özlediğine dair bir mesaj attı, karşı mesajıma ise dönmedi
-Kendini övmeyi seven bir tip, yaşadığı zorlukları anlatırken böbürleniyor
-Arada bir görüşelim, arkadaşlarımla tanışırsın gibi geleceğe yönelik konuşmaları oldu
-Son günümüzde üzgüdü ve bu sebepten ilişki yaşamadık, saatler öperek ve koklayarak uyuduk. Bana sarılmanın ona iyi ve güvende hissettirdiği, pozitif enerjimin ona iyi geldiğini söyledi

Sanırım ben de hoşlandım ve sevgililik gibi olmasa bile birbirimizin hayatında yerimizin olmasını istiyorum, bu arkadaşa nasıl yaklaşmalıyım veya uzaklaşmalı mıyım?

Güncellemeler
+1 yıl
Herkes benim gibi arkadaşlık olarak düşünüyor sanırım, tabii bu samimiyeti kurmak için ki isterim de biraz ikimiz de gel git yapacağız sanırım :)
Aramızdaki ilişkinin tanımı ne olabilir?