Annemle küsmekte haklı mıyım yoksa barışmalı mıyım?

Arkadaşlar ben memur çocuğuyum Belki parasal olarak sıkıntı çekmedik ama manevi olarak çok çile çektik sağ olsun annem elinden geleni yaptı hayatım boyunca her zaman bana tek olduğumu hiçbir zaman yanımda olmadığımı dile getirip durdu zerre sevmedi seviyorum demedi en basitinden Ben ameliyat oldum narkozluyum sırf kardeşlerimin canı sıkılıyor acıktı diye narkozluyken beni çıkarmaya çalıştı kaldı ki kardeşlerim 25 ile 19 yaşında Ben ameliyattan önce ağlıyordum Çünkü içeride bir ton hakaretler ediyordu Bıktım Senin Elinden Yeter artık falan okula giderdim öğretmen Tokat atardı küçükken okumayı öğrenmiyorum diye eve geldim Annem baskı yapardı İçine kapanık bir çocuk oldum Benim psikolojim bozdular Ondan sonra beni psikoloğa götürdüler Sırf bu yüzden yıllarca deli diye dalga geçtiler Annem geçmemiş olabilir Ama dur da demedi kimseye deme de demedi her zaman beni ağlattı küstüm arkadaşına şey diyor iyi bir tane çene eksildi kurtuldum Biz başarılı olursak bizi sevdi başarısız olursak asla sevmedi Sizce ben küsmeye haklı mıyım
Annemle küsmekte haklı mıyım yoksa barışmalı mıyım?