Eğlenmek, gezmek tozmak sadece karşı cinsle yapılacak bir şey değil ki? Arkadaşların ile yap bunların hepsini. Beklediğin kişi elbet karşına çıkar, hiç bir şey aceleye gelmez. Tabiki dediğin de haklılık payın da var ama maziden süre gelen bir şey olduğu için bunu ne biz ne bir başkası değiştirebilir. O yüzden bu kadar üzerin de durma derim
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. ben buna pek katılmıyorum.. şu anlamda katılmıyorum.. pek çok erkek, kadını açık veya kapalı olarak kategorize etmiyor aslında. özellikle yetişkinler.. yaş grubunu bilmiyorum ama 18-24 yaş grubu yazıyor.. bu yaş grubundaki erkeklerin bir kısmı eğer kapalısın diye sana yaklaşmıyorsa, flört ederken kafalarına göre takılabilme potansiyeli göremediklerinden dolayı olabilir.. ki günümüzde z kuşağı erkeklerinin pek çoğunda kısa süreli flört arzusu var biliyorsun ki.. kapalı kız demek aslında, muhafazakar , dinine daha bir yakın , daha bir edepli , uslu aile kızı olarak algılanır.. daha çok , bu tip "takılma" olaylarından ziyade , ciddi ilişki , evlilik yanlısı kızlar algılanır.. ki bana göre de aslında böyle olmalıdır.. o örtü sadece saçı kapamakla sınırlı değildir çünkü , olmamalıdır da... neyse. kimseyi eleştirecek halim yok.. özgür ruhlusun diye hayal ettiğin şeyleri yaşayamamaktan kastını anlamış değilim ama , kapalı olman , senin yaşam tarzının da bir göstergesidir.. adam seni koluna takıp bara mı götürecek , karşılıklı kafa mı çekeceksiniz? sonra oradan çıkıp eve mi gideceksiniz.. sadece örnek veriyorum.. kapalı bir kızla bunları yapabileceğini düşünür mü bir erkek sence? veya düşünmeli midir? veya serbest özgür ruhtan kastın bu tip şeyler mi? tabi ki senin yaşam tarzına uygun insanlar sana yönelecektir.. daha muhafazakar, daha bir islama yakın erkekler... eh onların yaklaşımı da tabi diğerlerine göre daha farklı olacaktır.. erkeklerin beğenisiyle alakası olan bir durum değil bu.. senin istediğin kesim erkeklerin isteklerinin, senin yaşam tarzına ters olmasıdır.. bunu da bildikleri için onlar da senden uzak durur.. bunda da garip bir şey görmüyorum.. sen elele kolkola laylaylom şehri gezelim , çiçekler böcekler aşkım bebeğim düşünürken, karşındaki adam , kolunda birlikte bara gidip alemlere akacağı bir kız tipi arıyorsa neden sana yaklaşsın? adam kendine eş aramıyor.. arıyorsa da onun yaşam tarzına veya stiline daha yakın bir kız arıyor..
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılTercih mesele sanirim, iste acik oldugu icin daha cok "alternatif" tarzi dusunuyor olabilirler iste disarda soyle boyle yapabiliriz, kapali yapamaz tarzindan vs. Yani ben sahsen dinime bagli ve ibadetimde olan biri oldugum icin kendime benzeyen biri istiyom yani kapali olan bir kizla evlenmeyi istiyom Allah nasip ederse tabi, ne bilim benim icin bunlar onemli daha ilgi cekiyor iste evde kari koca yan yana ayni seccade uzerinde namaz kilmak falan, bunlar benim hosuma gidiyor hani simdi biz bu sekilde tatile vs gidemeyecekmiyiz sanki yazin vs hani kapalilar icin tatil yerleri dolu artik ne bilim kapalilar icin yuzme elbisesi boydan vs bunlar artik olan seyler o yuzden kapali bir esim oldugunda bunlar ona engel degil beraber yine yapabiliriz, kendim de dizimin altinda olmayan sortla girmem uzerimde de tisort olmasi lazim cunku obur turlu caiz degil nasil kadinlarin ortunmesi gereken yerleri var erkeklerde de var iste...
02 Yorumla
Soran+1 yılInşallah aradığınızı hayırlısıyla bulursunuz
Cevap sahibi+1 yılInshallah ama yasadigim yere gore biraz zor gibi ya...
