Boşanacağım adamdan hamile kaldım?

28 yaşındayım. Hemşireyim. İzmirliyim. 7 yaşında bir kızım var. Eşim Rizeli ailesi orada yaşıyor. 7 sene önce ben hamile kalınca apar topar evlendik. O da ailesini bırakıp İzmir'e taşındı. Eşimle anlaşamıyoruz 7 sene zor bile dayandı bu evlilik birbirinizin yüzünü bile çok görmüyoruz o arkadaşlarıyla tatile gidiyor ben kendi arkadaşlarımla seyehate çıkıyorum. Bi araya geldiğimizde de hep kavga ediyoruz zaten. Ağzı çok pis aşırı ve çok sinirli. Bende onun yüzünden sinirli birine dönüştüm. Onla evlenmeden önce aşırı rahattım gece club bar ailem de özgür büyüttü beni hiç karışmazdı. Evliliğimizin başlarında dikkat ettim çoğu şeye ama sonra dikkat etmenin de bir işe yaramadığını anladım özüme döndüm. Kendisi de zaten ara sıra kaçamak yapan biri. En son yaklaşık 1 ay önce beraber olduk eşimle. Boşanma kararını da geçen hafta aldık. Ve ben geçen hafta 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Çocuk nasıl oldu derseniz de onun biriyle birşeyler yaşaması için duygusal bir şey kurmasına gerek yok o işini görsün yeter zaten. Herneyse ben bu çocuğu aldırmayı düşünüyorum 2 . çocuğu asla düşünmüyorum çünkü. Kendisi boşandıktan sonra Gürcistan'a gidicekmis zaten öyle söyledi. Kızımın velayetini alamaz büyük ihtimalle bana verirler. Bir baba kızından bu kadar kolay vazgeçip başka bir ülkeye gider mi aklım almıyor. Sizce bebeği aldırmakta doğru karar mi verdim?
Boşanacağım adamdan hamile kaldım?