arkadaslar benım sevgilim sevgiyi bana tam veren bi adamdı ama ciddi anlamda karakterime ve ilgi alanlarıma ilgisi sıfırdı
ofke sorunları ve bana olan bu tavrı yuzunden bu hafta ayrıldık
ayrılmamızdan 3-4 gun once evli bi adamın calıstırdıgı bi dukkana gitmistim ve adam benım ustume cok dustu
genelde flortoz bi kadınım ve tarzım cok dıkkat cekici ama adam inime dibime kadar her seyımle ayrı ilgilendi ve ustume dustu
benı opmeye calıstı ittim ama konusmalarımıx ve bana olan ilgisi cok hosuma gitti
ilk uzun iliskim boyunca yasamadıgım bi ilgiydi bu
aklımdan cıkmıyor bana telefon numarasını verdı ayrılmama ragmen hala yazamıyorum hem eski sevgilim bana hala cok asık oldugundan kotu hissediyorum hem de adam evli ve boyle seylerın tek gunluk heyecanlar oldugunu bilecek kadar erkekleri ve kendimi tanıyan bi insanım
cevremden kimseye anlatamıyorum cunku adamı cevremden tanıyan cok insan var yorum beklıyorum
ofke sorunları ve bana olan bu tavrı yuzunden bu hafta ayrıldık
ayrılmamızdan 3-4 gun once evli bi adamın calıstırdıgı bi dukkana gitmistim ve adam benım ustume cok dustu
genelde flortoz bi kadınım ve tarzım cok dıkkat cekici ama adam inime dibime kadar her seyımle ayrı ilgilendi ve ustume dustu
benı opmeye calıstı ittim ama konusmalarımıx ve bana olan ilgisi cok hosuma gitti
ilk uzun iliskim boyunca yasamadıgım bi ilgiydi bu
aklımdan cıkmıyor bana telefon numarasını verdı ayrılmama ragmen hala yazamıyorum hem eski sevgilim bana hala cok asık oldugundan kotu hissediyorum hem de adam evli ve boyle seylerın tek gunluk heyecanlar oldugunu bilecek kadar erkekleri ve kendimi tanıyan bi insanım
cevremden kimseye anlatamıyorum cunku adamı cevremden tanıyan cok insan var yorum beklıyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Biz bekarlar her zaman ki gibi şok.
Bu adam sadece Zaman kaybı bunu bil. Bosuna macera arama derim
katiliyorum bu tarz adamların hepsinin zaman kaybı olması uzucu
Az önce sorduğum sorunun karşılığı gibisinde neyse bu sana direk yürümek olur. ihtiyacim olan şey sevmek sevilmek işim gereği hep uzak durdum durmak zorunda kaldım son donemlerde ama şu an ilgi göstereceğim sorunlarıyla ilgileneceğim biri olsun istiyorum hayatimda boşlukta gibiyim aynen sen gibi
aslında yalnızca tek kisiye odaklanmanın bana gore olmadıgını da anladım ben
iliski insanı degılım yani
benı hayatına alan her erkegı istisnasız uzmusumdur ne kadar ilk baslarda onlara her anlamda dorugu hissettirsem de
bu uzun iliskim de benım icin bi deneyım oldu hala bi iliski icin yeterı kadar olgunluga sahip oldugumu dusunmuyorum ama sen bunu kendın icin dusunebiliyorsan ne mutlu sana
iliski ve diger bi insanla hayatta ortak bi paydada bulusmak zor ve emek istiyor
heyecan yerine sakinlik ve huzur arayan bi adamsan umarım dilediğin her seye kavusursun
Tam olarak bu değilde sağol yinede
Asıl istediğin şey ne peki? Ne istediğini biliyor musun?
tek gunluk ya da kısa suren heyecanlara bayılırım
istedıgım tipte ya da karakterde bi erkegin ilgisini her zaman cekebilirim ama uzun ve toksik bi iliskinin icindeyken buna hasret kalmıstım bu yuzden adamda bu kadar takılı kaldıgıma inanıyorum
asıl ıstedıgım sey de bu adamda olan seydı
ilgi alanlarıma yasayıs tarzıma karakterıme kulturume meragımı cezbeden her seye ilgi gostermesi
Kadınlar farklı bir ilgiyi her zaman cezbedici bulur. İnsanlarda genel olarak rutinden sıkılır. Bu iki faktörün bu durumda birleşmiş olması seni çekmiş. Ve sen zaten bunların farkında olan bilinçli bir bireysin. O yüzden soruyorum soruda bir soru göremedim neyi öğrenmek istiyorsun ya da sormaya çalışıyorsun?
soru sormadım aslında azcık dedıkodu
kımseye anlatabılecegım bi sey degıl
Anladım. Bu tarz şeyler cezbediyor insanı ama sen yine de uzak dur bu tarz şeylerden. Bu hikayede yanan olmanı istemem. Gerçi öyle yıkık moda girecek bir imaj vermedin ama.
hayır kesınlıkle yıkık bi moda girmem duygularının esiri olan bi insan degılım yalnızca cogu zaman durtusel hareket ederim ki sanslıyım pisman da olmuyorum
henuz hıcbır hıkayede yanan olmadım umarım da kendımı oyle bi duruma hıcbır zaman sokmam
bı yerden sonra tum negatif duyguları bastırıp kontrol altına almak onemli ozellıkle bunlar ozlem huzun ve mutsuzluk gibi seylerse
kimseye baglanamıyorum istesem de zaten
uzak duramasam bile aynı kisileri tekrar tekrar secıp kafama koymuyorum bu acıdan sanslıyım bence
Güçlü bir psikolojin var ve çizilen sınırlara karşı birisin. Özgür yaşama hakkının olduğunu düşünüyorsun. Ama şunu da bilmek lazım özgürlüğünde sınırları vardır. Bazı sınırlar aşılmamalı.
Kusura bakma ama midem bulandi
Çok iğrenç maalesef
genel etık anlayısı acısından bi sıkıntı oldugunu dusunmesem baslıkta o kadar ayrıntı vermezdim zaten ahlak tımsalı