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılDurum şu her ne kadar sevgi aşk densede erkekler için cinsellik ön planda çoğu karısı ve sevgilisi açık alımlı olsunda daha arzulu olayım düşüncesi. Kapalı olunca vücut hatları belli olmuyor diye konuşurken sağına soluna bakamıyor diye mesafe konuyor.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
+1 yılDikkat cekmemek allahın rızası icin kapanmamissin belli ki. Kapalı olmak sadece basortu takıp bol giyinmekle olmuyor zaten ilk tesettür erkeklerin göz kapaklarına inmistir. Bu yüzden haram iliskilere ozenmen cok abes kaçıyor gerektigi gibi kapalı olmayabilirsin yoksa güzelliğini bu kadar onaylamaları sacma fizigin anlasiliyorsa sacini da önden bir tutam gosteriyosan kapalı mısin simdi? Asıl soru gercekten tesetturde misin bunu kendinle tartis bence
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. Kapali sevgili yapmiyorlar cunku utaniyorlar. Kapaliyla hicbisey yasanmaz dusjncesi ve cevreye karsi acik tercih ediliyor
10 Yorumla
+1 yılBen kplı biiriyle sevgili olacağımı hiç düşünmezdim ama oldum ve gerçektende çok tatlıydı
Yani kapalı açık farketmez o güzel hissi yaşatıp yaşatmadığı önemli04 Yorumla
Soran+1 yılNeden hiç düşünmezdin
- +1 yıl
eskiden ön yargıylla yaklaşırdım.
şimdi daha açık fikirliyim
kapalı biriyle ilişki yürütmem zor diye düşünürdüm.
Soran+1 yılCinsellik ten dolayı mı
- +1 yıl
Hayır dünya görüşlerimiz farklı diye
Hem belki oda benim gibidir
o ön yargıyı, son yıllarda fiziğini öne çıkartan kapalılar yüzünden bozuldu. Kapalı olsanda olumlu yapıcı olduktan sonra seni herkes bepenir. Ailecek takıldğımız aileler var. Yaşadıktan sınra her ortamda yaşarsın
00 Yorumla
+1 yılİşte sen onun , diğer kızlarla yaşadıklarını seninlede yasayabilecegini söylüyorsun ya , o senin bu durumda olduğunu ve daha özgür ruhlu biri olduğunu bilmiyor. Bu ifadelerimi genel olarak değerlendirebilirsin
00 YorumlaBeğendiklerin açık kızlardan hoşlanıyor...
Beğenmediklerin?
Bende açık kızlardan hoşlanırım yani tercihim açık
Bu meseleler farklı
Bizim beğendiklerimiz bize bakmıyor
Beğenmediklerimiz bakıyor hayat ne garip00 Yorumla
+1 yılIyi de kapanmanin amaci zaten dikkat cekmemek degil mi mk
51 YorumlaUla hayalim kapalı edepli biriyle evlenmek dışarsa görüyorum gidip konuşcam utancımdan yanına gidemiyorum devir değişti iftira atsa bişey yapsa ayvayı yerim bakalım nasip
10 Yorumla
+1 yılNiye her boku kendi tecrübenizden genelleştirerek düşünüyorsunuz? Belki de o durum sadece sana özgüdür. Bu ergen kafasından kurtulun.
12 Yorumla
Soran+1 yılÖncelikle sakin ol. Genelleştirmemim sebebini yazdım etrafımdaki çoğu insandada böyle. Aynılar yani
- +1 yıl
Sabahın köründe gergin olacak halim yok. Sakinim zaten. Etrafındakiler öyle ise o zaman etrafındakileri drğiştir. Benim etrafındakiler öyle değil.
Aşk İlişkileri konusunda 738 cevap paylaştı. Kafana takacağın bir şey yok belli ki başörtüsünü zorla kapatiyorsun allah rizasi için değil. O yüzden bunu davranislarinla belirt ona sen git sen koş başınin kapalı olmasni sadece görsellik için kapalı olduğunu bilemez karşındaki.
05 Yorumla
Soran+1 yılİlgisini çekmek istediğim tek bir kişi var 50 kişi değil. Ne yani kapalıyız diye görücü usulü ilişki mi kuracağız cahil olmayın Allah aşkına
Soran+1 yılBenşm demek istediğim cinsellik ve ileri bişey düşünmeyen birisi diğer kızlarla naıso vakit geçirip eğlenebiliyorsa mutlu olabiliyorsa benşmlede olabilir bunun neresinde art niyet arıyorsun
Soran+1 yılBen kalkıp diğerleriyle öpüşüp sevişiyor benle de yapabilir mi dedim
+1 yılKapalı olunca bazı şeyler belli olmuyor, erkekleri cezbeden memeler ve kalçalardır, bazı erkekler kapalı kız hastasıdır, seni zor biri olarak görebilirler.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çünkü kapalı ise sınırlar vardır, yaklaşamazsınngazla düşüncesi hakim. Kapalı kızın öpüşmesi, el ele dolaşması, sevgiliyle yakınlaşması kapanmanın amacına ters değil mi?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Modern tesettürlülerin talibi açık insanlardan daha fazla... İslam'ın emrettiği şekilde tesettüre girdiğin için ilgi çekmiyor olabilirsin...
