sosyal hayatımda normal bir kız arkadaşım yok. Ciddi ilişki olarak ise yine kafama yatan kimse yok. Belki ben fazla inceliyor olabilirim ama yok yani. Herkes sıradan geliyor. Bu güne kadar da flörtüm vs olmadı. Uyum yakaladığım kimse yok. Sorun ne sizce
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kimsenin kimseyle ilgilendiği yok. Sadece insanlar aradığı kriter peşindeler. Herkesin peşinden koşmaya ne gerek var demi?
Pesinden koşmak gerekmiyor
Senin ne vasfın yeteneğin üstünlüğün var da herkes sıradan geliyor
Abla herkes kendi denginde birini ister. Konu üstünlük alçaklık değil, kategorize edemezsin. Sıradan gelme konusunun da büyüklenmeyle alakası yok. Aradığım heyecanı tutkuyu bulamıyorum.
Elbette herkes dengi olan birini ister ama bu işler öyle dizilerdeki gibi olmuyor aradığın tutku heyecanı ilk görüşte hissedemeyebilirsin ki hissetsen de bu görsellikten ibarettir sen hayatına giren insanlarla belirli bir süre vakit geçiriyor musun ki
Hayatıma kimse girmiyor. Fiziksel olarak da çekim hissettiğim insanlar çok sınırlı. Ayrıca konu sadece fiziksel değil elbette
Fiziksel olarak çekim hissettiğin insanlara yaklaş o zaman valla bu işler tiple de olmuyor qwşsdfs kız arkadaşların varsa eminim uyum yakalayacağın biri olacaktır
Yok ya denedim sonuc yok egoya vuruyorlar işi. Kız arkadaşlarım da yok.
Önce kız arkadaş edinmelisin o zaman
Hosuma gitmiyor iste sorun bu edinemedigimden degil kızlara karşı soguk biriyim
İşin zor kardeşim sorunun cevabını da şimdi vereyim sorun sensin
Sebebi ne acaba
Senden bir sey rica edebilir miyim
Soğukmuşsun biraz bence sende kibir de var kızlarla anlaşamıyorsun sanırım böyle biri kıvanç Tatlıtuğ da olsa kimse istemez
Rica edecektim abla ya
Et
Özelden cıksan istek atayım ppde fotom var. Yorumla iste tipten mi
Soruyu beğeniyorum oradan bak
Oradan bakılıyo da istek atamıyorum
He okey çıktım
İstek attım Pp koyuyom
Tamam bakcam
Koydum
Kanka doğruyu söylemek gerekirse bana göre yakışıklı değilsin senin sempatik olman lazım anca ya da dediğim gibi arkadaş olacaksın oradan ilerleyecek
Yakışıklılık kriterin ne
Esmer 3 numara saç ela göz falan 😀😀
Olm hahshsjdjsaa
%1 bile degil
Napıyım beğendiğim tip bu
Kizlar sadece yuzde 10luk erkeklerle ilgilenirler
Yok ya sahsen iliskisi olan arkadaşlarımın hicbiri %10 degil
Nasil biriler peki
Hocam birisi dümdüz vasıfsız cekingen turkcesi bozuk, cafenin kapısını zor buluyor. Digeri de aynı, cekingen biraz bipolar kendi halinde kıskanç bi cocuk. İyiler hoşlar ama yüzde 10 degiller
Ve ikisi de zengin degil dolmus parası yok ceplerinde
Tipleri cok iyidir belki boyle erkekler nasil kiz buluyor
Hayır degil hatta giyimlerinde de ahım sahım bisey yok
Ben ikisinden de özenli giyiniyorum
Garip
Ya işte o kırmızı hapmış oymuş buymuş çöp hepsi
Kaslari var veya seyleri mi buyul
Hocam birisinin boyu 168
Yalan
O boyla kiz bulamaz
Vallahi öyle mk yalan degil hatta bu 3 yattıgı kız
Lan benim boyum 182 de egolarindan gelmezler dogru durust bakan yok onlara ne diye bakiyorlar
Benim de 180 dedigin gibi sanki analarını skmisşm gibi davranıyorlar bana
Iste beyinsiz cogu 168 adamin tipi kivanc olsun istememeleri lazim sacmaliga bak
Pratikte öyle değil. Bak iyi kötü bi özgüvenim sosyal yetenegim var ama ezik büzük kambur duran elemanların kız arkadaşları var bölümde. Gizliden çıksana bi
Yuzleri cok iyidir brom baska anlami olamaz bunun
La cık hele gizliden
Niye olum ne yapcan
Cıkma kardes vazgectim
Kimisinşn yüzleri de bok gibi mk ben çözemedim ya
Karilarin secimlerine akil sir ermez
Kardeşim bunu sorun etme.
