Esc*rtlar sorudan uzak dursun.
Hesabı ödemedim diye benle durmayan kızla olmaz. Yalnızlık daha iyi bir seçenek.
şimdilik böyle düşünüyorum
Esc*rtlar sorudan uzak dursun.
Hesabı ödemedim diye benle durmayan kızla olmaz. Yalnızlık daha iyi bir seçenek.
şimdilik böyle düşünüyorum
Ben ilk buluşmadan önce kendim ona rica ettim lütfen hem sen hem ben ödeyelim tek bir taraf yüklenmesin diye. Yani hangi devirde yaşıyoruz ve ne münasebet benim her şeyimi ödemek zorunda değil karşılıklı olmalı
Olgunluk mu empati mi bu
Ya tamam da şu an her şey ateş pahası mesela sinemayı ben ısmarladım yemeği o ısmarladı vs bu dengelemeli erkek her şeyi ödemek zorunda değil. Yani ilişkinin ilerleyen zamanlarında evet bazen erkek kendisi her şeyi ödemek isterse ödeyebilir ama bu bir kural gibi ona tamamen yuklenilmesinin doğru olduğunu düşünmüyorum ve ben şahsen hoşuma da gitmiyor.
Nadiren görülen bi yaklaşım ve kıymetli
Sinema keyifli oluyor ama aslında
Buluşma ve şartlara göre değerlendirilmeli.
Biri birisini davet ediyorsa davet eden ödemelidir. Davet eden öder cinsiyetin önemi yok.
Karşılıklı anlaşılarak buluşma kararı alındıysa eğer herkes kendi harcamalarını ödemelidir.
Her türlü kadınların işine geliyor xd
Neyse bir çözüm bulacam. Hem ayran hem popiş olmuyor. Birini seçmek gerek
Kadınların ne tür işine geliyor?
Buluşalım diye veya bir yere daveti kadında yapabilir davet eden kadın olduğu için kadın öder mantıken. Aynı şekilde davet eden erkek olursa erkek eder mantıken.
Tanışmak amaçlı ilk buluşma ortaklaşa alınan kararda ise herkes kendi hesabını öder.
Ben burada işine gelen bir cinsiyeti göremiyorum gayet eşit.
Cevap
5Cevap
Herkes kendi yediğini ödemeli. Kimsenin bir diğerinin hesabını ödemek gibi bir zorunluluğu yok. Bu diğer buluşmalar için de geçerli bence. Eğer birisi hesabı ödemek istiyorsa ödeyebilir ama genellikle herkesin kendi hesabını ödemesi daha mantıklı geliyor.
Sürekli karşı tarafın hesap ödemeye çalışması beni rahatsız ederdi. İstediğim yemeği vs sipariş edemezdim.
İlk buluşmada ödenebilir ama ikinci üçüncü buluşma ve her buluşmada devam ederse ben ilişkiyi keserim o kızla zaten. Paracı kızlarla işim olmaz.
Herkes kendi yediğini içtiğini ödemeli. Ne o benimkini ne ben onunkini öderim anormal durumlar dışında
Nezaketen her iki taraf da ödemeyi teklif etmeli teklif bile etmiyorsa yalnızlık onun için iyi bir seçenek
Ortak olması ideal ama tercih meselesi sanırım böyle bi şey yasadin uzulmedigin için sorun yok devam
Ya alman usulü ya da davet eden taraf ödeyebilir
Davet eden taraf öder olayı saçma geliyor artık. Bu olay cimrilik değil. Ben kadınların modern yaşamda klasik erkek isteğini saçma buluyorum. Yoksa bir yemek parası değil sorun (gerçi artık çok yapıldığında o da sorun xd).
kanka eskortlaro geç ama ilk buluşmadada hesabı kıza ödetemezsin yani ilk buluşma daha o samimiyet yok bişey yok
Gelmesin kanka. Ekonomi sinir bozucu bir de kadınlar...
Bak mesela sen de haklısın. Kadınla samimi değiliz. Hesabı o ödesin. Değil mi?
Çoğu kişi kabul etmeyecek biliyorum. Ama doğruya doğru demek lazım bazı yerlerde.
Bir kadının hesabını asla ödemem herkes kendi önünden
cimri fakir ya da kızı çok da sevmiyor olabilir. yahut kızlara sürekli para yedirmekten bıkmıştır
Bence daveti kim yaptıysa o ödemeli. Erkek davet edip de ödemezse sorun. Ama kız davet ederse de kız ödemezse sorun.
Herkes kendi yediğini ödesin helede öğrenciyseniz tabi ara sıra bir çay parasını öder incelik olsun diye ama ödemesede olur.
İlk buluşma da ortaklaşa ödenmeli bence
kim davet ettiyse o öder
Öde sende ya ne olacak
Hahahhaaj
Sakin bir cevap, hoşuma gitti.
✨
Davet eden ödemeli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?