Kapalı kızlar neden ilgi görmüyor?

Günümüzde herkes açıkta olsa kapalıda olsa güzel görünmeyi ilgi çekmeyi tabiki de istiyor. Bunun açık veya kapalılıkla bir alakası yok. Güzel bir kızım beğenenler oluyor ama nedense benim beğendikleri hep açık kızlardan hoşlanıyor. Oysaki beğendiği kızlardan daha güzel olduğumu söylüyorlar ama sorun ne anlamıyorum. İletişim kurarken bile hep böyle bir adım gerideler. Bunu kapalı bir çok insan yaşıyor. Kapalılar karşı çok önyargı var. Mesela kapalı olduğumdan dolayımı bilmiyorum ama karşıma hep tutumlu kısıtlayan insanlar çıkıyor. Ben daha özgür ruhlu serbest bir insanım istediğim hayal ettiğim şeyleri yaşayamıyorum. Yani sorun güzellikte değil tamamen kapalı açık durumu. Açılsam bana ilgisi olacağına eminim ama tabiki asla böyle bişey yapmam. Sorun güzellik çirkinlik değil açık kapalılıkla olayı gibi glriyor bana. Kafama takıyorum bu olayı çok
Güncellemeler
+1 yıl
Yani amacı cinsellik olan biri değil alkolde kullanmıyor ve bunları bende yapmıyorum. O kızlarla yaşayabileceği şeyleri benle de yaşayabilir neden böyle anlamıyorum bu daha öncede çok karşılaştığım bir durumdu
Kapalı kızlar neden ilgi görmüyor?