Annem ilişkime karşı çıkıyor. Onu dinlemeli miyim yoksa mutlu olacağım şekilde mi davranmalıyım?

Bir süredir konuştuğum bir çocuk var. Normalde hep mesajlaşırdık ama son bir kaç gündür iletişimimiz arttı ve 1-2 saat telefonda konuşuyoruz. Annem de buna şahit oluyor ve pek hoş karşılamıyor. Çocuğun (geçici bir süreliğine) kötü bir işte çalışması ve okumuyor olması yüzünden olduğunu düşündüm. Çünkü ben bu sene tekrardan sınava hazırlanıyorum üniversite için. Onun da benim derslerime engel olacağını, vaktimi ona harcadığımı ve sınav senemde böyle bir durumu istemediğini söyledi. Dün de telefonda o çocukla konuşurken beni dinlemiş normalde hiç böyle bir şey yapmaz. Çok boş, gereksiz konuştuğunu ve vaktimi onla konuşurken boşuna harcadığımı söyledi. Ama ben onla konuşurken mutluyum ve çocuğun yanlış bir davranışını görmedim. Kendi ayakları üstünde durmaya çalışan biri sadece. Ayrıca annem o kadar istemiyor ki o çocukla konuşmamı, bana rüşvet teklif ediyor. Eğer onla konuşmayı kesersen sana çok istediğin o şeyi alacağım tarzında şeyler söylüyor. Ne yapmam lazım, bi bildiği vardır diyip annemi dinlemeli miyim, yoksa mutlu olacağım şekilde mi davranmalıyım?

Annem ilişkime karşı çıkıyor. Onu dinlemeli miyim yoksa mutlu olacağım şekilde mi davranmalıyım?