Aşık olmadığım adamla sırf ondan hamile kaldığım için evlendim?

21 yaşındayım. Muhasebeciyim. Teyzem mali müşavir onun ofisinde çalışıyorum. 2 sene önce hayatıma biri girdi takıldık aramızda aşk filan hiçbir zaman olmadı anlıktık birbirimiz için. Ben hamile kalınca evlendik. 22 gün önce bir kızımız oldu. İsmi Ada. Biz onun ailesiyle yakın oturuyoruz maddi durumları çok iyi ama arada sevgi yok. Gece beraber yatıyoruz sabah beraber uyanıyoruz günaydın diyoruz evden cikiyoruz eve girince iyi akşamlar bu kadar zaten sosyal ortamı çok aktif geceye kadar meyhanede içiyor eve sarhoş geliyor. Dün bizim taraflardan birinin düğünü var oraya gidicez hazırlanırsın akşama dedi hazırlandım kıyafetin çok açık demeye başladı ne oldu kıskanıyor musun dedim o da kıskandığimdan değil eşe dosta karşı adım çıkıcak rezil etme beni git üstünü değiştir dedi. Sırf çocuk babasız büyümesin diye evlendik. Çünkü bende babasız büyümüş bir kız çocuğuyum annem babam ayrıydı küçüklükten beri tek çocuğum bir de. Çocuk 5 6 yaşlarına gelinceye kadar boşanmayı düşünmüyorum sizce ne yapmalıyım aramızda hiçbir etkileşim karı koca ilişkisi yok ilerleyen zamanlarda bu değişir mi sizce?
Aşık olmadığım adamla sırf ondan hamile kaldığım için evlendim?