02 Yorumla
Soran+1 yılAmacım herkesin ilgisini çekmek değil. Hele tahrik etmek hiç değil
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kapalıların kıymetini bilseler öyle konuşmazlar kafana takacak bişey yok bence kendini strese sokma begenen begenir begenmeyen yoluna kendi öz güvenini yitirme
00 YorumlaÖnce sen neden kapalısın kimin için kapalısın bunu bilmelisin bilmiyorsan açıl gitsin zaten bir önemi yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKapalı kızlar kendilerini daha çok bastırıyorlar. Bu yüzden kapalı kızlar serseri tipli erkekleri daha çok sever. Böyle erkek de yanında gezdirebileceği yerine göre klüplere gidebileceği açık kız arıyor. O yüzden kapalı kız tehlikeli kızdır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsıkıntı yapma senin gibi kızlar evlenmelik olur kimse reddedemez seni hatta sen reddersin. açık kızlara bakma çoğu motor onların evlenilmez birçoğuyla kullanılmalık
03 Yorumla
Soran+1 yılCepte tutuyorlar evlenmek için evlendikten sonrada motor dedikleri kızlarla aldatıyorlar
Cevap sahibi+1 yılyok be sen abartıyon benim kapalı arkadaşlarım hepsinin sevgilisi var
Soran+1 yılÇevremde çok falza böyle olaylar oluyor etkilendim sanırım bilmiyorum
Belki de istediklerini yapamayacak kapalisin diye ondan olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle birisi değil işte olsa tamam ama değil ona rağmen böyle
- Aşk İlişkileri konusunda 27,5b cevap paylaştı.
+1 yılTesettür Allah'ın emri olduğu için değil mi?
Bu ne saçma düşünce.00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 968 cevap paylaştı.
+1 yılAsil kapali kizlar ilgi goruyor daha dikkat cekici bakimli😊😉
00 Yorumla
+1 yılalakası bile yok ilgilenecek herşekilde ilgilenir kapalı açık ayrımı olamaz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılYani bu durum anlattığın gibi oluyor.. yapacak bir şey yok
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kapalı açık fark etmez kapalı kızlarda kesinlikle ilgi görüyor
00 Yorumla
+1 yılBenim en çok ilgi duyduğum kapalılar ya çok çekici geliyor 🔥🔥😍😍
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. kapalı kızlar hiç ilgimi çekmiyor nedense hiçde düşünmedim neden çekmiyo die ne bileyim kafama uymuyo işte
00 Yorumla
+1 yılKapalı dan kastın hangisi , Daracık pantolon giyip makyaj yapan, Rujunu ojesini süren kapalılar mı , Yoksa halk içindeki deyimiyle mutasıp kapalı olan mı?
01 Yorumla
Soran+1 yılAyarında
Gizli Üye(36-45)+1 yılYemedikten sonra neyleyeyim en güzel şeftaliyi, kapişşş
00 Yorumla
+1 yılBence şu an en çok ilgi çeken kapalilar benim için kapalilar farkli bir sey ayri bi hazzım var 😈😋🙃
05 Yorumla
Soran+1 yılAl işte gizem mi arıyorsunuz tövbe
- +1 yıl
Bunu sadece fesat olarak algilamani istemem algilayada bilirsin cekhcjs bekliyorum gel
Soran+1 yılNdjdkdkdd git işine
- +1 yıl
İşimdeyim zaten bunu ek iş olarak yapıyorum caktırma cjsjhxnshd gel gel gizlisin bide djnshde erişemiyorum sana
- +1 yıl
Kayboldun bak göz yaşım pıt kalbim çıt fhyhfjv
ondan bundan gördüğü için kapanan kişilere karşıyım
Ama kendince bir düşünce sistemi oluşturur buna göre kapanır kısmen saygı duyarım00 Yorumla
+1 yılTesettür yabancı erkeklerin ilgisinden korunmak içindir:)
Allahu Teala 'incinmemeleri için' hanımlara emretmiş, demek ki bu ilgi incitiyor..00 Yorumla
+1 yılO önyargıyı toplum oluştutmadı, siz oluşturdunuz...
04 Yorumla
Soran+1 yılBenim ne suçum var ben evimde oturmuş çay içiyorum ndnxnxndmdm
- +1 yıl
Örtünmeyi, evli dahi olmadığı kişiyle birşeyler yaşayabilirim diyen birisinin diğerlerinden ne farkı var.