Aynı soruyu ben de soruyorum
Cevabın ne
Düzgün kimse karşıma çıkmadı
Düzgünden kasıt ne
Efendi edepli birisi , dinine bağlı , kendini geliştiren nazik birisi öyle
Nazik kısmını ve din bağı kısmını açman lazım. Aklımda siyasi görüşü bile canlandı
Skskjdjxj
Bekliyorum
Dinine önem veren birisi olsun isterdim. Allah korkusu olan , merhametli , namazlarını kılan. İnsanlara karsı nazik kibar birisi olsun isterdim bunun neyini açıklayalım 😂😂 ayrıca sandığınız gibi siyasi olarak o görüşte birisini istemezdim ki ben de değilim
Nazik değilim. Daha cok milliyetci biriyim ama dinin gerekliliğine önem veririm. Sadece cumalara giderim. Merhamet ederim. Kendi işime bakarım kimseye karışmam. Kimseyi de sevmem zaten. Kibire kaçtığım oluyor. Kendimi geliştirmeye baya önem veririm. Bu
Hukuk nasıl gidiyor
Okulların açılmasını dört gözle bekliyorum:) üniversiteyi özledim
Ben hic istemiyorum 10 gün sonra açılacak midem bulanıyor okuldan ya
Hangi bölümdesin?
Hemsirelik
Evde canım sıkılıyor en azından kampüs hayatı daha eğlenceli
Ben nefret ediyorum işte üni ortamından. Kahveye gidilebilir, araba olsa mangal muhabbet, ocakbaşı vs. :d
Bizim pek öyle değil günübirlik turlar yapıyoruz, sahile gidiyoruz, etkinlikler oluyor geçen sene 2-3 kere köy okullarına gittik palyaço oldum 😂😂 eve göre okul hayatı daha güzel
Olm ya ben kisisel olarak öyle etkinlikleri sevmiyorum. Olanlara da katılmıyorum kankaaa olay tur var siz de geliyosunuz itiraz istemiyorum diyen bebeler yapuyo genelde
Yok bizde kız kıza kendimiz planlıyoruz öyle sinir bozucu insanlarla bir yere gidilmez
Bizim ortam cokkotu onu kimse yapamaz maalesef. Neyse, kacıncı sınıfsın hukuk okunur mu
Bence okunur çok eğlenceli 2. sınıfım
Ben de fen lisesi okudum sayılır. Kendini değersiz hissetmenin sebebini okul okumana bağlıyorum
Bence de öyle bütün vaktini eğitime verdim. Düsün yani notun 80 olsa ne olur 60 olsa ne olur ki
Ssey Konyalı mısın
O kadar ilin içinden nasıl tahmin ettin ki
Genel ya konusma tarzından filan. Mfl mi
Evet konyalıyım sen
Hahahsheaa konyalıyım
Nerde okuyorsun hangi üni
Burdur
Sen
Selcuk?
İstanbul'da okuyorum
Konya igrenc bir yer sebebi bu:)
Dindar olman sasırttı sadece
Aslen konyalıyım ama 4 senedir Samsunda yaşıyoruz
Haklısın bence de
Namaz kriterin niye var
Cünkü önem veriyorum
Saygı duyuyorum sadece nedenini merak ettim önem vermenin nedeni ne, sen kılıyor olabilirsin. Erkek arkadaşın kılmak zorunda mı
Hayır bir zorunluluk olarak değil sadece böyle birisi olsun isterdim. Mesala düşün bir erken nasıl güzel olsun bakımlı olsun vs diye isterse benim için de bu önemli. Diğer kriterlerinde bunun nedenini sormadın buna neden takildin?
İlginc geldigi icin
Senin ne kriterin var peki
Yani açıkçası geldiğim sosyokültürel sınıf belli. Ortalama Türk ailesi işte. Fakat bende örtülü insanlara karşı ciddi yargılar gelişti. Kendini geliştiren nerede nasıl davranması gerektiğini bilen aklı bir karış havada olmayan realist hayatın farkında birisi
Tesettürlü olanları sevmiyor musun?
Ön yargılarımı kırıp tiktok çekenlerden farklı olduğunu hissettirirse benim için sorun olmaz
Anladım sen sözde kapalı olanları sevmiyorsun normallerle bir problemin yok
Ama şöyle yani daha afra tafralı oluyor sanki kapalılar. O durumlar uzak tutuyor beni.
Ve birisi kapalı diye ona özel ihtimam göstermem. Sırf kapalı diye +1 degildir yani benim icin
Belki de senin önyargılarını yıkman gerekir
Zaten kimse senin gözünde +1 olmak için kapanmıyor ki
Benim icin degil evet ama kapalı olduğu için daha özel davranılıp üzerine düşülmesini bekleyen insanlar var
Haklısın var ama herkesi böyle niteleme
Bilmiyorum zor ya ben hala kadınlarla duygusal iliski yasamak istediğimden emin değilim belki mantık evliliği iş görür. Belki statü yükseltecek belki refah sağlayacak belki büyümeme yardım edecek birisi daha mantıklı geliyor
Umarım birisini gerçekten seversin böyle bir evlilik yapmazsın
Neden
Sevmediğin biriyle bir ömür geçer mi? O insanın duyguları hissetikleri bilmiyorum ya bence çok kötü
Sevgi denilen şey zamanla oluşmuyor mu? Bir de bende birine karşı sorgusuz bağlanma sevme gibi bir şey yok. Menfaatime ciddi anlamda dokunsa babamı bile tanımam
Hayata çok farklı bakıyoruz