Soran+1 yılBirşeyler yaşamak derken özellikle bahsettim neyi kastetmediğimden birlikte vakit geçirmekten bahsediyorum neden buna bu kadar art niyetli bakılıyor
- +1 yıl
O zaman bunu açıkça yazmalısın, onu geçtik açık kapalı muhabbetini geç kaç yaşındasın bilmiyorumda yaş ilerledikçe bunları boş olduğunı önemli olanın uyum olduğunu anlarsın... Bana sorarsan kapalılar uzak olsun, çünkü bir kez ağzım yandı bir daha asla, kapalıyım diye tertemiz sevgimi başkaalarınjn altında grup yaparak kirleten kızdan sonra uzak kalsın diyorum ister istemez.. Bak bu dediklerime şahsi algılama lakin açıkların ne olduğu az çok belli, ama kapalılarda bu konuda bir şey diyemem çok açık saçık giyen kız arkadaşlarım oldu (üniversitede), dindar geçinenlerden daha delikanlı daha namuslu daha sadık kızlar tanıdım vesselam... Sana gelirsek bak özgür ruhlusun kendin diyorsun, insanlar kendilerine benzer olan insanlarla sosyal ilişkiler kurar sen özgür ruhlusun, arkadaşların çevrende ister istemez özgür ruhlu bireyler olacak, bilhassa o bireylerde kendilerine benseyen, hayatı umursamayan kafasına göre yaşayan, insanların ne dediklerini umursamayan kızlarla olmak istemeleri gayet doğal... Böyle bak
kapalı olmak ılgı cekmek degıl kı zaten amacı bu ve sonucları da bu
04 Yorumla
Soran+1 yılKapalı insanlarda birini sevebilir ve sevdiği kişinin ilgisini çekmek isteyebilir. Bunu niye kötüye yorumluyorsunuz
Soran+1 yılAynı şey açıklar içinde geçerli açılar ateist değil herhalde
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılkapalı güzel bakımlı kızlarda var baya ilgi görüyor
00 Yorumla
+1 yılyoo sadece insanların algısı namuslu felandir gibi oluyo ama namus başta olmaz tabi
00 Yorumla
+1 yılİlgi goruyor aslinda herkesin hoslandigi tipler var
00 Yorumla
+1 yılKapalı olduğunuz için onunda yadamak istediği hayallerine kapalı olabileceğini düşünüyor olabilirler
00 Yorumlaİnan bana tam tersi kapalı kızlar aşırı ilgimi çekiyor
00 YorumlaKapalılık zaten ilgi çekmemek için değil miydi
21 Yorumla- +1 yıl
giyim tarzından kaynaklı vücut belli olursa kapalı seyler istek uyandırır
+1 yılBenim hayat tarzıma uymayacağı için.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılAçuk veya kapalılık önemli değil ruh uyışsum yeter
00 Yorumla
+1 yılbenim ilgi alanım çok severim de bulmak zor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,2b cevap paylaştı. Kapalı = Vermez (Zor verir) Sebebi bu :D
011 Yorumla- +1 yıl
Ben kapali değilim ama evlenmeden önce bende vermem
- +1 yıl
@simgee_yuuna Ne yapabilirim.
- +1 yıl
Kudur
- +1 yıl
@simgee_yuuna Kendinde misin? :D :D
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
@simgee_yuuna Kukusu olan kendini dünyanın sahibi sanıyor :D Dostum ben doydum hem de aklının alamayacağı kadar :D Şimdi sen kudur :D
- +1 yıl
Bundan banane... onlar ucuz insanlarmis demek ki o yuzden sende ucuzsun
- +1 yıl
@simgee_yuuna Müneccim moku mu yedin beni tanıyorsun :D
- +1 yıl
Yo tanimiyorum ama het bo*u yiyen erkek ucuzdur
- +1 yıl
@simgee_yuuna Engellendin herbokolog (hiç bir mok bimeyen ama her konuda fikri olana denir :D )
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇoğu bacım mk onların ünidekiler öyleydi yani
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbacım geçen yerde o*rospu yazıyor
Soran+1 yılHadi bee
- Aşk İlişkileri konusunda 17,3b cevap paylaştı.
+1 yılönyargı bence şahsi olarak algılamayın
00 Yorumla
+1 yılYanlış kişilere denk gelmişşin
02 Yorumla
Soran+1 yılSanmıyorum böyleler yani
- +1 yıl
Ben değilim en azından
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence kspalılar daha iyi daha çekici
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlakasi yok. Ben kapali olsun isterdim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKapanma amacın zaten bu neden ilgi göresin